Dzieki za życzenia :) Nic nie poradzę, że tego samego dnia, co Hitler :)
I jeszcze klub sportowy "Ruch" Chorzów powstał tego dnia, w 1920 r :)- też nie nie pytali o zdanie ;)))) Pewnie jeszcze parę rzeczy sie wydarzyło... ;)
Agik! Co Ci mam zyczyc...mysle pieknosci nie bo ladna jestes, mysle dalej...lokow nieee bo masz juz... Lubego....nieee tez masz...to co by tu wymyslic?? Mysle, mysle, mysle, mysle aaa juz mam!w zycze Ci u calego serca!
Najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin! Mnóstwa uśmiechu, mało zmartwień, drabiny do wyjścia z wszelkich dołów, miłości Lubego i bliskich, nieustającego humoru, bukietów kwiatów tylko dla Ciebie i zachowania tak doskonałego intelektu przez dłuuuuuuuuuugie dłuuuuuuuuugie lata! Cmok cmok!
Moje gadu gadu.. powiedzialo mi juz wczoraj, ze agik ma jutro urodziny..a dzis z rana mrugalo..zebym tylko nie zapomniala pogratulowac jubilatce Sprytnie ktos wynalazl!!!
Bardzo serdecznie dziekuję Wszystkim za życzenia. Jest mi szczególnie miło, ze naprawdę nie wiem, skąd Danusia wiedziała... się przecież nie wpisywałam do tabelki.
A teraz możecie jeszcze raz ustawić się w kolejce z życzeniami, bo mam dziś tez imieniny. Gdybym się urodziła chłopakiem, miałabym na imię Czesław :)- rodzice nie mogli dojśc do kompromisu co do mojego imienia i kalendarz zdecydował ;))))
To zart oczywiście, jest mi naprawdę bardzo miło z powodu takiej ładniej niespodzianki :)
Ja życzę Ci z okazji urodzin wszystkiego ( wybierz sobie co chcesz ), a z okazji imienin...tego samego. Masz tak samo jak ja 2 w 1 dniu i u mnie też kalendarz zadecydował o imieniu :-(
Niech humor i zdrowie sprzyja Klopoty nie przesladuja Pieknych marzen niech przybywa I niech sie realizuja!!!
Pamietam jakis watek, gdzie rozmawialiscie o znakach zodiaku, Ty pisalas, ze jestes Baran, a ktos Ci napisal, ze 20 kwietnia to jestes Byk itd. - pamietasz? wiec mysle, ze Danusia zapisala sobie te date... wznosze toast...
a tak zupelnie na marginesie - to mialam byc Agnieszka...
To jeszcze ja Ci agik złożę życzenia wprawdzie zaspałam no ale cóż lepiej pózno niż wcale.
Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione!
agik, przyjmnij odemnie tez spoznione, podwojne zyczenia, wszystkiego najnajnajlepszego, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia chociaz jednego maluskiego marzenia , sto lat ... :)
Użytkownik agik napisał w wiadomości: > :DDziękujęWujek Gogle mi to z japońskiego przetłumaczył :P"szumu w > mediach Hot miłość do powrotu i zjednoczenia Ressurection"Napewno to mi > chciałes powiedzieć? :P Ciekawe. Mi wujek tłumaczy prawie to samo co napisałem po polsku, aczkolwiek zupełnie co innego niż Tobie. Miało być: Zdrowia, pieniądzy, miłości i powodzenia w Internecie :-)
Agik, żebyś już nie musiała uruchamiać pralki (wirówki?) w brzuszku i żeby wszystkie smutki z Ciebie wyparowały i zazieleniły się wszystkie gałązki (nie tylko jedna).Wszystkiego dobrego.
Grymasów czy uśmiechu...powodów wielu aby nie tylko pojawiały się ale gościły zawsze na Twojej buzi kochany Agiku. Spóżnione , najszczersze życzenia przyjmij.Buziaki zasyłam i kciukasy, pamiętam żeby trzymać..,
Najlepsze zyczenia urodzinowe dla agika..
