"Pozazdrościłam" koleżance z innego portalu, która wygrała poprzednią edycję i wzięłam udział w kolejnej odsłonie konkursu organizowanego przez kanał telewizyjny kuchnia.tv
Ponieważ moja propozycja się spodobała zostałam zaproszona do finału. Gotowałam słoneczną potrawkę z jagłami (przepis znajdziecie w moim profilu - kurki tym razem zastąpiłam boczniakami) - wyszło jak wyszło - możecie zobaczyć sami http://www.kuchnia.tv/kuchnia_wiosenne-inspiracje-2etap.html
te krótkie filmiki a także skromne felietony o uczestnikach są także emitowane w przerwach między programami na kanale kuchnia.tv
ja jestem na filmie 4, taka okrągła Pyza po prostu, to widać :-) obejrzyjcie i jeżeli zechcecie to zagłosujcie na mnie
A mnie się nic nie zacina:) Izeczko gratuluję talentu kulinarnego i odwagi, bardzo mi się podobają Twoje potrawy oraz sposób ich podania...cudeńka:) Napisz, czy aby oddać głos trzeba koniecznie wymyślić nazwę potrawy? Pozdrawiam eNka
Dziwna sprawa... 4 razy próbowałam uaktywnić linka Izeczki- i z akażdy razem moja odpowiedź się jakoś nie wczytuje... Izeczko- przepraszam, że akurat w Twoim temacie, ale spróbuję jeszcze raz, bo chyba musze pisac do Pampasa.
zagłosowałam jeszcze raz z innego adresu mailowego,( bo nie wiem , czy z jednego można 2 razy lub więcej?). Jesteś bardzo naturalna , mogłabyś prowadzić takie programy- gratuluję. Jak dorwę sie do służbowego laptoma mojego męża, to jeszcze zagłosuję! Powodzenia!
I ja zagłosowałam na Ciebie ( po zobaczeniu wszystkich pań ), ale co się napociłam nad nazwą.... Jeszcze z mail'a męża zagłosuję, bo podoba mi się Twoja danie.
Tak, jak obiecywałam, dorwałam sie do służbowego laptomą męża i zagłosowałam po raz 3 hi hi! ale z nazwą rzeczywiście niemały kłopot. Pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia!!!
"Pozazdrościłam" koleżance z innego portalu, która wygrała poprzednią edycję i wzięłam udział w kolejnej odsłonie konkursu organizowanego przez kanał telewizyjny kuchnia.tv
Ponieważ moja propozycja się spodobała zostałam zaproszona do finału.
Gotowałam słoneczną potrawkę z jagłami (przepis znajdziecie w moim profilu - kurki tym razem zastąpiłam boczniakami) - wyszło jak wyszło - możecie zobaczyć sami
http://www.kuchnia.tv/kuchnia_wiosenne-inspiracje-2etap.html
te krótkie filmiki a także skromne felietony o uczestnikach są także emitowane w przerwach między programami na kanale kuchnia.tv
ja jestem na filmie 4, taka okrągła Pyza po prostu, to widać :-)
obejrzyjcie i jeżeli zechcecie to zagłosujcie na mnie
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!
Iza ,Twoj filmik zacina sie na 7 sekundzie ogladania,,,nie wiem moze to wina netu,ktory mi sie dzisiaj tnie,zobacze jutro,pozdrawiam
A mnie się nic nie zacina:) Izeczko gratuluję talentu kulinarnego i odwagi, bardzo mi się podobają Twoje potrawy oraz sposób ich podania...cudeńka:) Napisz, czy aby oddać głos trzeba koniecznie wymyślić nazwę potrawy? Pozdrawiam eNka
Użytkownik eNka napisał w wiadomości:
"Napisz, czy aby oddać głos trzeba koniecznie wymyślić nazwę potrawy?"
chyba tak, tak sobie wymyślili...ale będą też nagrody dla internautów za ciekawe nazwy!
Oj trudno było wymyślić inną nazwę, bo Twoja była bardzo fajna, ale udało się... pozdr.
http://www.kuchnia.tv/kuchnia_wiosenne-inspiracje-2etap.html
dziękuję za aktywowanie linka, samej jakoś mi nie wychodzi...
Użytkownik izeczka napisał w wiadomości:
> dziękuję za aktywowanie linka, samej jakoś mi nie wychodzi...
Po wklejeniu linka, wystarczy zrobić spację i staje się aktywny.
ENka- u mnie nie wystarczy...
Dziwna sprawa...
4 razy próbowałam uaktywnić linka Izeczki- i z akażdy razem moja odpowiedź się jakoś nie wczytuje...
