CZOS naprawde bardzo, bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze przemyslisz i wrocisz. Jesli nie, to zycze Ci wszystkiego co najlepsze, wszystkiego czego sam sobie moglbys zyczyc. Jestes naprawde fantastycznym czlowiekiem, ktorego zawsze bede mile wspominac, chociaz chce wierzyc, ze jeszcze gdzies sie spotkamy;)
CZOS, ja chyba za chwile tez to zrobie, bo z tego forum kulinarnego porobiło się, delikatnie mówiąc - coś dziwnego.... Mam nadzieję , że jeszcze sie gdzieś spotkamy. Spokojnej drogi i do spotkania gdzieś.....
kurcze przestańcie- jesteście dorosłymi ludzmi ,jestem już na tej stronce pare lat , ale na myśl mi nie przyszło , zeby odchodzić .W spory wolę nie wchodzić , bo życie jest tak ciężkie więc po co jeszcze sobie je utrudniać:) Na forum raz jestem raz mnie nie ma , nie zawsze mam czas i ochotę na pisanie - pozdrawiam
Nie będę podawał powodów. Nie skomentuję tego co się tu dzieje.
Życzę wszystkim tego co najlepsze.
Przemyśl to jeszcze...proszę...
Jest tu wiele osób, które Cię lubią, a swoim odejściem tylko im sprawisz przykrość...
Tak,nie musisz komentować.Najpierw "Różyczka",teraz Ty.Będzie brakować Twojego "lwiego pazura".Może jednak wrócisz?Pozdrawiam.
Bardzo , baaaardzo mi przykro , CZOS :((((
Twoje prawo i wybor...Zawsze smutno jak ktos odchodzi. Wszystkiego najlepszego i Tobie CZOS
Oj, przestańcie!!!! można wziąć urlop na czas jakiś i nie zaglądać tu, ale żeby odchodzić???? wracać mi tu zaraz!!!!!
Popieram, odpoczac i wracac bez dyskusji!!!
smutno:(
Zabrzmi to może i małosympatycznie: zwykła, chwilowa(?), histeria (nie)małolata.
Ja jednak mam nadzieję, że to przejściowe.
Ja też tak uważam mam nadzieję.
Czos, zerknij na ten wątek http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=352340&post=352340&offset=0
Przemyśl swoją decyzję proszę. Tym samym daj sobie i nam szansę. Nikt nie jest idealny. Czasami warto zmieniać zdanie. Pozdrawiam.
CZOS naprawde bardzo, bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze przemyslisz i wrocisz.
Jesli nie, to zycze Ci wszystkiego co najlepsze, wszystkiego czego sam sobie moglbys zyczyc.
Jestes naprawde fantastycznym czlowiekiem, ktorego zawsze bede mile wspominac, chociaz chce wierzyc, ze jeszcze gdzies sie spotkamy;)
CZOS, ja chyba za chwile tez to zrobie, bo z tego forum kulinarnego porobiło się, delikatnie mówiąc - coś dziwnego....
Mam nadzieję , że jeszcze sie gdzieś spotkamy. Spokojnej drogi i do spotkania gdzieś.....
kurcze przestańcie- jesteście dorosłymi ludzmi ,jestem już na tej stronce pare lat , ale na myśl mi nie przyszło , zeby odchodzić .W spory wolę nie wchodzić , bo życie jest tak ciężkie więc po co jeszcze sobie je utrudniać:) Na forum raz jestem raz mnie nie ma , nie zawsze mam czas i ochotę na pisanie - pozdrawiam
Jeszcze trochę a się rozpłaczę.....
Bahus
PS. Albo też odejdę...
nie odejdziesz , ale widzę , że ludzie odeszli , szkoda nie szkoda takie jest życie , a ja mimo nie tak dużego wkladu w forum itd nie odejdę :)