Spelnienia marzen i obietnic, duzo, duzo zdrowia oraz szczescia - zyczy Glumanda
Wszystkiego najlepszego z okazji URODZIN !!!
Dziękuję. Uwielbiam białe róże
Czytając nie raz Twoje wypowiedzi i w ten sposób poznając Ciebie tak właśnie pomyślałam, że białe róże są dla Ciebie. Pozdrawiam
Dziękuję z całego serca
Wszystkiego najlepszego:)
Agik sto lat :)::)
wszystkiego naj naj spełnienia wszystkiego co sie tylko da:))zagram sto lat ale nie bede spiewac:))
Wszystkiego najlepszego, agik!!!
Kurcze, masz urodziny tego samego dnia co Hitler!
Dzieki za życzenia :)
Nic nie poradzę, że tego samego dnia, co Hitler :)
I jeszcze klub sportowy "Ruch" Chorzów powstał tego dnia, w 1920 r :)- też nie nie pytali o zdanie ;)))) Pewnie jeszcze parę rzeczy sie wydarzyło... ;)
Wiem, tak troche zadziornie to napisalam ;-)
Moja mama ma dzisiaj - miedzy Hitlerem a Stalinem.... Toz to dopiero mieszanka ;-)
A ciocia wiki podaje, że Stalin urodził się w grudniu...
Wiem, że zadziornie ;) Dziękuję za życzenia :)
Wszystkiego najlepszego dla Mamy! :)
To moze chodzilo o Lenina...? ;-)
Nieeee, sprawdzilam na innych stronach; cioci wiki nie mozna ufac... ;-)
Wiedziałam... :(
Pije? czy ma depresję? :( ( ciocia wiki)
W pierwszej chwili pomyslalam, ze pytasz o moja mame, bo stuknely jej 52 lata ;-)
Co do cioci wiki... Moze zbyt wiele osob sie za nia bierze...?
Agik! Co Ci mam zyczyc...mysle pieknosci nie bo ladna jestes, mysle dalej...lokow nieee bo masz juz... Lubego....nieee tez masz...to co by tu wymyslic?? Mysle, mysle, mysle, mysle aaa juz mam!w zycze Ci u calego serca!
Dziękuję.
Wszystkiego najlepszego życzy Alicja.
Najlepsze życzenia ,wszystkiego co najlepsze.
Agnieszko!
Najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin!
Mnóstwa uśmiechu, mało zmartwień, drabiny do wyjścia z wszelkich dołów,
miłości Lubego i bliskich, nieustającego humoru, bukietów kwiatów tylko dla Ciebie
i zachowania tak doskonałego intelektu przez dłuuuuuuuuuugie dłuuuuuuuuugie lata! Cmok cmok!
Dziękuję :)
Sto lat,sto lat,niech żyje żyje naaaaaaaaaaaaaaaaam
Wszystkiego dobrego Aguś!
Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście- życzy Alll
Bardzo, bardzo dziękuję!
A skad wiesz Danusia?
gadu - gadu .......... mi wygadalo :))))))))))
Moje?
Moje gadu gadu.. powiedzialo mi juz wczoraj, ze agik ma jutro urodziny..a dzis z rana mrugalo..zebym tylko nie zapomniala pogratulowac jubilatce Sprytnie ktos wynalazl!!!
i ode mnie Najlepsze Życzenia
przede wszystkim szczęścia! Stooo laaaat :)
Bardzo serdecznie dziekuję Wszystkim za życzenia.
Jest mi szczególnie miło, ze naprawdę nie wiem, skąd Danusia wiedziała... się przecież nie wpisywałam do tabelki.
A teraz możecie jeszcze raz ustawić się w kolejce z życzeniami, bo mam dziś tez imieniny. Gdybym się urodziła chłopakiem, miałabym na imię Czesław :)- rodzice nie mogli dojśc do kompromisu co do mojego imienia i kalendarz zdecydował ;))))
To zart oczywiście, jest mi naprawdę bardzo miło z powodu takiej ładniej niespodzianki :)
Ja życzę Ci z okazji urodzin wszystkiego ( wybierz sobie co chcesz ), a z okazji imienin...tego samego.
