no właśnie, nie mam serca do gotowania, ale postanowiłam coś z tym zrobić i polubić ;-) A u Was jest tak przyjemnie, że kto wie? Może moje serce się odmieni... ;-) Witam Was wszystkich serdecznie :-)
Witaj!Zobacz jakie wspaniałe przepisy są dla leniwych.Ja również dużo casu nie poświęcam na gotowanie,ale sporo przepisów mam już w ulubionych i korzystam z nich,za co jestem wdzięczna WŻ.Pozdrawiam.
Oj,też nie miałam ani serca,ani pojęcia o gotowaniu,a to idzie w parze.Gdy nie umiemy czegoś robić,zajmuje nam to wiele czasu,nie zawsze się uda i tracimy zapał.Metodą "małych kroczków " możesz dojść nawet do mistrzostwa.Powodzenia.
Święte słowa - dokładnie tak jest... Przyz okazji mam pytanie - czy jest gdzieś na tej stronie "instrukcja obsługi" na temat gromadzenia znalezionych tu przepisów? Przeczytałam w jakimś komentarzu, że ktoś dodał przepis do ulubionych - jak to się robi?
Przy większości przepisów (po lewej stronie,na dole) jest napis "dodaj do ulubionych".Kliknij na niego , ukaże się,"dodano do ulubionych",następnie"OK"i to wszystko,natomiast w razie potrzeby odszukasz go ponownie klikając w "Moje"-następnie "ulubione przepisy".Jeśli przy przepisie nie ma "dodaj..",to znaczy,ze autor go nie udostępnił ogółowi użytkowników.
Jeśli chcesz wpisać swój przepis,naciśnij "dodaj przepis",następnie wg instrukcji.W "moje ulubione" wpisujesz przepisy innych,które chcesz zgromadzić w swojej "książce",aby mieć je zawsze pod ręką.
no właśnie, nie mam serca do gotowania, ale postanowiłam coś z tym zrobić i polubić ;-) A u Was jest tak przyjemnie, że kto wie? Może moje serce się odmieni... ;-)
Witam Was wszystkich serdecznie :-)
Witaj w naszej wirtualnej spolecznosci!
Witaj !!!
Witaj wśród uzależnionych i baw się z nami dobrze
Wesolego gotowania :))
Witaj.Miłego gotowania i pieczenia.
Witaj!Zobacz jakie wspaniałe przepisy są dla leniwych.Ja również dużo casu nie poświęcam na gotowanie,ale sporo przepisów mam już w ulubionych i korzystam z nich,za co jestem wdzięczna WŻ.Pozdrawiam.
Witaj!
Tez kiedys nie lubilam gotować a teraz KOCHAM! Dołącz do nas a polubisz - pozdrawiam
Witaj!
Witaj i gotuj razem z nami !!!
WITAJ ........gotuj razem z nami ....a serce masz do gotowania :-) tylko jeszcze o tym nie wiesz ;-)
pozdrawiam
Bardzo krzepiące powitanie - dziękuję ;-)
Jutro robię obiad z przepisu z tej strony....
Oj,też nie miałam ani serca,ani pojęcia o gotowaniu,a to idzie w parze.Gdy nie umiemy czegoś robić,zajmuje nam to wiele czasu,nie zawsze się uda i tracimy zapał.Metodą "małych kroczków " możesz dojść nawet do mistrzostwa.Powodzenia.
Święte słowa - dokładnie tak jest...
Przyz okazji mam pytanie - czy jest gdzieś na tej stronie "instrukcja obsługi" na temat gromadzenia znalezionych tu przepisów? Przeczytałam w jakimś komentarzu, że ktoś dodał przepis do ulubionych - jak to się robi?
Przy większości przepisów (po lewej stronie,na dole) jest napis "dodaj do ulubionych".Kliknij na niego , ukaże się,"dodano do ulubionych",następnie"OK"i to wszystko,natomiast w razie potrzeby odszukasz go ponownie klikając w "Moje"-następnie "ulubione przepisy".Jeśli przy przepisie nie ma "dodaj..",to znaczy,ze autor go nie udostępnił ogółowi użytkowników.
Bardzo dziękuję ;-)
Zaraz opublikuję swój pierwszy przepis na ciasto z owocami - super błyskawiczne. Zapraszam do pieczenia ;-)
Jeśli chcesz wpisać swój przepis,naciśnij "dodaj przepis",następnie wg instrukcji.W "moje ulubione" wpisujesz przepisy innych,które chcesz zgromadzić w swojej "książce",aby mieć je zawsze pod ręką.
Tak tak, o to mi właśnie chodziło :-)