Wnusia przeurocza,uśmiech rozbrajający,glosik 42 oddany-całuski dla maluszka:) ps.a mi za 3 razem udało się zalogować,jednak coś w tym powiedzeniu jest :"do trzech razy sztuka". O to ja powiem swoim dziewczynom ,żeby zagłosowały na tę ślicznotkę jak wrócą ze szkoły,bo też mają swoje skrzynki pocztowe.
Proszę moderatorów o zamknięcie tego watku , jest nieaktualny, okazało się że co poniedziałek kasują zdjęcia, zostawiają 3 z największą iloscią głosów. Dziękuje jeszcze raz za głosy.
Tak zdjęcie jest , syn wstawił , w poniedziąłek kasują i wybierają 3 z najwyzszaa iloscia punktów, ale...no właśnie ale, uczciwie się nic nie zdziała;( zdjęia wstawione w poniedziałek ,do godzinki miały po 200 głosów, ciekawe jakim cudem, jak na razie wyleczylismy się z konkórsów. Wszystkim którzy nas wspierali jeszcze raz slicznie dziekękujemy
Też chciałam założyć ten wątek ale dopiero po oddaniu głosu. Niestety do tej pory nie udało się zarejestrować :-(.Nie wiem co jest nie tak z tą stroną Przykro mi Madziu Jednak będę próbować nadal
Jeśli chcecie zobaczyć, jak pięknie uśmiecha się wnuczka Makusi, to sami zobaczcie :)))))
http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/4048,konkurs-zdjecia-detal.html
zresztą nie tylko oglądać można ;)
ja byłam trzecia...
Dziękuję Till, sama bym sie nie odważyła:)
Ja byłam druga , ciężko się tam zalogowac , ale jestem uparta i udało się:)
Makusiu wnusię masz przecudną. Również wzięłam udział w konkursie. Zagłosowałam takze na Twoją lalunię.
Pozdrawiam cieplutko :)
Cudna!!!
Na 20 prób zalogowania się ani jedna się nie powiodła... Nic, próbuję dalej.
Cudna Zuzia
Mi się udało za pierwszym razem. Zarejestrowaem się i zagłosowane
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Mi się udało za pierwszym razem. Zarejestrowaem się i zagłosowane
ot farciarz :)))
To podobnie jak ja , chyba z 20 prób , ale udało się...:)
oj myślałam, że tylko ja się nie mogę zalogowac..
byłam 4 gratuluję Makusiu śliczny bobas
uśmiech przepiekny, uzębienie to juz całkiem pierwsza klasa!
Użytkownik agafi9 napisał w wiadomości:
takkk:)))))))))))))
> uśmiech przepiekny, uzębienie to juz całkiem pierwsza klasa!
Kasownik! :D
Dziewczynka super. Nie rozumiem dlaczego trzeba się logować by oddać głos:(
Może chociaż nie będzie przekrętów.
Mój głos 6 , ale śliczna dziewczynka.
śliczna kruszynka, może i mój głoś się przyda:) zagłosowane.
Śliczna.Mój głos7;-)
Cudo uśmieszek i śliczna dziewczynka :)) Mój głos był nr 9.
Mój głos był 8.
śliczna niunia , głos oddany
No udało się!!!
Głos oddany:)
Mnie tez sie nie udalo:( ale wnusia urocza, rozyczka jest nia zachwycona:)
15 :)
Piękna jest, ale z żalem muszę się przyznać, że z powodu braku cierpliwości i umiejętności nie oddałem głosu.
Inna sprawa, że nie lubię klikać jeśli muszę się rejestrować.
Nie dziwię się , mnie też trafiało:)
Wszystkim cierpliwym bardzo , ale to bardzo dziękujemy:)
Makusiu czy mozna codziennie klikac, czy tylko raz
Z tego co wiem to raz:)
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
> Z tego co wiem to raz:)
Ale ja mam parę skrzynek pocztowych więc trzeba je jutro wykorzystać :D
Głosików 41, prosimy o więcej !!!!!!!!!!!!!
Jeszcze 2
Wnusia przeurocza,uśmiech rozbrajający,glosik 42 oddany-całuski dla maluszka:)
ps.a mi za 3 razem udało się zalogować,jednak coś w tym powiedzeniu jest :"do trzech razy sztuka". O to ja powiem swoim dziewczynom ,żeby zagłosowały na tę ślicznotkę jak wrócą ze szkoły,bo też mają swoje skrzynki pocztowe.
43 głos oddany , cudne zdjecie
Głosik oddany na przepiękną królewnę:)
Zagłosowałam z przyjemnością :)
Od takiego uśmiechu świat od razu wydaje się słoneczny :)
Makusiu, gratuluję wnusi.
Udało mi się zalogować za drugim razem i oddałam 67 glos na ten sliczny usmiech:)
Piękna :) Głosik oddany oczywiście
Udało mi isę zalogować za 7 razem :)... ale ja to jednak matoł jestem...
Zagłosowane na Zuzie- kasownik :)
Rejestracja dzisiaj bez problemów - głos 65 oddany i to z wielką przyjemnością...:)
Nie bardzo wiem do czego sie zarejestrowalam i czym to grozi:)))) Ale glos oddany:))
też zagłosowałam ... Makusiu masz przeuroczą wnusię :)
dziekuję
Proszę moderatorów o zamknięcie tego watku , jest nieaktualny, okazało się że co poniedziałek kasują zdjęcia, zostawiają 3 z największą iloscią głosów. Dziękuje jeszcze raz za głosy.
Ja głosowałam przedwczoraj i zdjęcie było. Co prawda pół dnia się logowałam ale się udało.
http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/6155,konkurs-zdjecia-detal.html
Tak zdjęcie jest , syn wstawił , w poniedziąłek kasują i wybierają 3 z najwyzszaa iloscia punktów, ale...no właśnie ale, uczciwie się nic nie zdziała;( zdjęia wstawione w poniedziałek ,do godzinki miały po 200 głosów, ciekawe jakim cudem, jak na razie wyleczylismy się z konkórsów. Wszystkim którzy nas wspierali jeszcze raz slicznie dziekękujemy
Jest zdjęcie Makusiu :)
Próbowałam zagłosować, ale mi powiedziało, ze już głosowałam.
Nie zamykaj :)
W przyszłym tygodniu zagłosuję zaś :)
Makusiu, nie zamykaj watku, Zuzia jest cudowna, glosowalam na moja przyszla narzeczona Alvinka!!!!
Sciskam Was cieplutko:)
Ja także się wyleczyłam;)
Twojej laluni nadal kibicuję i głosiki oddaję. Moim zdaniem jest bezkonkurencyjna:))))
Co sie dzieje, nie moge zgłosowac , nie moge zalogowac sie . Od lat mam jeden nick i hasło !!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziwne .prawda?
Po kilku próbach udało się :)
Też chciałam założyć ten wątek ale dopiero po oddaniu głosu.
Niestety do tej pory nie udało się zarejestrować :-(.Nie wiem co jest nie tak z tą stroną
Przykro mi Madziu
Jednak będę próbować nadal
Szkoda zachodu :) my już dalismy za wygraną:)