myślę że po fakcie można soboie wszystko dopasować, jak do wielu przepowiedni. ale skoro rodzina chce wysłać do psychiatryka bo ćpa to może wizje narkotyczne.... a może głupi żart.
Niestety nie wierzę w takie rzeczy wypisywane gdzieś w necie. Tak samo jak w informację, że Nostradamus przewidział "spadającego metalowego ptaka". Ludzie wymyślaja różne bzdury by zwrócić na siebie uwagę lub by zrobic głupi żart.
A ja mysle ze moze miec racje ze w lipcu znów bedzie żałoba nad budżetem ktory juz nie wytrzyma wydatkow zwiazanych z pogzebem i odszkodowaniami a we wrzesniu kogos zliczuja za te decyzje Przepraszam moze kogos urarze ta wypowiedzia ale ciezko mi przyjac do swiadomosci ze rozdaje sie tyle tysiecy majac tylko pare groszy
Jako osoba realnie i mocno stąpajaca po ziemi uważam ze to głupi internetowy zart . Pewnie nie jeden jeszcze taki wpadnie Nam przed oczy czytając tu i ówdzie strony i fora internetowe . Uważam (ale to tylko moje odczucie ) iż zarzadzajacy takowymi forami sami czesto ,gęsto wypisują takie bzdury by zwrócic uwagę na swoje stronki gdzie są umieszczane tego typu nowinki. Nabija to, de facto im wejścia na stronke ...co idzie za tym ???? pewnie pieniążki. pozdrawiam
Wstyd. Żerowanie na tragedii. Tamten post został wygenerowany przez modów (jak widać, w archiwalnej wersji po prostu go nie ma ) - na pewno przez właścicieli, bo zwykły użytkownik raczej nie ma takiej możliwości. Dżizas, co się dzieje z ludźmi
Widziałam właśnie gdzieś sposób w jaki można przy użyciu zwykłego notatnika zmieniać archiwalne teksty, więc podejrzewam że to oszustwo:) ale pewności oczywiście mieć nie mogę.
Taki sam wątek już był na na wż identyczna wypowiedź tylko chyba strona inna ale nie jestem pewna. Podany został nawet link do strony gdzie jest udowodnione że to brednie.
Znalazłem coś takiego w internecie ,napiszcie co o tym sadzicie?
Dla mnie porażające...jeśli to prawda. Ale jak to zweryfikować??
Zobaczymy co będzie w lipcu i wrześniu.
Robienie zadymy i bzdury!
myślę że po fakcie można soboie wszystko dopasować, jak do wielu przepowiedni. ale skoro rodzina chce wysłać do psychiatryka bo ćpa to może wizje narkotyczne.... a może głupi żart.
Niestety nie wierzę w takie rzeczy wypisywane gdzieś w necie. Tak samo jak w informację, że Nostradamus przewidział "spadającego metalowego ptaka". Ludzie wymyślaja różne bzdury by zwrócić na siebie uwagę lub by zrobic głupi żart.
Nostradamus nigdy tego wersetu nie napisal, niestety jest wymyslem netu.
A ja mysle ze moze miec racje ze w lipcu znów bedzie żałoba nad budżetem ktory juz nie wytrzyma wydatkow zwiazanych z pogzebem i odszkodowaniami a we wrzesniu kogos zliczuja za te decyzje Przepraszam moze kogos urarze ta wypowiedzia ale ciezko mi przyjac do swiadomosci ze rozdaje sie tyle tysiecy majac tylko pare groszy
jednak to prawda, że milczenie jest złotem
Jak dla mnie to jest to przerażające.
Jako osoba realnie i mocno stąpajaca po ziemi uważam ze to głupi internetowy zart .
Pewnie nie jeden jeszcze taki wpadnie Nam przed oczy czytając tu i ówdzie strony i fora internetowe .
Uważam (ale to tylko moje odczucie ) iż zarzadzajacy takowymi forami sami czesto ,gęsto wypisują takie bzdury by zwrócic uwagę na swoje stronki gdzie są umieszczane tego typu nowinki.
Nabija to, de facto im wejścia na stronke ...co idzie za tym ???? pewnie pieniążki.
pozdrawiam
jakis glupi zart chyba...
Czytałam dzisiaj rano o tym,zobaczymy co bedzie w lipcu :)
a tutaj link do forum gdzie pisała ta dziewczyna http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy
do lipca wszyscy zapomną o tym wątku
Bzdura, bzdura, bzdura
Klik i wszystko jasne
http://www.kyo.pl/
Tak, miałam chwilę wolnego, to sama również postanowiłam sprawdzić. I proszę:
) - na pewno przez właścicieli, bo zwykły użytkownik raczej nie ma takiej możliwości. Dżizas, co się dzieje z ludźmi
http://74.6.239.67/search/cache?ei=UTF-8&p=niech+mi+ktos+do+cholery+site%3Ahttp%3A%2F%2Fsamosia.pl%2F&u=www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/1&w=niech+mi+michigan+ktos+kto%27s+cholery&d=EbEbXO_EUngK&icp=1&.intl=us&sig=AhsxxMoca13AnRYEShFc0A--
Wstyd. Żerowanie na tragedii. Tamten post został wygenerowany przez modów (jak widać, w archiwalnej wersji po prostu go nie ma
Klasyczny fake
Widziałam właśnie gdzieś sposób w jaki można przy użyciu zwykłego notatnika zmieniać archiwalne teksty, więc podejrzewam że to oszustwo:) ale pewności oczywiście mieć nie mogę.
W lipcu żałoby nie było więc prorok się pomylił.
Możliwe. Mi się wyśniła, z wyprzedzenie czterech lat, data śmierci mojego ojca. I się niestety sprawdziła.
Taki sam wątek już był na na wż identyczna wypowiedź tylko chyba strona inna ale nie jestem pewna. Podany został nawet link do strony gdzie jest udowodnione że to brednie.