Przed chwilka na onet przeczytalam wzmianke o Pani Alicji.(nie potrafie niestety wkleic tutaj linku).Wyzej wymieniona Pani prosi o pomoc.Zaapelowala w internecie o pomoc finansowa i materialna.Nie sledzilam dokladnie losow Alicji ,nie wiem jak dawno otrzymala zadoscuczenie od Trybunalu Praw Czlowieka ,ale wydaje mi sie ,ze kwota 25 tys. euro to sa dosc spore pieniadze ,i gdyby madrze nimi zadysponowac mozna utrzymac siebie i dzieci.Nie wiem co sadzic na ten temat.Dzisiaj jest specyficzny dzien...Prima Aprylis,wiec moze ktos sobie w onecie zazartowal??? Co sadzicie na ten temat?
Jeżeli Pani Alicji 25 tys. euro wystarcza na nowe meble i dodatki do domu, to znaczy, że nie umie gospodarować pieniędzmi. Najpierw spłaca się długi, a potem kupuje nowsze meble. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam !
Przemnożyłabym przez pierwszy kwietnia ;) Gdyby to nie był prima aprilis, zapytałabym tylko niezależnie od problemu Pani Alicji Tysiąc, dziecka i innych dzieci Pani Alicji T. Gdzie jest ojciec wszystkich dzieci i jak sobie radzi z wszechobecnym w Unii i Necie problemem swojej rodziny ? Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, Absolutnie nie zamierzałam. Tylko pytam.
Przed chwilka na onet przeczytalam wzmianke o Pani Alicji.(nie potrafie niestety wkleic tutaj linku).Wyzej wymieniona Pani prosi o pomoc.Zaapelowala w internecie o pomoc finansowa i materialna.Nie sledzilam dokladnie losow Alicji ,nie wiem jak dawno otrzymala zadoscuczenie od Trybunalu Praw Czlowieka ,ale wydaje mi sie ,ze kwota 25 tys. euro to sa dosc spore pieniadze ,i gdyby madrze nimi zadysponowac mozna utrzymac siebie i dzieci.Nie wiem co sadzic na ten temat.Dzisiaj jest specyficzny dzien...Prima Aprylis,wiec moze ktos sobie w onecie zazartowal??? Co sadzicie na ten temat?
Mialo byc oczywiscie ...zadoscuczynienie....przepraszam za blad :-))
to musi być żart...ja dzisiaj przeczytałam, że w 2011 Madonna przyjedzie na koncert do Rzeszowa...
Nie sądzę by onet pozwolił sobie na taki żart. Apel kobiety pominę milczeniem.
PS: 25 tys euro to nie jest jakaś zawrotna kwota. A jak się jeszcze odejmie dolę dla papugi...
Zawrotna kwota pewnie nie jest ale grosze to tez nie sa....
OOO to moze i ja sie wybiore w tym czasie do Rodzicow do Rzeszowa :-))
Jeżeli Pani Alicji 25 tys. euro wystarcza na nowe meble i dodatki do domu, to znaczy, że nie umie gospodarować pieniędzmi. Najpierw spłaca się długi, a potem kupuje nowsze meble. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam !
Przemnożyłabym przez pierwszy kwietnia ;)
Gdyby to nie był prima aprilis, zapytałabym tylko niezależnie od problemu Pani Alicji Tysiąc, dziecka i innych dzieci Pani Alicji T.
Gdzie jest ojciec wszystkich dzieci i jak sobie radzi z wszechobecnym w Unii i Necie problemem swojej rodziny ?
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, Absolutnie nie zamierzałam. Tylko pytam.