Na fali biznesowej, zainspirowany elfami Agika, postanowiłem wreszcie sprzedać wszystkie własnoręcznie przeze mnie namalowane obrazy. Ceny przystępne. Tematy: martwa natura, autoakty i autoportrety...godne umieszczenia na najbardziej honorowym miejscu Waszego pokoju (również sypialni) Bahus
PS Szczególnie polecam tamatykę prac podkreśloną na niebiesko!!!!!!
Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > No przecież uczciwie napisał, że martwa natura:)))))
Martwa potrzebująca "pobudnika", ... tylko uważaj, w obrazach są mikrokamery, dlatego zaleca wieszanie ich w sypialniach ... Bahus to taki niby Matuzalem i też jak on zbereźny.
Nie wiem dlaczego , niebieskości przeczytałam jako : " autokary i autoportrety " :)) I strasznie się zapaliłam do jakiegoś autokara ... do przedpokoju by mi się nadał ;)))
Może być autoportret w autokarze nawet :)) Masz cuś takiego ???
a słyszeliście, o tym artyście co to własnym ...hmmm...."pędzlem" obrazy malował? Wątek bahusa więc co najwyżej linka ze względu na kontroweryjną treść ,skasuje:
tak się zastanawiam właśnie nad tym, czy warto ich tego uczyć. Już prekursor jest, żadnego szału więc nie będzie....
Ja wprawdzie dwójkę dzieci nimi wykarmiłam, ale mam za mały biust, żeby mi się "psie uszy" zrobiły. A taki kształt byłby chyba najbardziej porządany. I jak bym machnęła, lewym ,prawym, przez ramię, spod nogi, to normalnie bahus, Kazik, ten gość z linka i picasso razem wzięci by mogli się schować;)
Znalazłam stronę, na której Bahus maluje. ale ma pędzel!!!! Prawie jak borsuk!:))))) Jutro wkleję link, bo teraz spać muszę. Guru zazdrośnie pokrzykuje.:)
nosz piszę ,że u mnie warunków nie ma. nie prowokuj mnie, żebym w każdym wątku swoją traumę małego biustu od nowa przeżywała:) ale czekaj, może ja się będę tarzać po tym płótnie, wiesz tak erotyczno- artystycznie. doświadczenia nie mam, ale jak się uprę to potrafię sobie sama spodnie zdjąć szarpiąc erotycznie zębami za nogawki:))))))))) z artyzmem u mnie też licho.za to z dnia na dzień zwieksza się liczba osób ,ktore podejrzewają u mnie autyzm. brzmi podobnie więc może się dadzą oszukać. trzeba tylko teraz poszukać, czy faktycznie będę pierwsza ,co się tarza i voila, znów zarobimy!:)
Wykopałam z piwnicy jeszcze jedną baryłeczkę, nic się nie martw damy radę, wcale ne jest powiedziane ze musimy malować dużymi hmmm no wiesz czym, małe są lepsze...będą bardziej dokładne, my się chyba skupimy na obrazach olejnych, ukażemy piękno naturalnego środowiska, pojedziemy w góry i nad jezioro, trzeba pozamawiać odpoiwednie lokale, porozklejać afisze. kupę roboty nas czeka...
ja Cię nie chcę dobijać ,ale w moim przypadku to będzie napradę długo trwało.Za to mogę przyrzec ,że będę dokładna ,ja tam piksele mogę nawet tworzyć tym rozmiarem:) mykam spać/nabierać weny przed jutrem:) miłej nocy wszystkim:) Tobie Basiu- zwłaszcza twórczo-owocnej:)
Użytkownik 84chili84 napisał w wiadomości: > ale,że co? tak w ciemno mamy kupować? musiałbyś coś wystawić do > oglądania. akty mogą być. i lupa w razie czego, żeby nikt nie poczuł się > oszukany...:)
A po co wystawiać obrazy na ryzyko uszkodzenia....zamiast autoaktów na płótnie, proponuję oglądnięcie modela Bahus
jesu bo ja juz zgłupiałam to sprzedajecie autoakty czy autokary??/chyba za dużo nalewki wypiłam ale tak to jest jak chłop w delegacje jedzie..hmm czy na pewno w delegacje a może jaki autoakt uskutecznia..ot cholera jedna..a ja mu pidżamkę czystą dałam..