Masz tak samo jak ja 2 w 1 dniu i u mnie też kalendarz zadecydował o imieniu :-(
To ja w takim razie składam serdeczne życzenia urodzinowe i imieninowe :)
Dużo, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.
Happy Birthday Agnieszko!
Niech humor i zdrowie sprzyja
Klopoty nie przesladuja
Pieknych marzen niech przybywa
I niech sie realizuja!!!
Pamietam jakis watek, gdzie rozmawialiscie o znakach zodiaku, Ty pisalas, ze jestes Baran, a ktos Ci napisal, ze 20 kwietnia to jestes Byk itd. - pamietasz?
wiec mysle, ze Danusia zapisala sobie te date...
wznosze toast...
a tak zupelnie na marginesie - to mialam byc Agnieszka...
Dziekuję z całego serca :)
Juz się wyjaśniło- rzeczywiscie gg powiedziało :)
Dużo zdrowia, pomyślności i radości życzy bytomianka.
Wszystkiego najlepszego!
Sto lat w szczesciu i zdrowiu!! Agik'u :)))
Cmok :)
Łubu dubu, łubu dubu niech żyje Agik z naszego klubu, nieeech żyyyyje naaaaaaaaam!
To śpiewałam ja, Tusiaczek
Najlepsze zyczenia urodzinowe ! ! ! ! :)))
Dziękuje Kochani
健康、多額の費用と、次のを愛し、インターネット:-)成功
:D
Dziękuję
Wujek Gogle mi to z japońskiego przetłumaczył :P
"szumu w mediach Hot miłość do powrotu i zjednoczenia Ressurection"
Napewno to mi chciałes powiedzieć? :P
To jeszcze ja Ci agik złożę życzenia wprawdzie zaspałam no ale cóż lepiej pózno niż wcale.
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
agik, przyjmnij odemnie tez spoznione, podwojne zyczenia,
wszystkiego najnajnajlepszego, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia chociaz jednego maluskiego marzenia ,
sto lat ...
:)
Użytkownik agik napisał w wiadomości:
> :DDziękujęWujek Gogle mi to z japońskiego przetłumaczył :P"szumu w
> mediach Hot miłość do powrotu i zjednoczenia Ressurection"Napewno to mi
> chciałes powiedzieć? :P
Ciekawe. Mi wujek tłumaczy prawie to samo co napisałem po polsku, aczkolwiek zupełnie co innego niż Tobie.
Miało być:
Zdrowia, pieniądzy, miłości i powodzenia w Internecie :-)
Wszystkiego dobrego.
bardzo dziekuję
Agik, żebyś już nie musiała uruchamiać pralki (wirówki?) w brzuszku i żeby wszystkie smutki z Ciebie wyparowały i zazieleniły się wszystkie gałązki (nie tylko jedna).Wszystkiego dobrego.
Pralka mi się uruchamia niezaleźnie od woli ...
Bardzo uważnie czytasz :)
Dziękuję z całego serca :)
Sto lat, Agik! Dużo, dużo zdrówka Ci życzę...oraz odwagi i wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych celów i spełnianiu nawet najsrytszych marzeń :)
Kasia
Dziękuje Kochani :)
To, że spóźnione to wcale nie znaczy, że nieszczere.....Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy
Bahus
Dziekuję.
Jako że ' chwilę ' mnie tu nie było / podwójna żałoba / ,więc dopiero dziś wysyłam słoneczne życzenia urodzinowe!
Uśmiechaj się i nie pal !!!
Palić - to nie palę :) uśmiechać sie tez staram, choc mi często grymas wychodzi... Bardzo dziękuję :)
Podwójna żałoba? :( wyrazy współczucia.
Grymasów czy uśmiechu...powodów wielu aby nie tylko pojawiały się ale gościły zawsze na Twojej buzi kochany Agiku. Spóżnione , najszczersze życzenia przyjmij.Buziaki zasyłam i kciukasy, pamiętam żeby trzymać..,
Dziekuję Frotka