Moja nagroda w konkursie Wielkanocnym :) Wkn, bardzo dziękuję za wyróżnienie, nie spodziewałam się że wygram tak cudowną rzecz, blender jest super , a jaką ma moc:) taraz to dopiero będzie przyjemność w kuchni, bardzo się ciesze. Mam mały ręczny blenderek, ale przy tym to zabawka
Podpinam się pod wątek Różyczki i również dzielę się swoim blenderkowym szczęściem;) W sam raz do miksowania Krzysiowych-synkowych zupek, w których powoli się rozsmakowuje:) Pozdrawiam serdecznie... uradowana eNka
taki blender to fajna sprawa, bardzo przydaje się w kuchni :-) od jakiegoś czasu także jestem posiadaczką podobnego urządzenia i ma sporo roboty! Gratuluję nagrody!
Moja nagroda w konkursie Wielkanocnym :)

Wkn, bardzo dziękuję za wyróżnienie, nie spodziewałam się że wygram tak cudowną rzecz, blender jest super , a jaką ma moc:) taraz to dopiero będzie przyjemność w kuchni, bardzo się ciesze.
Mam mały ręczny blenderek, ale przy tym to zabawka
Gratuluje wygranej:))
A blenderek super
Wielkie gratulacje !!
Różyczko gratuluję :)
gratuluje :)
Podpinam się pod wątek Różyczki i również dzielę się swoim blenderkowym szczęściem;) W sam raz do miksowania Krzysiowych-synkowych zupek, w których powoli się rozsmakowuje:) Pozdrawiam serdecznie... uradowana eNka
eNko, serdecznie gratuluję, bardzo się cieszę, że Ty też jesteś uradowana.
Gratuluje Ci uradowana eNKo :))
Również gratuluję serdecznie!
Tobie eNko również gratuluje :))
Gratuluję i ciekawa jestem gdzie można znaleźć wszystkie nagrodzone przepisy.
As, wyniki znajdziesz na stronie głównej Wż, w prawym górnym rogu.
Dzięki
taki blender to fajna sprawa, bardzo przydaje się w kuchni :-) od jakiegoś czasu także jestem posiadaczką podobnego urządzenia i ma sporo roboty! Gratuluję nagrody!
Gratuluję! Tobie, Różyczko i wszystkim zwycięzcom :)
Gratuluję Wam dziwczyny i życzę kolejnych wygranych.
Serdecznie gratuluję .
Gratuluje i ciesze sie z Toba
Och Różyczko, Ty to jesteś super dziewczyna!!!! Gratulacje i życzę sukcesów więcej i więcej!
Aniu serdecznie Ci gratuluję :)
Gratulacje i czekamy na nastepne smakowite przepisy
Serdeczne gratulacje!
Super! Gratuluję!
Gratulacje Dziewczyny :)
Gratuluje serdecznie!! A to teraz poszalejesz w kuchni fiu fiu:))
Gratuluję po raz kolejny :) Jak tak dalej pójdzie to nie starczy Ci w domu miejsca na te wszystkie nagrody.
Wielkie gratulacje Dziewczyny:)
Gratuluję dziewczyny wygranej !!!
Nie latwo spotkac tak zdolne dziewczyny jak Ty Rozyczko, gratulacje!
Gratuluję nagrody słusznie na nią zasłużyłaś podziwim Twój zapał i talent.
Różyczko naprawdę super prezent,moje gratulacje.Cieszę się że wygrałaś.Pozdrawiam.