ZANTA co ty wypisujesz na tym WZ .Zajmij się lepiej dalszym robieniem dzieci lub nauką , na to nigdy nie jest za późno , wujek piszemy przez u otwarte .Pozdrawiam. Marek .
dziękuję za lekcje ortografi.Moje dzieci to jest moja sprawa i nikogo nie proszę o pomoc. Sama z mężem ciężko pracujemy aby je utrzymać, więc prosze mi nie ubliżać Dla mnie poziom tej wypowiedzi to jest dno totalne.Skoro ta osoba ma tyle odwagi, aby tak jawnie krytykować wypominać i tym podobne to może jednak podpisze się nickiem z WŻ a nie jakimś imieniem bardzo pospolitym.Więcej odwagi kochany/a.
Masz rację ZANTA! Są jednostki na WŻ, które potrafią tylko krytykować i ubliżać innym. Jak wiadomo nie ma ludzi nieomylnych! Może warto było zwrócić tylko delikatnie uwagę typu "przepraszam Cię bardzo, ale popełniłaś błąd" i człowiek wiedziałby już o co chodzi, ale jak widać najłatwiej zrównać kogoś z ziemią. Nie przejmuj się takimi komentarzami!!! Nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatnia (mi też w równie chamski sposób ktoś zwrócił uwagę na błąd). Zresztą sama widzisz, co ta osoba sobą reprezentuje skoro pisze teksty typu "Zajmij się lepiej dalszym robieniem dzieci lub nauką , na to nigdy nie jest za późno".... (no coment)
Ehh co tu dużo gadać. Olej to! Szkoda Twoich nerwów.
Jesli nie chcesz niemilych niespodzianek czy nawet jakiegos spamu zablokuj sobie gg tzn. zaznacz opcje, ze nie chcesz wiadomosci od osob spoza Twojej listy. Jesli ktos z WZ bedzie chcial Cie o cos zapytac dot. Twoich przepisow itp. to najwyzej napisze na priva (po to on jest).
Zanta odpowiem ,abyś nie przejmowała się tym ani troszkę .Skoro ten "ktosik"napisał ,to znaczy ,że zwrócił na Ciebie szczególną uwagę i chciał przyciągnąć Twoją.No i musiał poczytać komenty ,czyli dobrze sobie Ciebie obejrzał.Może cichy wielbiciel? Mając dzieci wiesz ,że to największy dar jaki kobieta może dostać od życia.Wiele na świecie odbiera się żyć,a ty możesz je dać. Każdemu z nas zdarza się robić błędy ortograficzne i cały czas się też uczymy.(Panie Marku !!! Panu też!!!)
No i bardzo dobrze, że to umieściłaś na forum. Rozumiem Cię, miało prawo zrobić Ci się przykro. Nie przejmuj się jednak, ta wypowiedź na twoim gg świadczy tylko i wyłącznie o osobie,która Ci ją przysłała - po prostu totalne dno. W naturze nic nie ginie i nic tak na prawdę nie jest anonimowe. Na pewno jest ktoś , kto wie kim jest właściciel tego gg.
Użytkownik ZANTA napisał w wiadomości: > 2295547920:54:55 > ZANTA co ty wypisujesz na tym WZ .Zajmij się lepiej dalszym robieniem dzieci > lub nauką , na to nigdy nie jest za późno , wujek piszemy przez u > otwarte .Pozdrawiam. Marek . > dziękuję za lekcje ortografi.Moje dzieci to jest moja sprawa i nikogo nie > proszę o pomoc. Sama z mężem ciężko pracujemy aby je utrzymać, więc > prosze mi nie ubliżać Dla mnie poziom tej wypowiedzi to jest dno > totalne.Skoro ta osoba ma tyle odwagi, aby tak jawnie krytykować wypominać i > tym podobne to może jednak podpisze się nickiem z WŻ a nie jakimś imieniem > bardzo pospolitym.Więcej odwagi kochany/a.
Zanto, z tego stylu i zwrotów uzytych(!) wypowiedzi to bardzo przypomina mi TA(!) Marek, kogoś kto nadaje/mieszka w połowie odległości między nami i bardzo lubi "rożnonickować" nie tylko na naszym WŻ. Czymaj sie ...
P.S. ( Marek, nie wysilaj się na lekcję polszczyzny, zajmij się przepisami);)))
ZANTA , rozumiem Cię i wiem jakie to jest dla Ciebie przykre. Niestety tacy bezmózgowi ludzie potrafią innym grać na nerwach, ale sami nie potrafią przyznać się do własnych błędów. Kochana chrzanić tego typu delikwentów i mieć ich głęboko w czarnej dziurze, bo na głupotę nie ma rady. Takie teksty, to trzeba jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszaczać. A błędami to nie warto się przejmować, bo każdy z nas robi i będzie zawsze robił jakieś błędy. Jesteśmy tylko zwykłymi omylnymi ludźmi i każdy normalny człowiek powinien to zrozumieć i mieć szacunek do drugiego człowieka. Tego nakazuje kultura, ale jak widać nie wszyscy ją mają. Trzymaj się. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Napisałaś: "Więcej odwagi kochany/a." O jakiej odwadze piszesz? O tym, że ktoś pisze na GG jakieś głupoty? Przecież on (błąd zamierzony- to informacja dla Marka) to pisząc czuł się bezkarny, więc równie dobrze może być śmierdzącym tchórzem i za nic nie podpisze się swoim nickiem. Tym bardziej, że, jak sądzę, ów Marek skończył kilka, no może kilkanaście lat (błędy w posługiwaniu się spacjami, trywializowanie progenitury, odesłanie do nauki a nie do pracy, wytknięcie mało ambitnego błędu "wójek", znając trochę życia, uczepiłby się, że nie wujek, jeno stryjek) i sam jeszcze nie wie, czego chce. Może tych kilka uwag pomoże Ci włączyć olewator i puścić ów incydent w niepamięć.
PS Pozdrawiam sąsiadkę. Czasem bywam w Suwałkach i od dziś będę się baczniej rozglądał za miłą Panią z nie mniej sympatycznymi Dziećmi. ;-)
Ta pani z sympatycznymi dzieciami mieszka 40 km za Suwałkami tak więc nie ma takiej możliwości aby spotkać nas wszytkich razem w tym mieście ale to nie znaczy że nie możemy się umówić w jakimś sympatycznym miejscu na kawke lub herbatkę
22955479
20:54:55
ZANTA co ty wypisujesz na tym WZ .Zajmij się lepiej dalszym robieniem dzieci lub nauką , na to nigdy nie jest za późno , wujek piszemy przez u otwarte .Pozdrawiam. Marek .
dziękuję za lekcje ortografi.Moje dzieci to jest moja sprawa i nikogo nie proszę o pomoc. Sama z mężem ciężko pracujemy aby je utrzymać, więc prosze mi nie ubliżać Dla mnie poziom tej wypowiedzi to jest dno totalne.Skoro ta osoba ma tyle odwagi, aby tak jawnie krytykować wypominać i tym podobne to może jednak podpisze się nickiem z WŻ a nie jakimś imieniem bardzo pospolitym.Więcej odwagi kochany/a.
Masz rację ZANTA! Są jednostki na WŻ, które potrafią tylko krytykować i ubliżać innym. Jak wiadomo nie ma ludzi nieomylnych! Może warto było zwrócić tylko delikatnie uwagę typu "przepraszam Cię bardzo, ale popełniłaś błąd" i człowiek wiedziałby już o co chodzi, ale jak widać najłatwiej zrównać kogoś z ziemią. Nie przejmuj się takimi komentarzami!!! Nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatnia (mi też w równie chamski sposób ktoś zwrócił uwagę na błąd). Zresztą sama widzisz, co ta osoba sobą reprezentuje skoro pisze teksty typu "Zajmij się lepiej dalszym robieniem dzieci lub nauką , na to nigdy nie jest za późno".... (no coment)
Ehh co tu dużo gadać. Olej to! Szkoda Twoich nerwów.
Kultura osobista.- bez komentarza :((
Zanta, takimi wpisami nie warto się denerwować. Zapomnij o tym, bo szkoda energii. Pozdrawiam.
Jesli nie chcesz niemilych niespodzianek czy nawet jakiegos spamu zablokuj sobie gg tzn. zaznacz opcje, ze nie chcesz wiadomosci od osob spoza Twojej listy. Jesli ktos z WZ bedzie chcial Cie o cos zapytac dot. Twoich przepisow itp. to najwyzej napisze na priva (po to on jest).
Zanta odpowiem ,abyś nie przejmowała się tym ani troszkę .Skoro ten "ktosik"napisał ,to znaczy ,że zwrócił na Ciebie szczególną uwagę i chciał przyciągnąć Twoją.No i musiał poczytać komenty ,czyli dobrze sobie Ciebie obejrzał.Może cichy wielbiciel?
Mając dzieci wiesz ,że to największy dar jaki kobieta może dostać od życia.Wiele na świecie odbiera się żyć,a ty możesz je dać.
Każdemu z nas zdarza się robić błędy ortograficzne i cały czas się też uczymy.(Panie Marku !!! Panu też!!!)
Ludzka frustracja różne ma oblicza. Włącz olewator.
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości:
> Ludzka frustracja różne ma oblicza. Włącz olewator.
