Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Mała przerwa... ))

• Autor: megi65 Data: 2010-04-15 07:49:52

No cóz ... Kochani robie mała pauze ... ))) Nie bedzie mnie z wami kilkanascie dni ..
    Prosze nie nie tesknic , płakać . szlochać ... ani tez .. cieszyc się że mnie nie ma .... hihihiih
    Postaram się jak najszybciej o '' niezalezne łacze '' z Wami Kochani ...( to do dych co mnie troszku zlubili )
    i ... mała prośba ... zyjcie pokojowo .! A gdyby '' nici z sieci '' to zapukam do Was na ... początku lipca (to dobra informacja dla tych , którzy mnie '' nie trawią '' hihiihihii
    Wasza Magda K ..

• Autor: peggy83 Data: 2010-04-15 07:54:46

Madziu, i jak Ty bez nas wytrzymasz!?....hehehe

Wracaj jak najszybciej!

A niech Ci towarzyszy w trakcie wyjazdu!

Buuuuziiiii!!!

• Autor: as Data: 2010-04-15 08:37:07

Ja będę płakała za Tobą

• Autor: łOSOS Data: 2010-04-15 09:16:57

Madziu słoneczko Ty moje!!! szerokiej drogi !!!dokad Cię znowu niesie?buziole:-)

• Autor: alicja37 Data: 2010-04-15 10:04:34

Szerokiej drogi Madziu

• Autor: crystal Data: 2010-04-15 11:13:44

MEGI , wszystkiego dobrego TOBIE zycze i pamiętaj o takiej jak ja.

• Autor: asiok Data: 2010-04-15 15:27:46

Megi skarbie będzie mi Ciebie bardzo brakować- bo jesteś moim natchnieniem kulinarnym i moją muzą. Dla zainteresowanych: Megi wyszukuje przepisik, poleca go mnie i ja go również wykonuję. I muszę powiedzieć, że co MEgi poleci jest BOMBA- zawsze ląduje w ulubionych!!! Ojj jak ja wytrzymam bez CIEBIE kochana do lipca.....................

• Autor: Agapis Data: 2010-04-15 11:26:43

Jak powiedziałaś tak zrobiłaś hehe.... Ty się tu nie wymiguj i nie szukaj "nici z netu" hihi.... nie ma tak dobrze....

Do lipca to Ty nie wytrzymasz przecież bez nas... ani my bez Ciebie....
    Proszę mi się zameldować po przyjeździe, co bym mogła spać spokojnie hehehe...... może być gołębiem...
    Po raz 1284-ty mówię - uważaj na siebie.....na tym rowerze
    Do usłyszenia, zobaczenia czy jak tam sobie chcesz, może być i sklikania....

Wielkie buziole na drogę i szerokiej drogi ...
    Papa Madziorku

• Autor: liliana43 Data: 2010-04-15 12:38:05

Megi kochana , pamiętaj co obiecałas codziennie i obowiazkowo masz byc obecna na czacie !!!!!!! buziole wielkie

• Autor: Iloria Data: 2010-04-15 12:46:14

Madziu życzę więc spokojnego odpoczynku od WŻ :) Wracaj szybko i nie zapomnij odedzwać się od czasu do czasu Buziaki

• Autor: patrycja1 Data: 2010-04-15 15:26:39

Megi,mówisz,że czas w drogę...Niech Tobie życie znaczy złotym, gwiezdnym pyłem kazdą ścieżkę!! Każdy krok radością....

Kochana, czekamy na natychmiastowy!!! kontakt. Całuski....

• Autor: emeska1974 Data: 2010-04-15 16:09:21

Meguś! Już nam smutno ale wiem też jak się będziemy cieszyć jak wejdziesz tu do nas ze swoim "klop klop ...można?"- tego nam będzie brakowało i na to będziemy z niecierpliwością czekać. Wiesz jak Cie lubimy 'Królowo"!

Kto poda poranną kawkę? Chyba ja:)

Postaramy się wytrwać te klika dni i Ciebie godnie zastąpić - ale powtarzam - KILKA DNI - nie dłużej, bo jak nie..... to wiesz... hehehehe dostaniesz Euro na konto na zakup neta :):)

Ściskam mocno - Magda S.

• Autor: Agapis Data: 2010-04-15 16:12:54

hahahaha Ty jej mów, że dostanie euro na konto, to się dłuuuuugo do nas nie odezwie...

• Autor: bogdzia Data: 2010-04-15 19:55:35

Tak, tak Agapis, my jej konto doładujemy. Nie będzie Megi miała wykrętów, że nie załatwi. Ale jeśli przepuści, to pewnie będzie dobrze się bawiła i potem nam to opowie.

• Autor: Nigell Data: 2010-04-15 20:22:15

Buuuuuuu...........mamuśka nie rób mi tego.......ja nie dam rady tak bez Ciebie......yyyyyyyyyyyy.......:((((( Albo czekaj.........wiem......mam pomysła........Przywieziesz mi..........
    ..........
    Samsung
    Avila GPS (S5230G)

i jećta gdzie chceta.........Będe czekać z utęsknieniem...........

• Autor: tineczka Data: 2010-04-15 20:38:32

Ach, Ty kochana zwariowana M:))))
    Milego wyjazdu i wracaj jak najszybciej w calosci, pamietaj!!!!
    Cieple sciski i kopniak na szczescie, tincia:))))

• Autor: agacia3323 Data: 2010-04-16 07:42:20

Życzę Ci droga Madziu odwagi słońca, które, mimo nędzy i ogromu zła tego świata, dzień po dniu wschodzi i obdarza nas blaskiem i swoim ciepłem:)

Wszystko można zapomnieć,radość,smutek i łzy,ale nie można zapomnieć kogoś takiego jak Ty:)-Agata.

• Autor: megi65 Data: 2010-04-16 13:19:02

Moje Kochane Duze i Małe ...Szczupłe i te Puszyste ... !!
    Dziekuje wam za wszystkie miłe słowa .....pomogliscie mi bardzo , barzdzo .. bo tym razem byłam sama juz długo przed wyjzadem ....))))
    Wasze słowa to miód na moje serducho ...!! Zabieram Was ze sobą ......... moje mysli wieczorkiem beda blisko Was !!
    ..... aż wreszcie usłyszycie ... '' Klop . klop .. mozna ??'

Teskniąca za Wami .... Madzia K ..

• Autor: Agulek74 Data: 2010-04-16 20:47:10

Ty jednak jesteś szalona kobieta:) Kocham te Twoje wypowiedzi.
    Będzie mi Cię Madziu brakowało.

• Autor: marcik1 Data: 2010-04-20 10:19:19

Ja też się dołączam do całej tęskniącej reszty.Kochana jesteś no i tyle-ale to już wiesz hihiihi
    Acha no i nie każ nam zbyt długo na siebie czekać. do sklikania.

• Autor: marcia33 Data: 2010-04-20 12:36:07

nie wazne gdzie jesteś z nami jesteś codziennie:))

Przejdź do pełnej wersji serwisu