A co moze nie smakowac w lososiu z warzywami??? Moze bedzie troche inny smak, niz sandacza..ale wcale nie znaczy to, ze bedzie zly. Zrob nowa kreacje i wstaw przepis :)) Powodzenia.
racja na razie myslę o zmianie na coś prostszego wieć Łosoś w warzywach wyglądałby tak: warstwa pieczarek przesamzonychz cebulką (z keczupem - bo lubię kolor) na spód naczynia żaroodpornego 2 warstwa łosoś 3 warstwa podsmażonych porów na masle oczywiście 4 ser gouda zetrzeć lub parmezan posypać Papryką i piec 25 min
w wersji z sandaczem było super bo on ma delikatne miąsko może powinnam posmażyć przed pieczeniem łososia ?
Mysle, ze nie powinnas podsmazac lososia, poniewaz stanie sie suchy jak wiory.. Tak jak opisalas, powinno wyjsc super. 25 minut powinno wystarczyc dla ryby. Tylko zwroc uwage, zeby nie byly roznej grubosci kawalki.. Pokroj odraz na mniejsze porcje, bedzie latwiej do porcjowania. Powodzenia :)
super jest sandacz z warzywami w naczyniu żaroodpornym
ale nie było w sklepie i wziełam łososia Nie wiem jak to będzie samkowało?
To spróbuj ;)))
I napisz, albo nie ;)))
tylko że to imieniny , a jak eksperyment nie wyjdzie ?
To lepiej spróbuj już, jak eksperyment nie wyjdzie- to wymyslisz na szybko coś innego...
A co moze nie smakowac w lososiu z warzywami??? Moze bedzie troche inny smak, niz sandacza..ale wcale nie znaczy to, ze bedzie zly.
Zrob nowa kreacje i wstaw przepis :)) Powodzenia.
racja
na razie myslę o zmianie na coś prostszego
wieć Łosoś w warzywach wyglądałby tak:
warstwa pieczarek przesamzonychz cebulką (z keczupem - bo lubię kolor) na spód naczynia żaroodpornego
2 warstwa łosoś
3 warstwa podsmażonych porów na masle oczywiście
4 ser gouda zetrzeć lub parmezan
posypać Papryką i piec 25 min
w wersji z sandaczem było super bo on ma delikatne miąsko
może powinnam posmażyć przed pieczeniem łososia ?
Mysle, ze nie powinnas podsmazac lososia, poniewaz stanie sie suchy jak wiory.. Tak jak opisalas, powinno wyjsc super.
25 minut powinno wystarczyc dla ryby. Tylko zwroc uwage, zeby nie byly roznej grubosci kawalki.. Pokroj odraz na mniejsze porcje, bedzie latwiej do porcjowania.
Powodzenia :)