hej! podoba mi się program tvn style gotuj i chudnij.tyle, ze nie mam żadnych namiarów,gdzie by można było spisać przepisy. Z ich ang. ich strony nic nie czaję:(
a widziałyście polską wersję? porażka jak nic, tak jak było to z "jak dobrze wyglądać nago?".nie lubię takich naciąganych podórbek!
Użytkownik monique21 napisał w wiadomości: > o masakra, ciasto wygląda bardzo apetycznie, ale ja tak nie lubię > buraków, że się niestety nie przemogę...
Buraka wcale nie czuć w tego typu cieście. Dzięki niemu ciacho jest bardziej wilgotne i ma ładniejszy kolor :-) nic poza tym
hej! podoba mi się program tvn style gotuj i chudnij.tyle, ze nie mam żadnych namiarów,gdzie by można było spisać przepisy. Z ich ang. ich strony nic nie czaję:(
a widziałyście polską wersję? porażka jak nic, tak jak było to z "jak dobrze wyglądać nago?".nie lubię takich naciąganych podórbek!
też czasem to oglądam i uważam podobnie: większość przepisów jest fajna ale nie ma do nich dostępu;)
Wujek google prawdę powie. Jest kilka blogów z przepisami z tego programu, po polsku. Adresów nie podam z wiadomych względów, ale łatwo znaleźć.
Tu na wżecie widziałam przepis na ciasto czekoladowe z burakiem.
http://wielkiezarcie.com/recipe52131.html
o masakra, ciasto wygląda bardzo apetycznie, ale ja tak nie lubię buraków, że się niestety nie przemogę...
jakbys nie wiedziała, to byś wcinała i o dokładki prosiła :)
Ale rozumiem Twoje opory :)
Użytkownik monique21 napisał w wiadomości:
> o masakra, ciasto wygląda bardzo apetycznie, ale ja tak nie lubię
> buraków, że się niestety nie przemogę...
Buraka wcale nie czuć w tego typu cieście.
Dzięki niemu ciacho jest bardziej wilgotne i ma ładniejszy kolor :-) nic poza tym