Izeczko- przepraszam, że akurat w Twoim temacie, ale spróbuję jeszcze raz, bo chyba musze pisac do Pampasa.
głos oddany- powodzenia:)
Głos oddany :) Zycze powodzenia!
a potrawka w ulubionych :)
Zagłosowałam .Powodzenia!!!!
Zaglosowałam jeszcze z meza konta :D
Zaglosowalam.Gratuluje odwagi...;))
Głos oddany, potrawka w ulubionych:) życzę powodzenia Izuniu:)
U mnie wszystko działa, głos oddany:)
Głos oddany, a przepis mniam mniam
Gratuluję!
Głos oddałam i szczerze życzę zwycięstwa ;)
bardzo Wam dziękuję, jesteście kochani!
zagłosowałam:))
Zagłosowałam. Życzę powodzenia!:)
Ja również zagłosowałam. Pozdrawiam i życzę powodzenia !
i ja !
I ja także zagłosowałam. Obejrzałam wszystkie i stwierdziłam, że Twoja propozycja jest najlepsza :)) POWODZENIA!!!
Głos oddany
Powodzenia
Załatwione, jednak moje poprzednie wejście na linka nie zakończyłem głosowaniem.
Pychol
Głos oddany.Życzę powodzenia:))
ja też oddałam głos-----powodzonka!!
Nazwa wymyslona, glos oddany.
Trzymam kciuki.
Głos oddany. Powodzenia!!
zagłosowane, powodzenia!!!
dla głosujących też są przewidziane jakieś upominki od kuchnia.tv - będzie wybierana najlepsza nazwa dla potrawy!
Dziękuję wszystkim za głosy!
zagłosowałam powodzenia
pozdrawiam.
Powodzenia! Glos oddany
Zagłosowałam.
Izeczko, trzymam kciuki.
Z nazwą niełatwo...Ale jakoś poszło i głos oddany:)
Pozdrawiam:)
Poszło , trzymam kciuki , powodzenia.
Izeczka zagłosowałam na Twoją potrawkę wprawdzie miałam problem z nadaniem nazwy potrawie ale coś tam wydusiłam i liczę ,że wygrasz.
Dziewczyny pomożemy Izeczce wygrać??????????????-pomożemy ,no to wymyślamy nazwę i klikamy.
bardzo wszystkim dziękuję za dotychczasowe głosy i ...proszę o jeszcze! :-)
zagłosowałam jeszcze raz z innego adresu mailowego,( bo nie wiem , czy z jednego można 2 razy lub więcej?). Jesteś bardzo naturalna , mogłabyś prowadzić takie programy- gratuluję.
Jak dorwę sie do służbowego laptoma mojego męża, to jeszcze zagłosuję! Powodzenia!
Zagłosowałam z przyjemnością na Ciebie Iza, swoją drogą ta pyza jak siebie nazywasz jest przesympatyczna, pozdrawiam serdecznie
:) miło było Cię zobaczyć, miło usłyszeć... gratuluję i trzymam kciuki.
Głos oczywiście też oddałam :)
I ja zagłosowałam na Ciebie ( po zobaczeniu wszystkich pań ), ale co się napociłam nad nazwą.... Jeszcze z mail'a męża zagłosuję, bo podoba mi się Twoja danie.
Poszło:)
dziękuję wszystkim!
Tak, jak obiecywałam, dorwałam sie do służbowego laptomą męża i zagłosowałam po raz 3 hi hi!
ale z nazwą rzeczywiście niemały kłopot. Pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia!!!
Poszło kolejnych 5 głosów
Trzymam kciuki!
nieźle się narobię żeby "odrobić w polu"...
BARDZO DZIĘKUJĘ!
mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, że się przypomnę...
emisja programu "Wiosenne inspiracje" w tym tygodniu:
* 12 kwietnia, poniedziałek, godz. 03:35
* 14 kwietnia, środa, godz. 23:45
* 15 kwietnia, czwartek, godz. 21:30
* 16 kwietnia, piątek, godz. 09:05
* 17 kwietnia, sobota, godz. 19:00
Są wyniki konkursu - http://www.kuchnia.tv/kuchnia_rozwiazanie-konkursu-wiosenne-inspiracje.html
ja idealnie w środeczku czyli trzecie miejsce...
cóż...za udział w finale dostanę komplet garnków :-)
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, głosy i wsparcie!
Wiadomo, że apetyt jest na więcej ale cisz się, że jesteś wśród wygranych. My się z Tobą cieszymy. Garnki na pewno Ci się przydadzą:)
ja się cieszę! i to bardzo :-)))
Gratuluję Izuniu;)
Bardzo się cieszę, że zdobyłaś nagrodę. Moje gratulacje.
Gratulacje!