w wieku 44 lat odeszła po długiej chorobie do Domu Pana córka naszego przyjaciela Kazika45
wyrazy współczycia i zapewnienia że jesteśmy z Nim w tym bólu
Smutne to i niesprawiedliwe, kiedy życie gotuje nam tak wielkie zmartwienia i troski smutne tym bardziej że odchodzą osoby a już najbliższe to nasze dzieci tak nie powinno być
Żaden rodzic którego nie spotkała taka tragedia, nie potrafi sobie wyobrazić tego bólu. Można mieć tylko pewne wyobrażenie o niej. Nikt też nie potrafi tego ciężaru zdjąć z piersi komuś kto go doświadczył. Nie ma takich słów, które choć trochę ukoją. Odeszła i już nie cierpi. Pocieszenie? Jestem zTobą w smutku. Bądź silny. Ewa
Kaziku, raz jeszcze przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia...wiem, że to niewiele znaczy, ale myślami jestem cały czas z Tobą...tak ogromnie mi przykro...
Żaden człowiek nie zasługuje na takie cierpienie i smutek, jakiego doświadczasz. Żaden rodzic nie powinien chować swojego dziecka. Żadne słowa nie są adekwatne w chwili, którą przeżywasz. Łączymy się z Tobą i Twoimi bliskimi w cierpieniu. Przykro nam bardzo - Aga i Darek.
Żaden człowiek nie zasługuje na takie cierpienie i smutek, jakiego doświadczasz. Żaden rodzic nie powinien chować swojego dziecka. Żadne słowa nie są adekwatne w chwili, którą przeżywasz. Łączymy się z Tobą i Twoimi bliskimi w cierpieniu. Przykro nam bardzo - Aga i Darek.
Kaziku, tak strasznie mi przykro... bardzo Ci współczuję i wiem, co przeżywasz......łączę się myślami w tym ogromnym bólu z Tobą i Twoimi bliskimi, bądźcie silni i jakoś się trzymajcie.....przytulam Was mocno. Alicja (*) (*) (*)
W poniedziałek przekazano mi tę wiadomość - nie umiałam o niej pisać, i nie wiedziałam czy mogę, a także... czy umiem. Oby każdemu w takich chwilach dana była siła pozwalająca choć w małym stopniu pogodzić się z odejściem.
Nie ma takich slow, ktore moglyby wyrazic Twoj bol..a tymbardziej zdolalyby Cie pocieszyc.. Zal lapiacy za gardlo i smutek z dreszczem.. Nie mamy pojecia jak Ci ciezko.. ale wyciagamy reke przekazujac wspolczucie i przytulamy serdecznie..
Zycie zaskakuje nas wiele razy... smierc tylko raz...
Kaziu to niesprawiedliwe ale nie mamy na to wpływu, tak bardzo Tobie i rodzinie współczuję, życie potafi być tak okrutne. Tak nie powinno być, łączę sie z Wami w bólu, brak mi słów. Jeszcze raz wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny, trzymajcie sie kochani....
dziękuję Wszystkim, za to że byliście ze mną, jednak czas nie stoi w miejscu, to nie zegar by można było wskazówki zatrzymać cofnąć...
nieregularny kropel potok dni niepodobne do siebie tłum na ulicy szarość minuty jedna za drugą każda inną chociaż zegary takie same to każdy inny i czas inny odmierza i innym
Dokładnie. Tak jak piszesz: czas nie stoi w miejscu. Musisz się jakoś pozbierać chociaż to trudne. Jak będziesz rozpaczał to będzie jej smutno a tego chyba nie chcesz.
Dopiero teraz od jakiegoś czasu pojawiłam się na WŻ, a tu takie smutne wieści :( Kazik, bardzo współczuję... Bardzo mi przykro... :( Po prostu brak słów... :(:(:( Co zrobić :( - zapalam... (*) Niech spoczywa w spokoju...
Otrzymałam smutną wiadomość
w wieku 44 lat
odeszła po długiej chorobie
do Domu Pana
córka naszego przyjaciela Kazika45
wyrazy współczycia i zapewnienia że jesteśmy z Nim w tym bólu
Smutne to i niesprawiedliwe, kiedy życie gotuje nam tak wielkie zmartwienia i troski
smutne tym bardziej że odchodzą osoby
a już najbliższe to nasze dzieci
tak nie powinno być
Kaziku jesteśmy z Tobą
(*)
Brak słów:( Współczuję
(*)
Brak słów :(
Ściskam
O matko! Kazik strasznie mi przykro...Wspolczuje Ci z calego serca.Jakby co pisz do mnie na PW. Bardzo mi przykro...
(*) (*) (*)
Pamiętaj, w bólu nie jestes sam !
Żaden rodzic którego nie spotkała taka tragedia, nie potrafi sobie wyobrazić tego bólu. Można mieć tylko pewne wyobrażenie o niej.
