Obcy kot Wlazł przez PŁot i nacikał mi na ParasOL Ola Boga olo lo to Ci smród na całe miasto Yoł yoł Co ja biedna zrobić mam? Tylko jeden parasol mam yoł yoł ulala Wykorzystałam prawie całego Silana i moczyłam skubańca od póżnego rana. yoł yoł.. Wymoczony, wysuszony ale tym smrodem dalej sasączony yoł yoł smutna ja Oj oj.. biedna ja nie mam na jutro parasola. Yoł yoł WZ- towe kochane babki WZ - towe kochane chłopy Radżcie mi moi mili Kupić perfum za 3 zeta ? Czy złapac kota i wrzucić do klozeta ?? Joł joł biedna ja
yoł yoł biedna ja mam parasol nie nowina tylko nie użyje bo mi narobila ta wredna świnia yoł yoł poranek dziś był mocno deszczowy yoł yoł olala i ja biedna tak szlam z rozłożonym parasolem i okryta kocim smrodem yoł yoł biedna ja
o je je Wy nie śmiejcie się bo ostatnio je je je Jade autem je je je Mąż się pyta wlazłaś w "G" a ja - Ja nie ! Je je je ale na wszelki wypadek sprawdze je je yoł :) okazało się że na minut dwie yee yee swe buty zostawil przed domem yoł yoł je je Inwazja sikających kotów Ogarnia mnie wypijmy i przegońmy je a je je
Nie ma chętnych ? o nie nie gdzie agik jest o jeje Melduj się Tineczka chyba kotleta je o le le a Almira Gdzie Almira ?? moja miła o je je Pewnie pstraga pałaszuje a Dorota już w łóżku baraszkuje Kazik zioła sadzi swe i nowe przepisy wymyśla do konkursu Wkn:) ooo je je o jej e Stawiam szmpan jeeee winko do wyboru do koloru jeeee !
Juz impreze szykujemy, stoly ...piciem.. zastawimy :) a jak glodny przyjdzie ktos, to dostanie na zab cos!!! Pod sloneczko dzis pijemy.. Spiewem je zaczarujemy.. A jak jutro bedzie lac... stoly znow zaczniem stawiac!!! JEEEEEEEEEJEEEEE
Witajcie dziś bez rymu będzie :):):) Parasol po wywietrzeniu przez całą noc nadaje się do użytku :) Przeglądam serniki na zimno nabrałam ochoota. :):) hi hi mój mąż powiedział by NARESZCIE ;) W przyszłym tyg moja córcia ma rocznice komuni i myślałam, że zrobie jej taką małą niespodziankę. Jakbyście miały jakieś sprawdzone przepisy będę bardzo wdzięczna :):)
:)) Moje Dziecie ma za tydzien I Komunie :)) I ja zamierzam zrobic m.in. ten sernik truskawkowy http://wielkiezarcie.com/recipe21560.html Wprawdzie go jeszcze nie robilam, ale mam wrazenie ze bedzie super :)))
Bardzo sie ciesze ze parasol jednak zyje :))))))))))))))))) Ja dzis tez bez rymu..Ale musze powiedziec, ze nasze ostatnie "tance, hulanki, swawole", a tym samym zaklinanie slonca, pomogly... U nas (Gorny SLask) dzis pieknie i goraco.. Oby tak bylo w przyszla niedziele..
U mnie też dziś słoneczko tak się ucieszylam z tego,że spakowaliśmy się na łono natury. Niestety po drodze trafiliśmy na totalną ulewę.Na nasze szczęscie zjedliśmy gdzieś podrodze i wyszło słoneczko. Teraz porządki pranie i dzionek zleciał. Hi Hi musimy częściej zaklinać słońce a już na następną niedzelę to obowiązkowo. :)
Oj, trza, trza.. A ja nie wiem, czy w nastepna sobote bede miala czas na "porzadne zaklinanie" :))) Bo szykowac musze...wrrrrr A co do ulewy- ledwo napisalam ze u nas pieknie, nadciagnely czarne chmury.. Pada do teraz ;/
buuu będziemy zaklinac cały tydzień w sobote gotować w niedziele imprezowac w blasku promieni słońca. Lepiej niech pada teraz niż na nasze uroczystości
Obcy kot
Wlazł przez PŁot
i nacikał mi na ParasOL
Ola Boga olo lo
to Ci smród na całe miasto
Yoł yoł
Co ja biedna zrobić mam?
Tylko jeden parasol mam
yoł yoł ulala
Wykorzystałam prawie całego Silana
i moczyłam skubańca od póżnego rana.
yoł yoł..
Wymoczony, wysuszony ale tym smrodem dalej sasączony
yoł yoł smutna ja
Oj oj..
biedna ja nie mam na jutro parasola.
Yoł yoł
WZ- towe kochane babki
WZ - towe kochane chłopy
Radżcie mi moi mili
Kupić perfum za 3 zeta ?
Czy złapac kota i wrzucić do klozeta ??
Joł joł biedna ja
Złapać kota mam joł joł biedna ja
Ales piekny rym zlozyla
i mi humor poprawila
jednak radzic nie poradze
noze inni dadza rade,
yoł yoł biedna ja
mam parasol nie nowina tylko
nie użyje bo mi narobila ta wredna świnia
yoł yoł
poranek dziś był mocno deszczowy
yoł yoł olala
i ja biedna
tak szlam
z rozłożonym parasolem i okryta kocim smrodem
yoł yoł biedna ja
Slonce nam zaklinac trzeba,
co by deszcz nie padal z nieba
nie naprawiaj parasola..