Osz....(pip) znowu spóźniona i wszystko co mhmm najlepsze rozebrane.Zrobiliście chociaż dobry użytek ??? Bahusie jakby tak wena tobą zawładnęła składam zamówienie na autoakta na łonie natury,może być martwej...ale jakby co to elementy przyrody ożywionej mile widziane. cena nie gra roli. z uszanowaniem potrzebująca mocnych wrażeń wizualnych
Użytkownik anyżella napisał w wiadomości: > Osz....(pip) znowu spóźniona i wszystko co mhmm najlepsze > rozebrane.Zrobiliście chociaż dobry użytek ???Bahusie jakby tak wena tobą > zawładnęła składam zamówienie na autoakta na łonie natury,może > być martwej...ale jakby co to elementy przyrody ożywionej mile widziane. > cena nie gra roli. z uszanowaniem potrzebująca mocnych wrażeń wizualnych
A mowią, że mężczyźni to wzrokowcy.
"... składam zamówienie naautoakta na łonie natury,może > być martwej...ale jakby co to elementy przyrody ożywionej ..."
...no oczywiście. że każde łono to przyroda, wszak jesteśmy też jej elementem
Na fali biznesowej, zainspirowany elfami Agika, postanowiłem wreszcie sprzedać wszystkie własnoręcznie przeze mnie namalowane obrazy. Ceny przystępne. Tematy: martwa natura, autoakty i autoportrety...godne umieszczenia na najbardziej honorowym miejscu Waszego pokoju (również sypialni)
Bahus
PS Szczególnie polecam tamatykę prac podkreśloną na niebiesko!!!!!!
Ożesz, a maszynkę do drukowania waluty masz? Ja z kasą nie wyrobię no!
Ja biere! Wszystkie biere! A zwłaszcza autoakty! Bahusie, czas Ci rozum mieć.:)))))))))
Z autoaktem bym się zastanowiła....
...czytałam,że bahus ma 100 lat...
No przecież uczciwie napisał, że martwa natura:)))))
albo jestem ślepa...
albo autoakt mnie zauroczył...
Użytkownik Almira napisał w wiadomości:
> No przecież uczciwie napisał, że martwa natura:)))))
Martwa potrzebująca "pobudnika", ... tylko uważaj, w obrazach są mikrokamery, dlatego zaleca wieszanie ich w sypialniach ... Bahus to taki niby Matuzalem i też jak on zbereźny.
a niech se na starosc chociaz popatrzy, biedaczek:) Ja bym mu nie zalowala:)
Nie wiem dlaczego , niebieskości przeczytałam jako : " autokary i autoportrety " :))
I strasznie się zapaliłam do jakiegoś autokara ... do przedpokoju by mi się nadał ;)))
Może być autoportret w autokarze nawet :))
Masz cuś takiego ???
Chahahahhaha, Marta!!!! Kocham Cię! Sercem i naprawdę! Popłakałam się...
Użytkownik Almira napisał w wiadomości:

> Chahahahhaha, Marta!!!! Kocham Cię! Sercem i naprawdę! Popłakałam się...
Nie ważna płeć...ważne uczucie....
Bahus
na którym pietrze mieszkasz??mam na zbyciu autokar ale bez autoportretu:))
To zmaluj coś szybko :))
Wtedy wezmę ...
oki namalowałam autoportret na autokarze...
Ja mógłbym też coś podzbereźnego w słówkach, tylko ta nasza cenzura powycina, albo każe publikować po 22-giej i o 6 kasować ...
Kazik, Ty nie gadaj ,tylko się rozbieraj i maluj:)
A tam maluj! Rozbieraj się Kaziu i przyciśnij do płótna. Tak będzie prościej i nikt Cię o bohomazy nie posądzi.:))))
a słyszeliście, o tym artyście co to własnym ...hmmm...."pędzlem" obrazy malował? Wątek bahusa więc co najwyżej linka ze względu na kontroweryjną treść ,skasuje:
http://www.smog.pl/wideo/9184/jego_wlasny_pedzel/
no właśnie bahus, od tego zacznijmy- jaką techniką są namalowane te obrazy??:))))))
ja widzialam slonia jak traba malowal...,ale zeby bahus?....hm...
oj qrde chyba muszę chłopa swojego tak nauczyć:))
eee tam,kazdy tak umie:) Sztuka by byla, jakby obiema rekami obraz trzymal!:)
dobry numer ,nie?
tak się zastanawiam właśnie nad tym, czy warto ich tego uczyć. Już prekursor jest, żadnego szału więc nie będzie....
