Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Witaj Niebieska Rozyczko !!!

• Autor: Czeslaw Data: 2010-05-07 20:50:51

Witam z powrotem na WZ. Czy razem z Tobą wrócą Twoje przepisy? Coś mi do nich tęskno ...

• Autor: smakosia Data: 2010-05-07 20:56:48

Czesław, czemu nie skierowałeś tego pytania bezpośrednio do NR? Musiałeś na forum?

• Autor: as Data: 2010-05-07 21:14:54

Jak zauważyłeś część przepisów już jest.

• Autor: hanah30 Data: 2010-05-07 21:16:35

Użytkownik as napisał w wiadomości:
    > Jak zauważyłeś część przepisów już jest.
    Ale tych najlepszych nie ma!!!!!!!???????

• Autor: niebieska różyczka Data: 2010-05-07 21:25:37

Wszystkie przepisy wrócą,:) a ja sobie sama dam po łapach, jeżeli na przyszłość coś mi w głowie zaświta. Bo teraz muszę wkejać, a jest ich bardzo dużo jeszcze do wklejenia. No i utraciłam swoje komentarze, no ale cóż, kara musi być.

• Autor: tineczka Data: 2010-05-07 21:39:42

hmmmmmmmmmmmmm...........

Nie denerwuj sie bo szkoda nerwów. NR (tudziez Anullka7) to dziecko pomimo tego co na tym i innych portalach twierdzi i tak sie zachowuje. Zawsze jak cos narozrabia to odchodzi. Jak na innym portalu została złapana na posiadaniu 2 kont to tez zniknęła, a jak sprawa przyschła to wróciła. I o dziwo bana nie dostała chociaz tak jest napisane w regulaminie.

Po drugie nie wiem dlaczego jest taka "gwiazdą". Wzieta w obroty przez uzytkowników innego portalu przyznała się że te przepisy w wiekszości są jej mamy albo babci. Zresztą trzeba być bardzo naiwnym żeby uwierzyć że 15 latka potrafi tak gotować i poswieca tyle czasu na to (i znajduje na to czas pomimo że chodzi do szkoły).

Zastanów się jeszcze raz czy warto z powodu niestabilnego emocjonalnie dzieciaka wszystko rzucac.

Co do zachowania administracji tego portalu to juz dawno zauwazyłam ze sa równi i równiejsi i to mi sie bardzo nie podoba.

Uwaga , nie moje slowa:)

• Autor: monique21 Data: 2010-05-07 21:43:10

a więc w jakim celu je cytujesz? Nie raczyłaś wyjaśnić?

• Autor: Pampas Data: 2010-05-07 22:11:56

Udzielam Ci ostrzeżenia.
    Natępne wkłożenie kilja w mrowisko i zablokuje konto.

• Autor: kokliko Data: 2010-05-07 22:33:50

Pampasie, dobry ogrodnik raczej stara sie zlikwidowac mrowisko, a nie przestrzegac przed nieodpowiedzialnoscia wkladania w nie kijow.
    To po pierwsze, po drugie nie wydaje mi sie, zeby WZ bylo kanalem publicznym, wiec nawolywanie uzytkownikow na przeniesienie sie
    na "kanaly prywatne", jakos dziwnie brzmi.

• Autor: Czeslaw Data: 2010-05-08 01:22:23

Pampasie. Zamiast ostrzegać to kasuj posty.

• Autor: falkor Data: 2010-05-08 01:27:57

Może być wtedy bałagan, kolejne posty (a właściwie kolejne komentarze) bez macierzystego mogą być niezrozumiałe. Chyba żeby usuwać z komentarzami.

• Autor: spajdermen Data: 2010-05-08 07:27:20

Pampasie ale przecież tineczka mówi prawdę więc za co chcesz ja ostrzegać, dotkneła jego wysokość?
    Opisała nieprawidłowe postępowanie członka naszej społeczności, więc nie rozumię tych nerwów.
    Przestańmy traktować R. jak gwiazdę a przecież jest prawdopodobnie tylko rączkami do klawiatury a nie autorem tych przepisów.

Pozdrawiam. 

• Autor: kokarda Data: 2010-05-08 09:32:03

PaNI Tineczko?? Czy jako babcia nie ma pani ciekawszych zajęć ?

• Autor: peggy83 Data: 2010-05-08 08:40:25

Witaj Rózyczko!!!

...następnym razem ja też Ci dam po łapkach, chichi!

Tyle pracy Cie to kosztowało i ciach, za jednym zamachem wszystko zniknęło! Nie rób więcej takich niespodzianek.

Rozumiem, że boli Cie to co się tu dzieje, ale masz wiernych fanów, są osoby, które Cię lubią i cenią. Bądź tu dla nich...:)))

Pozdrawiam serdecznie!

• Autor: niebieska różyczka Data: 2010-05-08 11:06:13

Wiem Peggy, to była pochopna decyzja! jestem na siebie zła, bo teraz muszę wklejać od nowa, przepisów było prawie 600, więc sporo mnie teraz pracy czeka. Myślę że przez tydzień się uda, w wolnej chwili mama mi pomoże. Jestem za tym, żeby Pampas wprowadził coś takiego jak jest na innych stronach, że odchodząc nie można zabrać przepisów. Jak ich się już wstawia, wkłada się tyle pracy, to niech już będą tutaj na stałe, żeby każdy kto chce mógł z nich korzystać.
    Mam zamiar napisać w tej sprawie do Właścicieli strony.
    Przy okazji pochwalę się co mi ktoś zostawił dzisiaj rano pod drzwiami, w pudełku po butach. zadzwonił do drzwi i uciekł, w środku była karteczka. To Zosia i Gosia,mają 2 tygodnie, to dla Ciebie:) Ucieszyłam się bardzo, mama mniej, a Piotrek piszczał z uciechy jak je zobaczył, nawet pies się ucieszył i merdał ogonem jak szalony.Zostałam właścicielką 2 pięknych rozetek-świnek morskich.
    Pozdrawiam Ania.

• Autor: peggy83 Data: 2010-05-08 12:52:58

Jaka mądra i fajna z Ciebie dziewczyna.

Różyczko...buziak taaaki wielgaaachny dla Ciebie!

Świnki - cudne! A ta ruda mnie zachwyciła...jakis mam taki dziwny pociąg do rudych zwierząt :)))

Oj, wierzę, ze mama nie jest zachwycona, bo przy świnkach jest dużo problemów z utrzymaniem czystości...i ten zapach "świnkowy"...nie każdemu to odpowiada. Ale pewnie jak obiecasz się nimi zajmować to nie będzie problemów nawet ze strony mamy:)

Pozdrawiam Cię serdecznie :)!

• Autor: jareksz Data: 2010-05-08 15:14:23

Użytkownik niebieska różyczka napisał w wiadomości:

> Zosia i Gosia,mają 2 tygodnie, to dla Ciebie:) Ucieszyłam się bardzo, mama
    > mniej

Jako przymusowy właściciel szczura, trzech myszy, królika a do niedawna świnki morskiej i chomika itd itp przekaż swojej mamie moje wyrazy współczucia.

• Autor: rolnik Data: 2010-05-08 10:34:16

Witaj Niebieska Różyczko, fajnie że jesteś

• Autor: donata72 Data: 2010-05-09 11:59:22

Cześć Róźka, dobrze, że wróciłaś

• Autor: smakosia Data: 2010-05-15 15:24:58

Proponuję zamknąć ten wątek żeby uniknąć niepotrzebnych i być może przykrych komentarzy.

Przejdź do pełnej wersji serwisu