torcik zyg zag dla synka koleżanki seria torcików z hello kitty torcik dla synka na chrzest św
torcik z wróżka torcik dla męża na urodziny torcik dla miłośnika piłki torciki na 18 urodziny tort gorsecik dla męża kuzynki torcik dla męża z okazji walentynek torcik na chrzest św
patysiu ptysiu w obliczu tej wielkiej tragedii nie potrafie się zachwycać Twoimi torcikami. Jak dla mnie wybrałaś zły moment na wstawienie fotek. Przepraszam z przyjemnością obejżę je za tydzień
Zygzak I klasa !!! Cudo!!! Kościól baardzo ciekawy - niezły pomysł. Skąd masz siły i czas, skoro masz malutkiego synka ??!!! Podziwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najczęściej piekę kiedy dzieci już śpią ,nocne pichcenie to jedyny sposób aby coś zrobić bo przy dzieciach i za dnia to niemożliwe ale czego sie nie zrobi dla własnej pasji
torcik zyg zag dla synka koleżanki
seria torcików z hello kitty
torcik dla synka na chrzest św
torcik z wróżka
torcik dla męża na urodziny
torcik dla miłośnika piłki
torciki na 18 urodziny
tort gorsecik dla męża kuzynki
torcik dla męża z okazji walentynek
torcik na chrzest św
torcik serducho
Patysiupysiu jesteś moją ulubienicą.
Piękne...ale Ty masz talent!
Podziwiam Cię. Ja tak nie potrafię a bardzo bym chciała.
patysiu ptysiu w obliczu tej wielkiej tragedii nie potrafie się zachwycać Twoimi torcikami. Jak dla mnie wybrałaś zły moment na wstawienie fotek.
Przepraszam z przyjemnością obejżę je za tydzień
cuda ale masz talent jak ty to robisz co:)
Wspaniałe te torciki.Pozdrawiam :))
Zygzak I klasa !!! Cudo!!!
Kościól baardzo ciekawy - niezły pomysł.
Skąd masz siły i czas, skoro masz malutkiego synka ??!!!
Podziwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najczęściej piekę kiedy dzieci już śpią ,nocne pichcenie to jedyny sposób aby coś zrobić
bo przy dzieciach i za dnia to niemożliwe ale czego sie nie zrobi dla własnej pasji
Wszystkie Twoje torty są cuuudne!!!!
Przepiękne, życzę Ci duzo cierpliwosci i wielu jeszcze wspaniałych pomysłów....
Śliczne te Twoje torciki!
piękne torciki tworzysz i napewno smaczne