Nazywam sie Marie Louise Baronesse de.............itd. Urodzilam sie 11.03.2010 roku.W piaty dzien pobytu na tym padole musialam juz zaliczyc spacer!Szkoda tylko, ze Miki jest o mnie zazdrosny!
Gratulacje, wnuczka śliczniutka, niech będzie radością dla Rodziców, no i oczywiście Babci. A ja już na ostatnich nogach z naszymi bliźniętami,też bym chciała być już z nimi w domu. Pozdrawiam
Mieszkamy w Niemczech, corka wyszla za maz za Niemca z francuskim rodowodem(baron).Kasia jest zatem baronin,a Marysia ( Marie) baronessa.To imie nosi po mojej nadzwyczajnej babci. Tata uparl sie na trzy imiona ( sam ma tyle), w drodze kompromisu wybrali Louise jako drugie imie.
Gratulacje Babuniu:)) Wnusia śliczna a włoski przecudne :))
Wielkie gratulac Śliczna laleczka.!1je dla babci i rodziców, niech się zdrowo chowa. Śliczna laleczka.!
:) Jest cudna.. <tfu, tfu>
niech sie zdrowo chowa!!!
Gratulacje Babciu :)
Dziekuje dziewczyny! Najwazniejsze, ze jest i ze jest zdrowa!
Jakie cudo!!!! Ja chcę dzidziusia
Basiu gratulacje serdeczne!
ja tez chce....
Almiro no to do pracy :):):) tak sobie myślę jakby tak to była córcia ale by ją Twoje chłopaki rozpieszczały :):):):)
Ja też myślę, że byłaby to najbardziej rozwydrzona dziewczynka na świecie;)))
Najszczersze gratulacje.....
Bahus
Slicznosci-gratuluje serdecznie!
Gratulacje, wnuczka śliczniutka, niech będzie radością dla Rodziców, no i oczywiście Babci.
A ja już na ostatnich nogach z naszymi bliźniętami,też bym chciała być już z nimi w domu. Pozdrawiam
Kochanie,trzymaj sie! Juz wkrotce bedzie w domu kociol.
Zycze Ci szczesliwego rozwiazania !
Dziękuje, przyznam, że trochę się boję, to moja 3 ciąża, mamy 2 córeczki
Śliczna panienka :) Gratuluję.
Przepiękna kruszynka... gratuluję rodzicom i dumnej Babci:)
Gratuluję z całewgo serca:)) Wiem jaka to radośc dla babci:))
Serdeczne dzieki. Kochani jestescie!
Śliczniutka :) Gratulacje babciu :):)
gratulacjie
Gratulacje ! To wielka radość ! Pozdrawiam !
Ale śliczniutki dzidziuś! Życzę duuużo zdrówka!
Śliczna dziewuszka i jaka duża:) kotek uroczy, ale jak wygląda sobie i patrzy z zaciekawieniem
Rozyczko, Miki jest smutny byl do tej pory dla moich dzieci oczkiem w glowie.
Ładna dziewczynka. Gratuluję rodzicom i dziadkom. Mogę wiedzieć w jakim kraju mieszka, że ma takie ładne imiona?
Mieszkamy w Niemczech, corka wyszla za maz za Niemca z francuskim rodowodem(baron).Kasia jest zatem baronin,a Marysia ( Marie) baronessa.To imie nosi po mojej nadzwyczajnej babci. Tata uparl sie na trzy imiona ( sam ma tyle), w drodze kompromisu wybrali Louise jako drugie imie.
Dzięki, że zaspokoiłaś moją ciekawość.
Śliczna księżniczka (baronówna;)) gratulacje i niech się zdrowo chowa
Jest cudowna, pierwsze zdjęcie-przeurocze :) nie można oczu oderwać. Gratuluję i zdrówka dla maleńkiej życzę. Ale nam tych babć przybywa :)
:) śliczności!
Basiu, ale Ci dobrze!
Gratuluję wnusia przepiękny aniołeczek
Witam w klubie WZ babc - gratulacje
Ale piękna jest!! Najserdeczniejsze gratulacje :)
Gratuluje takiej pięknej wnusi!
Gratulacje!
Taka śliczna kruszyneczka!
Gratuluję i witam w gronie babć.
Ale ślicznota, po prostu cud, miód i malina w jednym!!!!
Gratulacje dla babci i rodziców, a dla malutkiej duuuuużo zdrówka!!!
Gratuluje
Dużo zdrowia życzę!
I ja również serdecznie gratuluje!!! Śliczna kruszyka-niech się zdrowo chowa i przynosi dużo pociechy dziadkom i rodzicom!
Przesliczna malizna, gratulacje!!!!
Witaj w klubie babc:)
Gratuluję z całego serca...:)
W imieniu Marie serdeczne dzieki wszystkim, jestescie naprawde "SUPER" !
gratuluje serdecznie wnusi :)
i jako kociara muszę ...no muszę: