tylko napisz wcześniej, proszę- czy Ci moje podwójne jaja przeszkadzają?:)))))))))) bo jak kolejną osobę nimi urażę, to mogę nie wytrzymać:))))))))))))
Była kiedyś mowa na ten temat i nie było to możliwe choćby z takiego powodu, ze wtedy forum było by nie czytelne. Co jakiś czas miał byś dziurę i wypowiedzi do tej dziury i powyrywane byś miał z kontekstu wypowiedzi.
To pamiętasz kogo nie trawisz. widzisz drzewko i nie czytaj tych co ci nie odpowiadają. Ja tak w pewnym sensie robię. Widzę czyś nic i czytam go albo nie.
Czy na forum istnieje możliwość zablokowania jakiegoś użytkownika? Tak aby na moim kompie nie było jego wypowiedzi?
czy ktoś by mógł zabrać anyżellę z mojego wątka?:)
włącz "olewator" albo chodź na wyjca, zrobię ci drinka :)))
tylko napisz wcześniej, proszę- czy Ci moje podwójne jaja przeszkadzają?:))))))))))
bo jak kolejną osobę nimi urażę, to mogę nie wytrzymać:))))))))))))
nie jestem adminem, ale Ci odpowiem bo wiem :) Nie ma takiej mozliwosci:)
Trudno się mówi i kocha się dalej :-) Przykleję sobie żółte karteczki na monitor kogo mam omijać wielkim łukiem.
Była kiedyś mowa na ten temat i nie było to możliwe choćby z takiego powodu, ze wtedy forum było by nie czytelne. Co jakiś czas miał byś dziurę i wypowiedzi do tej dziury i powyrywane byś miał z kontekstu wypowiedzi.
Ale to byłoby moje zmartwienie. W końcu to ja decyduję kogo "zbanować" :-)
To pamiętasz kogo nie trawisz. widzisz drzewko i nie czytaj tych co ci nie odpowiadają. Ja tak w pewnym sensie robię. Widzę czyś nic i czytam go albo nie.