Ja dziekuje i rowniez dla Ciebie i wszystich wzetowiczow zasylam najserdeczniejsze zyczenia swiateczne. Ja mieszkam w Stanach i tutaj poniedzialek jest juz normalnym dniem, takze ja lubie rozpoczac swietowanie od soboty, jak tylko wroce z poswiecenia pokarmow. A poza tym to nie jadlam nic slodkiego przez caly post i niedobor cukru daje sie we znaki...delikatnie mowiac jestem chwilami nieznosna. Pozdrawiam wszystkich.
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Jutro u nas juz swieto, Wielki Piatek i az do poniedzialku > swietujemy:)Wesolych Swiat Wielkiej Nocy zycze Wam!!!
A więc Tineczko Wesołych Świąt!!!
Samych radości, Kolorowych jajeczek, Białych owieczek, Uśmiechu bez liku I bakalii w serniku Kiełbaski tłuściutkiej I atmosfery milutkiej Życzy...Agata:)
To ja od razu podpinam się pod Twój post, przeczuwając, że jak zwykle zabraknie mi czasu na ogólne oficjalne życzenia. Jak najpogodniejszych, jak najspokojniejszych i jak najbardziej udanych Świąt Wielkanocnych!
Nie myśl kto,nie myśl skąd życzy Wam Wesołych Świąt. Nie myśl sobie,że to bajka, życzę Wam smacznego jajka. niech tradycja wodę leje, bo zajączek znów szaleje. Irena.
Tineczko ,ja również pragnę się podpiąć i życzyć Tobie i wszystkim Żarłokom zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze, pełnej ciepła i miłości:*
Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.
Jutro u nas juz swieto, Wielki Piatek i az do poniedzialku swietujemy:)
Wesolych Swiat Wielkiej Nocy zycze Wam!!!
Ja dziekuje i rowniez dla Ciebie i wszystich wzetowiczow zasylam najserdeczniejsze zyczenia swiateczne.
Ja mieszkam w Stanach i tutaj poniedzialek jest juz normalnym dniem, takze ja lubie rozpoczac swietowanie od soboty, jak tylko wroce z poswiecenia pokarmow. A poza tym to nie jadlam nic slodkiego przez caly post i niedobor cukru daje sie we znaki...delikatnie mowiac jestem chwilami nieznosna. Pozdrawiam wszystkich.
Tineczko tobie też brykającego zająca po stole i trykającego baranka i mokrego dyngusa.
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Jutro u nas juz swieto, Wielki Piatek i az do poniedzialku
> swietujemy:)Wesolych Swiat Wielkiej Nocy zycze Wam!!!
A więc Tineczko Wesołych Świąt!!!
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Życzy...Agata:)
tineczko Tobie też Wszystkiego dobrego :)
To ja od razu podpinam się pod Twój post, przeczuwając, że jak zwykle zabraknie mi czasu na ogólne oficjalne życzenia.
Jak najpogodniejszych, jak najspokojniejszych i jak najbardziej udanych Świąt Wielkanocnych!
Dziekuje i tez podpinam sie z zyczeniami dla innych Wielkożarłocznych i ich rodzin.
(podobno w tym roku zyczy sie... ogolonych jajek...)
Nie myśl kto,nie myśl skąd
życzy Wam Wesołych Świąt.
Nie myśl sobie,że to bajka,
życzę Wam smacznego jajka.
niech tradycja wodę leje,
bo zajączek znów szaleje. Irena.
Wesolych swiat;))))
Zdrowych i rodzinnych świąt Wielkanocnych życzę Tobie i Twojej rodzinie jak również ,wszystkim kolegom i koleżankom z Wielkiego Żarcia .Jadzia
Dolaczam sie i zycze wszystkim wesolych swiat
Również się dołanczam i zycze wszystkim Wesołych i Radosnych Swiąt Wielkiej Nocy
Tineczko ,ja również pragnę się podpiąć i życzyć Tobie i wszystkim Żarłokom zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze, pełnej ciepła i miłości:*
W*E*S*O*L*E*G*O* *A*L*L*E*L*U*J*A* :)))
Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.