Mam zamiar wysłać w paczce do USA sękacz.Obawiam się tylko czy "dojdzie "w całości? Istnieje możliwość zamówienia sękacza z małymi sękami
i z dużymi i cienkimi
Paczka po ok 3 tygodniach powinna być na miejscu(tak przynajmniej było z ostatnią ;-) ) Wydaje mi się tylko ,że sękacz z 2 zdjęcia gorzej zniósłby transport,mimo,że pan sprzedający sękacze zapewnił mnie,że gdy go zapakuję odpowiednio dojdzie do odbiorcy w całości.
wprawdzie nigdy nie wysylalam sekacza ale jestem przekonana, ze jakbys zasypala go diokola pokruszonym styropianem to dojdzie w calosci.Mozna kupic takie specjalne kulki albo poprostu pokruszyc styropianowa plyte.Powodzenia
Jakbyś niewiem jak sie starała zapakowac to i tak nie będziesz miała pewności czy dojdzie cały.Mnie sie wydaję,że może najpierw sprubuj go okręcic w folię bąbelkową a potem obsypac pokruszonym styropianem.Mówi się trudno co będzie to będzie.Ja bym jeszcze na paczce napisała NIE RZUCAC!.Może poskutkuje.
Owszem ,wysyłałem nie tak dawno karton sękaczy na Wyspy Dziewicze Stanów Zjeednoczonych ,za pośrednictwem sieci kurierskiej DHL, na koszt odbiorcy. :) Reklamacji nie było , przesyłka znalazła się u odbiorcy po 4 dniach.
Mam zamiar wysłać w paczce do USA sękacz.Obawiam się tylko czy "dojdzie "w całości?
Istnieje możliwość zamówienia sękacza z małymi sękami
i z dużymi i cienkimi
Paczka po ok 3 tygodniach powinna być na miejscu(tak przynajmniej było z ostatnią ;-) )
Wydaje mi się tylko ,że sękacz z 2 zdjęcia gorzej zniósłby transport,mimo,że pan sprzedający sękacze zapewnił mnie,że gdy go zapakuję odpowiednio dojdzie do odbiorcy w całości.
wprawdzie nigdy nie wysylalam sekacza ale jestem przekonana, ze jakbys zasypala go diokola pokruszonym styropianem to dojdzie w calosci.Mozna kupic takie specjalne kulki albo poprostu pokruszyc styropianowa plyte.Powodzenia
Tak właśnie twierdził sprzedawca sękaczy
Może ten wątek Ci coś pomoże? Nie jest o sękaczu ale o domku z piernika ale może ci coś podpowie: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=295063&post=295085
Jakbyś niewiem jak sie starała zapakowac to i tak nie będziesz miała pewności czy dojdzie cały.Mnie sie wydaję,że może najpierw sprubuj go okręcic w folię bąbelkową a potem obsypac pokruszonym styropianem.Mówi się trudno co będzie to będzie.Ja bym jeszcze na paczce napisała NIE RZUCAC!.Może poskutkuje.
Owszem ,wysyłałem nie tak dawno karton sękaczy na Wyspy Dziewicze Stanów Zjeednoczonych ,za pośrednictwem sieci kurierskiej DHL, na koszt odbiorcy. :) Reklamacji nie było , przesyłka znalazła się u odbiorcy po 4 dniach.
Ja korzystałam do tej pory z usług naszej poczciwej Poczty Polskiej....
Dzięki wielkie za przypomnienie o DHL
Dodam tylko ze DHL jest chyba najdroższą firmą ale chyba każda jest lepsza od poczty polskiej.
Nic złego o Pocztexie Poczty Polskiej nie mogę napisać , wręcz przeciwnie , jestem bardzo zadowolony z ich usług świadczonych na terenie kraju.