Nikt też nie potrafi tego ciężaru zdjąć z piersi komuś kto go doświadczył.
Nie ma takich słów, które choć trochę ukoją.
Odeszła i już nie cierpi. Pocieszenie?
Jestem zTobą w smutku. Bądź silny.
Ewa
Bardzo smutne.........
(*)
Kaizku45 brak mi słów
Kaziu! Brak mi słów.....(*)(*)(*)
Kaziku, wyrazy współczucia
Na nic więcej mnie nie stać (*)
(*) współczuję.....
Kaziu,
Slowa mi wiezna w gardle, przyjmij prosze moje najszczersze wyrazy wspolczucia.
Myslami jestem z Toba.
Kazik, dużo siły Ci życzę. Jesteśmy z Tobą.Ania
Bardzo współczuję
Tak bardzo mi przykro.... Trzymaj się Kaziu...
(*)
Kazik przyjmij wyrazy głębokiego wspólczucia.Wiem jak Ci ciężko.Trzymaj się .
[*]
Strasznie mi przykro Kaziu :-(
Kaziku, raz jeszcze przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia...wiem, że to niewiele znaczy, ale myślami jestem cały czas z Tobą...tak ogromnie mi przykro...
Brak mi słów.Po prostu tulę Cię mocno Kaziu.
Bardzo smutne.........
(*)
Tak bardzo mi przykro. Trzymaj się. Jestem z Tobą.
(*) (*) (*)
Serdecznie współczuję...
[ * ] Kaziu - wpółczuję serdecznie. jestesmy z Tobą.
Żaden człowiek nie zasługuje na takie cierpienie i smutek, jakiego doświadczasz. Żaden rodzic nie powinien chować swojego dziecka. Żadne słowa nie są adekwatne w chwili, którą przeżywasz.
Łączymy się z Tobą i Twoimi bliskimi w cierpieniu. Przykro nam bardzo - Aga i Darek.
Kazik... tulę i łączę się w żalu.. trzymajcie się jakoś,,
moja babcia pochowała trójkę swoich dzieci, pamiętam jak cierpiała....jestem z Wami
Żaden człowiek nie zasługuje na takie cierpienie i smutek, jakiego doświadczasz. Żaden rodzic nie powinien chować swojego dziecka. Żadne słowa nie są adekwatne w chwili, którą przeżywasz.
Łączymy się z Tobą i Twoimi bliskimi w cierpieniu. Przykro nam bardzo - Aga i Darek.
Bardzo mi przykro, ogromnie współczuję...
Jesteśmy z TOBĄ myślami .Tak bardzo mi przykro.Jadzia.
Mi również jest ogromnie przykro i naprawdę nie mogę sobie wyobrazić takiej tragedii!
Bardzo mi przykro.Wyrazy współczucia dla Ciebie i najbliższych.
Prosze przyjac i moje kondolencje.
Ojej to naprawdę bardzo smutne,ale to bardzo smutne i przykre.
Wyrazy współczucia - Rzymianka
Wyrazy najglebszego wspolczucia dla Ciebie i calej rodziny Agnieszka
Kaziku, tak strasznie mi przykro... bardzo Ci współczuję i wiem, co przeżywasz......łączę się myślami w tym ogromnym bólu z Tobą i Twoimi bliskimi, bądźcie silni i jakoś się trzymajcie.....przytulam Was mocno. Alicja
(*) (*) (*)
( *) wspolczuje Ci z calego serca ......
Kaziku, przyjmij kondolencje
Serdecznie współczuję (*)
Bardzo mi przykro Kaziku :(
[*][*][*]
[*]
Adriana
W poniedziałek przekazano mi tę wiadomość - nie umiałam o niej pisać, i nie wiedziałam czy mogę, a także... czy umiem.
Oby każdemu w takich chwilach dana była siła pozwalająca choć w małym stopniu pogodzić się z odejściem.
Kaziku...
tak bardzo współczuję...
w maju jest rocznica jak zmarła mojej synowej siostra miała 41 lat. Tragedia. Kazikowi współczucia,
Wyrazy współczucia...
trzym sie....................
Nie ma takich slow, ktore moglyby wyrazic Twoj bol..a tymbardziej zdolalyby Cie pocieszyc.. Zal lapiacy za gardlo i smutek z dreszczem..
Nie mamy pojecia jak Ci ciezko.. ale wyciagamy reke przekazujac wspolczucie i przytulamy serdecznie..
Zycie zaskakuje nas wiele razy... smierc tylko raz...
http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=582691
Kazik bardzo Ci współczuje.
Prosze przyjac wyrazy wspolczucia..
Wyrazy wspolczucia
Kaziku! Bardzo wspólczuję, nie wyobrażam sobie bólu, który czujesz... Jestem przy Tobie, pamiętaj! Iza
(*) (*) (*)
Przyjmij wyrazy współczucia
Kaziu, ogromnie mi przykro. Ściskam Cię mocno ....
Kaziczku - ja poprostu bez słów Ciebie przytulam .
Myślami jestem z Tobą !
[*]
Nie potrafię nic powiedzieć...brak mi słów. Kazik...na prawdę bardzo Ci współczuję.....
(*)
Pogrzeb własnego dziecka to bardzo ciężkie doświadczenie...
współczuję...
Kaziu to niesprawiedliwe ale nie mamy na to wpływu, tak bardzo Tobie i rodzinie współczuję, życie potafi być tak okrutne. Tak nie powinno być, łączę sie z Wami w bólu, brak mi słów. Jeszcze raz wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny, trzymajcie sie kochani....
[*] [*] [*] Kaziku przyjmij wyrazy współczucia
(*)
Nie wiem co napisać bo to jest nie do opisania, co może przeżywać rodzic w takiej chwili. Szepnę kilka słów do góry...trzymaj się...
Jestem.
Przyjmij prosze moje serdeczne wyrazy wspolczucia. Elzbieta
Kaziku...Bardzo mi przykro... Wyrazy współczucia.
Kaziku przyjmij wyrazy współczucia
Wyrazy współczucia....
Wyrazy wspolczucia .
Wyrazy głębokiego współczucia dla Ciebie Kaziku i dla Twojej rodziny.
Serdeczne wyrazy wspolczucia...
(*)
Przyjmij wyrazy wspolczucia.Gosia
[ ' ] ( ' ) [ ' ]
(*) (*) (*)
Bardzo Ci współczuje Kaziku.
przykro mi .....
Wyrazy współczucia...
(*)
Bardzo smutne:((
[*]
Współczuję.
[*] [*] [*]
Przykre jest to bardzo. Kaziu dzielę z Tobą i Twoją rodziną ten straszny ból.
To dla Grażynki
Wyrazy współczucia w tych trudnych chwilach:(
Przykre jest to,że coraz młodsi ludzie odchodzą z tego świata:(
Kaziu, nie potrafie nic napisac, bo nie ma slow adekwatnych do bolu jaki czujesz. Wiec tylko przytulamy bez slow, ja i Charlie.
(*) (*) (*)
myślami jestem przy Was
Przyjmij moje wyrazy współczucia Kaziu
Przyjmij wyrazy współczucia [*]
Współczuję z całego serca i siły życzę.
Wszedłem i ... dziękuję Wam Wszystkim, nie czytam, tylko dziekuję ... juz po północy, to juz dziś o 13-tej.
ściskam Cię mocno!
Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie.
Janku, zadne slowa ulgi Wam nie dadza......myslami jestem z Toba, trzymaj sie jakos.
Łzy same cisną się do oczu... tulę Was .. (*)
Przyjmij wyrazy współczucia [*]
Współczuję bardzo.Będą to trudne i smutne święta dla Was a dzisiejszy dzień to już szczególnie.
nie potrafie zebrac mysli w slowa stosowne - slowa sa puste w tym momencie.
Trzymaj sie Kazik
Proszę przyjąć wyrazy współczucia także ode mnie:((
dziękuję Wszystkim,
za to że byliście ze mną, jednak czas nie stoi w miejscu, to nie zegar by można było wskazówki zatrzymać cofnąć...
nieregularny kropel potok
dni niepodobne do siebie
tłum na ulicy
szarość
minuty jedna za drugą
każda inną
chociaż zegary
takie same
to
każdy
inny
i czas
inny odmierza
i innym
w tej samej pustce
bezimiennej
szarej
.. więc i ja powoli wrócę
...
wrócisz Kaziu ...
wrócisz!
Tylko czasowi trzeba czasu...
Przytulam z całego serca, bardzo, bardzo mocno.
Dokładnie. Tak jak piszesz: czas nie stoi w miejscu. Musisz się jakoś pozbierać chociaż to trudne. Jak będziesz rozpaczał to będzie jej smutno a tego chyba nie chcesz.
Ja również wierzę, że wrócisz. Czas ukoi Twój ból...
Mysiu czas nie leczy ran...on tylko przyzwyczaja do bólu
Myślę, że wszyscy nadal będą z Tobą...przynajmniej myślami. Bardzo współczuję (*) i wracaj szybko...
Wyrazy współczucia.
Dopiero teraz od jakiegoś czasu pojawiłam się na WŻ, a tu takie smutne wieści :( Kazik, bardzo współczuję... Bardzo mi przykro... :( Po prostu brak słów... :(:(:( Co zrobić :( - zapalam... (*) Niech spoczywa w spokoju...

Przyjmij wyrazy wspolczucia!