Moze sie odmieni dola..
yoł yoł aguś
moja kochana
zaklnajmy zaklinajmy i wypijmy
SIUP może słońce zobaczymy już
i zniknie ten koci smród
no to siup.. pod ten smrod :))))
Albo raczej pod sloneczko
by sie obudzilo deczko
i nam swiecic juz ruszylo..
parasole wysuszylo :)
o je je Wy nie śmiejcie się
bo ostatnio je je je
Jade autem
je je je
Mąż się pyta wlazłaś w "G"
a ja
- Ja nie !
Je je je
ale na wszelki wypadek sprawdze
je je yoł :)
okazało się że na minut dwie yee yee
swe buty zostawil przed domem
yoł yoł je je
Inwazja sikających kotów
Ogarnia mnie wypijmy
i przegońmy je a je je
oj agusiu ma kochana
bede smiala sie do rana!
Ja tyż wejdę pod parasol
by na głowę deszcze nie nasroł
mi mi
joł joł
jeee jeeee siup chlup
jeje...lala
łodiridi łodiridiridi
łodiridiridi uuuSIUP!!
Moi drodzy moi mili yoł yoł
Łączmy się pośpiewamy, potańczymy te koty przegonimy
i wielkie słońce zobaczymy yoł yoł ojeje kto teraz leje ?
deszcze nie leje
ja poleje
likierek smietankowy
kupiony, gotowy..
re-flek-tu-je-cie???
oj aguś je je je śmietankowy polej
leje raz,
leje dwa..
kto jeszcze chetny niech kielich da!!
jejeeeeeeauuuuuuuuu
:)))))))))))
Nie ma chętnych ? o nie nie
gdzie agik jest o jeje
Melduj się
Tineczka chyba kotleta je o le le
a Almira Gdzie Almira ?? moja miła o je je
Pewnie pstraga pałaszuje
a Dorota już w łóżku baraszkuje
Kazik zioła sadzi swe
i nowe przepisy wymyśla do konkursu Wkn:)
ooo je je o jej e
Stawiam szmpan jeeee
winko do wyboru do koloru jeeee !
Juz impreze szykujemy,
stoly ...piciem.. zastawimy :)
a jak glodny przyjdzie ktos,
to dostanie na zab cos!!!
Pod sloneczko dzis pijemy..
Spiewem je zaczarujemy..
A jak jutro bedzie lac...
stoly znow zaczniem stawiac!!!
JEEEEEEEEEJEEEEE
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
JEEEE Tyle slonca w całym mieście :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=vpoxgF2qEJA
Aguś je je je
kto do tańca poprosi mnie ?
jeeeeejeee..
no ja nieeeeeeeeee ee..
no bo nie wiem czy wypada
zeby babe prosila baba ?? :))))
o nie nie bo wtedy leje :)
ło matulu.. no wiec musem
panow trza tu przygnac klusem!!
bo bez Panow, tancow ni ma.. :((
<na mysl az mi zrzedla mina ;(( >
http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A
aguś ma miła dziękuje żeś tu była
Nastawiam muzyczkę na full
zaraz panów będzie tłum
sama udam się w rytm lambady na dobry sen
Ja dziekuje za goscine :)
I za muze swietna tak.,
Ale mysle ze i jutro
Wypijemy SIUP-y dwa :)))
lala.. kolorowych..lalala :)))
Witajcie dziś bez rymu będzie :):):)
Parasol po wywietrzeniu przez całą noc nadaje się do użytku :)
Przeglądam serniki na zimno nabrałam ochoota. :):) hi hi mój mąż powiedział by NARESZCIE ;)
W przyszłym tyg moja córcia ma rocznice komuni i myślałam, że zrobie jej taką małą niespodziankę. Jakbyście miały jakieś sprawdzone przepisy będę bardzo wdzięczna
:):)
:)) Moje Dziecie ma za tydzien I Komunie :)) I ja zamierzam zrobic m.in. ten sernik truskawkowy http://wielkiezarcie.com/recipe21560.html
Wprawdzie go jeszcze nie robilam, ale mam wrazenie ze bedzie super :)))
Bardzo sie ciesze ze parasol jednak zyje :)))))))))))))))))
Ja dzis tez bez rymu..Ale musze powiedziec, ze nasze ostatnie "tance, hulanki, swawole", a tym samym zaklinanie slonca, pomogly... U nas (Gorny SLask) dzis pieknie i goraco.. Oby tak bylo w przyszla niedziele..
U mnie też dziś słoneczko tak się ucieszylam z tego,że spakowaliśmy się na łono natury. Niestety po drodze trafiliśmy na totalną ulewę.Na nasze szczęscie zjedliśmy gdzieś podrodze i wyszło słoneczko. Teraz porządki pranie i dzionek zleciał. Hi Hi musimy częściej zaklinać słońce a już na następną niedzelę to obowiązkowo. :)
Oj, trza, trza.. A ja nie wiem, czy w nastepna sobote bede miala czas na "porzadne zaklinanie" :))) Bo szykowac musze...wrrrrr
A co do ulewy- ledwo napisalam ze u nas pieknie, nadciagnely czarne chmury.. Pada do teraz ;/
buuu będziemy zaklinac cały tydzień w sobote gotować w niedziele imprezowac w blasku promieni słońca. Lepiej niech pada teraz niż na nasze uroczystości
pusss (nauczylam sie od Tineczki- to po szwedzku cmok :)) )