chciala bym zeby znalazla sie jakas przemila osoba ktora pamieta te magie ogladania bajek na scianie ......... piękne czasy, i ma taki rzutnik i bajki lub tylko rzutnik nawet uszkodzony lub ma bajki i nie macie co z tym zrobic ja chetnie wezmę lub odkuppie lub dam coś w zamian. chce te cudo techniki pokazac mojej córce ktora kochha bajki a szczegulnie te czytane przez mame a nie tv czy dvd a mysle ze to by byla fajna forma rozwoju małej wiec jesli masz cos takiego i jest ci zupelnie nie potszebne czekam na propozycje pozdrawiam
przeglądałam allegro, duzo osób chce odsprzedac rzutniki, ceny od 60 zł wzwyż za sprawny rzutnik.ale moze znajdzie sie ktoś na WuŻecie kto bedzie miał taniej :)
chciala bym zeby znalazla sie jakas przemila osoba ktora pamieta te magie ogladania bajek na scianie ......... piękne czasy,
i ma taki rzutnik i bajki lub tylko rzutnik nawet uszkodzony lub ma bajki i nie macie co z tym zrobic ja chetnie wezmę lub odkuppie lub dam coś w zamian.
chce te cudo techniki pokazac mojej córce ktora kochha bajki a szczegulnie te czytane przez mame a nie tv czy dvd a mysle ze to by byla fajna forma rozwoju małej
wiec jesli masz cos takiego i jest ci zupelnie nie potszebne czekam na propozycje pozdrawiam
przeglądałam allegro, duzo osób chce odsprzedac rzutniki, ceny od 60 zł wzwyż za sprawny rzutnik.ale moze znajdzie sie ktoś na WuŻecie kto bedzie miał taniej :)
czasami spotykałam takie "starocie" na targu.
Mam rzutnik z bajkami, ale niestety nie oddam, bo tez mam małe dzieci wiec na zimowe wieczory fajna odmiana od telewizji :)