OLEWATOR!! to jest to Zanta:)olewator:))
No i bardzo dobrze, że to umieściłaś na forum. Rozumiem Cię, miało prawo zrobić Ci się przykro. Nie przejmuj się jednak, ta wypowiedź na twoim gg świadczy tylko i wyłącznie o osobie,która Ci ją przysłała - po prostu totalne dno. W naturze nic nie ginie i nic tak na prawdę nie jest anonimowe. Na pewno jest ktoś , kto wie kim jest właściciel tego gg.
Uśmiechnij się :)))
Nie wiadomo czy to pisał ktoś z WŻ -towiczów. Nawet nie będąc zalogowanym w profilach można odczytać nr gg.
Jakby być uszczypliwym to Pan Marek powinien TY napisać z dużej litery ...jak już taki polonista z niego.....
Użytkownik ZANTA napisał w wiadomości:
> 2295547920:54:55
> ZANTA co ty wypisujesz na tym WZ .Zajmij się lepiej dalszym robieniem dzieci
> lub nauką , na to nigdy nie jest za późno , wujek piszemy przez u
> otwarte .Pozdrawiam. Marek .
> dziękuję za lekcje ortografi.Moje dzieci to jest moja sprawa i nikogo nie
> proszę o pomoc. Sama z mężem ciężko pracujemy aby je utrzymać, więc
> prosze mi nie ubliżać Dla mnie poziom tej wypowiedzi to jest dno
> totalne.Skoro ta osoba ma tyle odwagi, aby tak jawnie krytykować wypominać i
> tym podobne to może jednak podpisze się nickiem z WŻ a nie jakimś imieniem
> bardzo pospolitym.Więcej odwagi kochany/a.
Zanto, z tego stylu i zwrotów uzytych(!) wypowiedzi to bardzo przypomina mi TA(!) Marek, kogoś kto nadaje/mieszka w połowie odległości między nami i bardzo lubi "rożnonickować" nie tylko na naszym WŻ.
Czymaj sie ...
P.S.
( Marek, nie wysilaj się na lekcję polszczyzny, zajmij się przepisami);)))
ZANTA , rozumiem Cię i wiem jakie to jest dla Ciebie przykre. Niestety tacy bezmózgowi ludzie potrafią innym grać na nerwach, ale sami nie potrafią przyznać się do własnych błędów. Kochana chrzanić tego typu delikwentów i mieć ich głęboko w czarnej dziurze, bo na głupotę nie ma rady. Takie teksty, to trzeba jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszaczać. A błędami to nie warto się przejmować, bo każdy z nas robi i będzie zawsze robił jakieś błędy. Jesteśmy tylko zwykłymi omylnymi ludźmi i każdy normalny człowiek powinien to zrozumieć i mieć szacunek do drugiego człowieka. Tego nakazuje kultura, ale jak widać nie wszyscy ją mają. Trzymaj się. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Dzięki za słowa otuchy i wsparcie.Włączam tryp głeboko olewający takie teksty.
pozdrawiam serdecznie
Hehe, wiesz jak mnie namawiali "koledzy" z WZ na konto "gg" a ja nigdy sie nie poddalam i mam spokój:)))))
Buziaczki!
Zanto, usun numer gg ze swojego profilu, wtedy bedziesz miala spokoj !
Jak ktos bedzie chcial z Toba popisac na gg , to cie poprosi o numer na Pw :)
O jakiej odwadze piszesz? O tym, że ktoś pisze na GG jakieś głupoty? Przecież on (błąd zamierzony- to informacja dla Marka) to pisząc czuł się bezkarny, więc równie dobrze może być śmierdzącym tchórzem i za nic nie podpisze się swoim nickiem. Tym bardziej, że, jak sądzę, ów Marek skończył kilka, no może kilkanaście lat (błędy w posługiwaniu się spacjami, trywializowanie progenitury, odesłanie do nauki a nie do pracy, wytknięcie mało ambitnego błędu "wójek", znając trochę życia, uczepiłby się, że nie wujek, jeno stryjek) i sam jeszcze nie wie, czego chce.
Może tych kilka uwag pomoże Ci włączyć olewator i puścić ów incydent w niepamięć.
PS
Pozdrawiam sąsiadkę. Czasem bywam w Suwałkach i od dziś będę się baczniej rozglądał za miłą Panią z nie mniej sympatycznymi Dziećmi. ;-)
Ta pani z sympatycznymi dzieciami mieszka 40 km za Suwałkami tak więc nie ma takiej możliwości aby spotkać nas wszytkich razem w tym mieście ale to nie znaczy że nie możemy się umówić w jakimś sympatycznym miejscu na kawke lub herbatkę
pozdrawiam