A w czym problem ..zagraj z rodzina e scarable, chinczyka lub zorganizujcie dzien '' malarski '' dla całej rodziny .Ja nie przepadam za grilem .. wiec zadna dla mnie strata !!
A u mnie +23 C i ciepełko rolewa sie po całym ogrodzie .. bzy juz szaleja !! Wybieram lezak na tarasie i . zaległe lektury z lampka wina . ! Pozdrawiam .. !!
Użytkownik megi65 napisał w wiadomości: > A w czym problem ..zagraj z rodzina e scarable, chinczyka lub zorganizujcie > dzien '' malarski '' dla całej rodziny .Ja nie przepadam za grilem .. wiec > zadna dla mnie strata !! > > A u mnie +23 C i ciepełko rolewa sie po całym ogrodzie .. bzy juz szaleja > !! Wybieram lezak na tarasie i . zaległe lektury z lampka wina . ! > Pozdrawiam .. !!
Wiesz co, to świństwo: innym gry jakieś podsuwasz, a sama "... lampeczkę ... leżaczek ", ...a psiakrew, zaprosić bliźnich na ową lampeczke, pogwarki pod parasolkiem ... nie łaskaaaaaaaaa!!!!!! ...
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości: > Eeee tam, jakieś 620 km:))))
Za zaproszenie serdeczne dzięki. Do samolotu nie bardzo się śpieszę, a i inne środki lokomocji ... No, mówią że miłość nie zna granic, ale w tym przypadku chodzi o lampke wina, nim dotarłbym to już zwietrzałoby winko. Jak będziesz w pobliżu (wczasowy przejazd)?!) to wpadnij z Połówkiem na moje napitki. pychol
U mnie ma chęć popadać,ale pomżyło i to wszystko...Słońce pokazało się na chwilkę i zaraz chmury je zasłoniły... A deszcz by się przydał,bo w ogródku sucho i warzywa nie wschodzą... Może w nocy popada...?
Co by tu napisać owszem pada,deszcz śnieg, grad i na chwilke pokazuje sie sloneczko, w górach jeszcze bardzo dużo śniegu, tylko długość dnia rekompensuje tą aurę, ale to też jest jakaś pogoda, w norwegii jest takie powiedzenie, że nie ma złej pogody może być tylko nie stosowne ubranie, pozdrawiam.
A u mnie do południa pogoda była okrropna ,ale po południu pięknie wyjrzało słoneczko i grilla można było rozpalić,uwielbiam mięsko z grilla także jestem zadowolona ,że pogoda jednak na to pozwoliła.A w gry planszowe to ja grałam całą zimę z dziećmi,teraz wolę spędzać czas na swieżyym powietrzu.
A u mnie były dwie burze jedna rano druga wieczorem .......deszcz się przydał......ale i słoneczko wyszło w południe tak więc miałam wszystko ........ogólnie coraz cieplej pozdrawiam wszystkich
Właśnie otrzymałam prognozę od znajomego.Niestety,mało optymistyczną...
Dłuższy majowy weekend - zgodnie z przewidywaniami sprzed tygodnia zresztą - będzie już znacznie gorszy. W niedzielę bez opadów tylko w Zachodniopomorskim i Pomorskim , na południu i wschodzie Polski pojawią się również burze. Temperatura od 14-15 stopni na północy do 18-19 na południu. W poniedziałek deszczu będzie jeszcze więcej, a temperatura wyniesie od 11-12 stopni na północy, do 17-18 na południu. We wtorek i środę więcej słońca, opady na krańcach wschodnich i południowych. Na południu ciepło, ponad 20 stopni, na północy znacznie chłodniej, miejscami nawet poniżej 10 stopni. II połowa przyszłego tygodnia chłodniejsza - maksymalnie około 15 stopni - i mokra. Upałów na horyzoncie na razie nie widać.
u nas wczoraj sie wypogodziło , był spacerek po lesie i pózniej kawka na ogródku ....na ale dzisiaj na słonko nie można liczyć :(- jest gorzej niż wczoraj ...pozdrawiam w mokry ranek
...to weekend nie należał do pogodnych ...a szkoda , bo w tygodniu łanie a gdy tylko przychodzi weekend pogoda się psuje :( ....oby do "prawdziwego" lata...pozdrawiam
U mnie pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak!
...a miało być tak pięknie , pada i pada , miała być ławeczka , kawka , grill .....jak jest u Was???
u mnie też szaro i jakoś tak nie 1-szo Majowo czas na lekturę dobrą i kawę
A w czym problem ..zagraj z rodzina e scarable, chinczyka lub zorganizujcie dzien '' malarski '' dla całej rodziny .Ja nie przepadam za grilem .. wiec zadna dla mnie strata !! A u mnie +23 C i ciepełko rolewa sie po całym ogrodzie .. bzy juz szaleja !! Wybieram lezak na tarasie i . zaległe lektury z lampka wina . ! Pozdrawiam .. !!
megi zazdroszczę , bo też marzyłam o słoneczku dzisiaj i spędzeniu miełgo dnia z dziecmi na ogródku
Użytkownik megi65 napisał w wiadomości:
...
> A w czym problem ..zagraj z rodzina e scarable, chinczyka lub zorganizujcie
> dzien '' malarski '' dla całej rodziny .Ja nie przepadam za grilem .. wiec
> zadna dla mnie strata !!
>
> A u mnie +23 C i ciepełko rolewa sie po całym ogrodzie .. bzy juz szaleja
> !! Wybieram lezak na tarasie i . zaległe lektury z lampka wina . !
> Pozdrawiam .. !!
Wiesz co, to świństwo: innym gry jakieś podsuwasz, a sama "... lampeczkę ... leżaczek ", ...a psiakrew, zaprosić bliźnich na ową lampeczke, pogwarki pod parasolkiem ... nie łaskaaaaaaaaa!!!!!!
Wsiadaj w pociąg i do mnieeeeeeeee
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości:
> Wsiadaj w pociąg i do mnieeeeeeeee
Z chęcią ale ....
http://www.youtube.com/watch?v=IPJ6qGpDb1c
pychol....
Eeee tam, jakieś 620 km:))))
Użytkownik alfa_beta napisał w wiadomości:

> Eeee tam, jakieś 620 km:))))
Za zaproszenie serdeczne dzięki. Do samolotu nie bardzo się śpieszę, a i inne środki lokomocji ...
No, mówią że miłość nie zna granic, ale w tym przypadku chodzi o lampke wina, nim dotarłbym to już zwietrzałoby winko.
Jak będziesz w pobliżu (wczasowy przejazd)?!) to wpadnij z Połówkiem na moje napitki.
pychol
Kraków też zachmurzony i mokry. Pogoda nam plany pokrzyżowała.
A wczoraj takie cieplutko a nawet gorąco było.
Miłego dnia Wszystkim życzę
Od rana piękne słońce, +25:)) Na popołudnie zapowiadają deszcz i zaczynają się już pokazywać chmurki.Druga kawa na słoneczku :))
pochmurno troszke, pol na pol ze sloncem i nie pada ale troszke chlodniej niz wczoraj. W sumie ladna pogoda.
U nas (od godzinki) troszke juz chlodniej bo chmury pokryly niebo ale jest sucho tylko szaro sie zrobilo :-(
Pięknie wiosennie, tylko burzy brak.
A w Gdańsku pikne słoneczko + cieplutki wiaterek. Chyba wybiorę się na plażę. :-)
Brrry. Słońce zaszło, zrobiło się zimno. Nici z plaży. :-(
U nas się już rozpogodziło, nie pada i wychodzi słoneczko :)
coś tam za chmurek już wychodzi , ale zaraz zachodzi:)
A u nas pada i pada .....i nie zanosi sie na to aby wyszło słoneczko
I u nas pokazało się piękne słoneczko
U mnie ma chęć popadać,ale pomżyło i to wszystko...Słońce pokazało się na chwilkę i zaraz chmury je zasłoniły...
A deszcz by się przydał,bo w ogródku sucho i warzywa nie wschodzą...
Może w nocy popada...?
W Krakowie i pod Krakowem juz pięknie jarzy słońce. Duszno po deszczu. Pachnie majem :)
U mnie przestało padać.
Szkoda, tak fajnie cupkało po parapecie.
Nadal jest pochmurno, to może jeszcze popada...
Co by tu napisać owszem pada,deszcz śnieg, grad i na chwilke pokazuje sie sloneczko, w górach jeszcze bardzo dużo śniegu, tylko długość dnia rekompensuje tą aurę, ale to też jest jakaś pogoda, w norwegii jest takie powiedzenie, że nie ma złej pogody może być tylko nie stosowne ubranie, pozdrawiam.
przed momentem zalczęłło padac i burza..
U nas dzis calkiem fajnie. Tylko trche wieje. Ale u nas ciagle wieje;)
Użytkownik Shanna napisał w wiadomości:
...
> U nas dzis calkiem fajnie. Tylko trche wieje. Ale u nas ciagle wieje;)
Podwiewy męskie , czy damskie?
U mnie dziś nic nie padało i o 16:30 było 26 stopni.
U mnie padało i pada i cieszę sę z tego:)
u mnie jeszcze troszkę i po śniegu nie będzie śladu
tem. 5 st.
Nareszcie zaczęło trochę kropić. Może wreszcze przyleje porządnie.
Zapraszam do mnie :)))) przed chwila przeszla prawdziwa ulewa
Posiąpiło,postraszyło,rozpadało się dopiero pod wieczór.Całkiem przyjemnie było na posiedzieć na powietrzu.
A u mnie do południa pogoda była okrropna ,ale po południu pięknie wyjrzało słoneczko i grilla można było rozpalić,uwielbiam mięsko z grilla także jestem zadowolona ,że pogoda jednak na to pozwoliła.A w gry planszowe to ja grałam całą zimę z dziećmi,teraz wolę spędzać czas na swieżyym powietrzu.
W Krakowie była fatalna pogoda
Padało,na chwilkę wyszo słonko później była burza
ale dla chcącego nic trudnego!
Postawiliśmy grilla pod balkonem
A u mnie były dwie burze jedna rano druga wieczorem .......deszcz się przydał......ale i słoneczko wyszło w południe tak więc miałam wszystko ........ogólnie coraz cieplej pozdrawiam wszystkich
Właśnie otrzymałam prognozę od znajomego.Niestety,mało optymistyczną...
Dłuższy majowy weekend - zgodnie z przewidywaniami sprzed tygodnia zresztą - będzie już znacznie gorszy.
W niedzielę bez opadów tylko w Zachodniopomorskim i Pomorskim , na południu i wschodzie Polski pojawią się również burze.
Temperatura od 14-15 stopni na północy do 18-19 na południu.
W poniedziałek deszczu będzie jeszcze więcej, a temperatura wyniesie od 11-12 stopni na północy, do 17-18 na południu.
We wtorek i środę więcej słońca, opady na krańcach wschodnich i południowych. Na południu ciepło, ponad 20 stopni, na północy znacznie chłodniej, miejscami nawet poniżej 10 stopni.
II połowa przyszłego tygodnia chłodniejsza - maksymalnie około 15 stopni - i mokra.
Upałów na horyzoncie na razie nie widać.
Ja tam nie spodziewam się w maju upałów,oczekuję ich raczej w lipcu.
u nas wczoraj sie wypogodziło , był spacerek po lesie i pózniej kawka na ogródku ....na ale dzisiaj na słonko nie można liczyć :(- jest gorzej niż wczoraj ...pozdrawiam w mokry ranek
Niestety dziś jest bardzo brzydko i raczej wycieczka do Oświęcimia odpada :( Nie mamy pomysłu co by można było w taką pogodę pozwiedzać.
Palmiarnię w Gliwicach :)
U mnie jest 20 stopni i na razie nie pada jeszcze.
Malutko popadał popołudniu.
U nas jest coś gorszego niż deszcz, przyniosło jakieś licho MESZKI. Jak ja nie lubię tego paskudztwa wrrrrrrr!!!!!!
Takie małe, chyba z latających najmniejsze a najbardziej dokuczliwe.
Gdzie pada? U mnie cudowne słoneczko i cieplutko, plus 25
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Gdzie pada? U mnie cudowne słoneczko i cieplutko, plus 25
Dziś też? ... tak pięknie ...
U mnie ciepło ale pada deszcz
...to weekend nie należał do pogodnych ...a szkoda , bo w tygodniu łanie a gdy tylko przychodzi weekend pogoda się psuje :( ....oby do "prawdziwego" lata...pozdrawiam
U mnie pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu,
Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc,
ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja?
A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc,
Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą,
ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak!
u mnie dziś jak nie pada to leje, jak nie leje to mży, temperatura + 5, ale co tam :)
Zielono mi, szmaragdowo, zielono mi.....
Od około 15 popaduje trochę...Rzodkiewka i inne warzywa aż podrosły od tego majowego deszczu.
I tak fajnie jak ubranie przemaka...
W Gdańsku lało od rana, ale wieczorem przeszło w siąpienie. Cała roślinnośc ożyła. I taka pięknie zielona ...
Pochmurno. nie pada. Jest 20 stopni.