Ja wprawdzie dwójkę dzieci nimi wykarmiłam, ale mam za mały biust, żeby mi się "psie uszy" zrobiły. A taki kształt byłby chyba najbardziej porządany. I jak bym machnęła, lewym ,prawym, przez ramię, spod nogi, to normalnie bahus, Kazik, ten gość z linka i picasso razem wzięci by mogli się schować;)
Znalazłam stronę, na której Bahus maluje. ale ma pędzel!!!! Prawie jak borsuk!:))))) Jutro wkleję link, bo teraz spać muszę. Guru zazdrośnie pokrzykuje.:)
wcale nie musisz spać! Tyś to specjalnie zrobiła, żebyśmy paznokcie obgryzły z napięcia do jutra!
dobra Ty się szykuj a ja idę po flaszkę i kamerę:)) kase zarobimy czyli nowy biznes rozkręcamy...
nosz piszę ,że u mnie warunków nie ma. nie prowokuj mnie, żebym w każdym wątku swoją traumę małego biustu od nowa przeżywała:)
ale czekaj, może ja się będę tarzać po tym płótnie, wiesz tak erotyczno- artystycznie. doświadczenia nie mam, ale jak się uprę to potrafię sobie sama spodnie zdjąć szarpiąc erotycznie zębami za nogawki:))))))))) z artyzmem u mnie też licho.za to z dnia na dzień zwieksza się liczba osób ,ktore podejrzewają u mnie autyzm. brzmi podobnie więc może się dadzą oszukać. trzeba tylko teraz poszukać, czy faktycznie będę pierwsza ,co się tarza i voila, znów zarobimy!:)
Wykopałam z piwnicy jeszcze jedną baryłeczkę, nic się nie martw damy radę, wcale ne jest powiedziane ze musimy malować dużymi hmmm no wiesz czym, małe są lepsze...będą bardziej dokładne, my się chyba skupimy na obrazach olejnych, ukażemy piękno naturalnego środowiska, pojedziemy w góry i nad jezioro, trzeba pozamawiać odpoiwednie lokale, porozklejać afisze. kupę roboty nas czeka...
ja Cię nie chcę dobijać ,ale w moim przypadku to będzie napradę długo trwało.Za to mogę przyrzec ,że będę dokładna ,ja tam piksele mogę nawet tworzyć tym rozmiarem:)
mykam spać/nabierać weny przed jutrem:) miłej nocy wszystkim:) Tobie Basiu- zwłaszcza twórczo-owocnej:)
ale,że co? tak w ciemno mamy kupować? musiałbyś coś wystawić do oglądania. akty mogą być. i lupa w razie czego, żeby nikt nie poczuł się oszukany...:)
Użytkownik 84chili84 napisał w wiadomości:

> ale,że co? tak w ciemno mamy kupować? musiałbyś coś wystawić do
> oglądania. akty mogą być. i lupa w razie czego, żeby nikt nie poczuł się
> oszukany...:)
A po co wystawiać obrazy na ryzyko uszkodzenia....zamiast autoaktów na płótnie, proponuję oglądnięcie modela
Bahus
mówisz i masz , szukam połączenia na trasie Gdańsk- Poznań i nadciągam:))))) tylko tak sobie myślę- o obrazy się boisz,a o modela już nie??
Normalnie galerię autoaktów otworzymy...aby dzieci tu nie zaglądały....
jesu bo ja juz zgłupiałam to sprzedajecie autoakty czy autokary??/chyba za dużo nalewki wypiłam ale tak to jest jak chłop w delegacje jedzie..hmm czy na pewno w delegacje a może jaki autoakt uskutecznia..ot cholera jedna..a ja mu pidżamkę czystą dałam..
Ja też widziałam autokary...
Osz....(pip) znowu spóźniona i wszystko co mhmm najlepsze rozebrane.Zrobiliście chociaż dobry użytek ???
Bahusie jakby tak wena tobą zawładnęła składam zamówienie na autoakta na łonie natury,może być martwej...ale jakby co to elementy przyrody ożywionej mile widziane. cena nie gra roli.
z uszanowaniem potrzebująca mocnych wrażeń wizualnych
Użytkownik anyżella napisał w wiadomości:
> Osz....(pip) znowu spóźniona i wszystko co mhmm najlepsze
> rozebrane.Zrobiliście chociaż dobry użytek ???Bahusie jakby tak wena tobą
> zawładnęła składam zamówienie na autoakta na łonie natury,może
> być martwej...ale jakby co to elementy przyrody ożywionej mile widziane.
> cena nie gra roli. z uszanowaniem potrzebująca mocnych wrażeń wizualnych
A mowią, że mężczyźni to wzrokowcy.
"... składam zamówienie na autoakta na łonie natury,może
> być martwej...ale jakby co to elementy przyrody ożywionej ..."
...no oczywiście. że każde łono to przyroda, wszak jesteśmy też jej elementem