Witam z powrotem na WZ !!! Nie moge sie powstrzymac przed zapytaniem Po co? Po co ten caly cyrk? Po co to ostentacyjne zamykanie konta? i usuwanie przepisow Po co obwinianie Zarlokow za swoje odejscie ?
PO CO sie pytam? Ostatnio zwrocilas mi uwage, ze jestes dorosla - no coz sama sobie zadaj to pytanie.
Przed tobą nie będę się tłumaczyć Erko, podjęłam pochopną decyzję której żałuję, teraz postanowiłam wrócić ! a dlaczego? to już moja prywatna sprawa.I bardzo proszę nie interesować się mną. Z góry dziękuję . Ania.
Każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji. Skoro NR wróciła, to może dla tych, którzy ją lubili. Założenie tego wątka uważam za prowokację skierowaną do NR. Zupełnie to niepotrzebne. Pozdrawiam
Witam z powrotem na WZ !!!
Nie moge sie powstrzymac przed zapytaniem
Po co?
Po co ten caly cyrk?
Po co to ostentacyjne zamykanie konta? i usuwanie przepisow
Po co obwinianie Zarlokow za swoje odejscie ?
PO CO sie pytam?
Ostatnio zwrocilas mi uwage, ze jestes dorosla - no coz sama sobie zadaj to pytanie.
No i po co?
Po co te pytania?
Również się pytam po co te pytania?
Jednak dobrze mi się wydawało,że coś mi dzisiaj mignęło...;-)"Nie płacz kiedy odjadę...bo i tak wrócę"...Ech...
Przed tobą nie będę się tłumaczyć Erko, podjęłam pochopną decyzję której żałuję, teraz postanowiłam wrócić ! a dlaczego? to już moja prywatna sprawa.I bardzo proszę nie interesować się mną. Z góry dziękuję .
Ania.
Każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji. Skoro NR wróciła, to może dla tych, którzy ją lubili. Założenie tego wątka uważam za prowokację skierowaną do NR. Zupełnie to niepotrzebne. Pozdrawiam
Lec napisz anonim do Pampasa.
Bogdziu, bardzo Ci dziękuję, trafiłaś w samą 10:) Pozdrawiam serdecznie.
Proszę o spokój w wątku.
niebieska różyczka cieszę się, że wróciłaś. Witaj wśród nas.
Ostrzegam, przed taki ujmowaniem tematu. Następnym razem będę musiał zareagować bardziej stanowczo. Tymczasem zamykam wątek.