"Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie.
Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń."
Są słowa których mówić nie należy takie, których się nie zdradza, których głębi nic nie zrani, nie pogubi, nie postrada. A więc powiem prosto z mostu. Bo ja
wiem, zrozumiecie przecież. Ja dziękuję Wam po prostu za to, że naprawdę jesteście.
emeska1974 megi65halina00patrycja1malina_aAgapisliliana43 BUZIOLE DLA WAS:):):)
Ello !! Trafiłas w ten spokojny zakątek ..i cieszę sie razem z Tobą ...)) . Dziekuje za wspólne ranne kawy , smiechy ., czasem łezka upadła ..)) a czasem fajana muzyczka w tle nam grała .. !! Ciesz sie swoim '' Szczęsciem '' .... czasem zapukaj do nas .. pamietaj .. znajdziesz zawsze ciepłe . miłe słowo i .. Cmoooook ! PS .. A teraz '' udzielamy '' ci urlopu ......... ale nie za długo .....
Użytkownik ella28 napisał w wiadomości: > "Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie > żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, > którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją > przyjaźń."Są słowa których mówić nie należy takie, > których się nie zdradza, których głębi nic nie zrani, nie > pogubi, nie postrada. A więc powiem prosto z mostu. Bo ja wiem, zrozumiecie > przecież. Ja dziękuję Wam po prostu za to, że naprawdę > jesteście.emeska1974 megi65halina00patrycja1malina_aAgapisliliana43 > BUZIOLE DLA WAS:):):)
nie widzę w wymienionych swojego nicka? Oj pewnie niedopatrzenie jakie. Ja też jestem Aniołem ino , że chwilowo zdetronizowanym
"Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie.
megi65
halina00
patrycja1
malina_a
Agapis
liliana43
BUZIOLE DLA WAS:):):)
Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń."
Są słowa których mówić nie należy takie, których się nie zdradza, których głębi nic nie zrani, nie pogubi, nie postrada. A więc powiem prosto z mostu. Bo ja
wiem, zrozumiecie przecież. Ja dziękuję Wam po prostu za to, że naprawdę jesteście.
emeska1974
Elu "Tylko dla przeżyc warto życ...., a także dla przyjazni...."
Dziekuje.
ło matko!!!! ciary mnie przeszły i łezka się zakręciła...... jesteś kochana:)
Kochamy Cię wiesz?????
wiem:)
No kochana, a o mnie zapomniałaś? Ale i tak przesyłam ci buziaka.
przepraszam cię KOCHAMA:) TOBIE RÓWNIEŻ DZIĘKUJĘ:)
Wiedziałam, wiedziałam, że to tak na gorąco. Na przekór wiatrom i burzom mamy swój mały świat.
Ello !! Trafiłas w ten spokojny zakątek ..i cieszę sie razem z Tobą ...)) . Dziekuje za wspólne ranne kawy , smiechy ., czasem łezka upadła ..))

a czasem fajana muzyczka w tle nam grała .. !! Ciesz sie swoim '' Szczęsciem '' .... czasem zapukaj do nas ..
pamietaj .. znajdziesz zawsze ciepłe . miłe słowo i .. Cmoooook !
PS .. A teraz '' udzielamy '' ci urlopu ......... ale nie za długo .....
.
dzięki Kochana za urlopik:):) a zagladać na pewno będę:)
Ty nasz aniołku :) , mam nadzieję ze zawsze tu będziemy razem wszystkie i nic i nikt nam w tym nie przeszkodzi :) buziak wielki
dzięki:)
Ja na Ciebie na czacie
poluję i nie mogę trafić
:( Czasem tylko ślad po tobie zobaczę
Użytkownik ella28 napisał w wiadomości:
> "Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie
> żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich,
> którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją
> przyjaźń."Są słowa których mówić nie należy takie,
> których się nie zdradza, których głębi nic nie zrani, nie
> pogubi, nie postrada. A więc powiem prosto z mostu. Bo ja wiem, zrozumiecie
> przecież. Ja dziękuję Wam po prostu za to, że naprawdę
> jesteście.emeska1974 megi65halina00patrycja1malina_aAgapisliliana43
> BUZIOLE DLA WAS:):):)
nie widzę w wymienionych swojego nicka? Oj pewnie niedopatrzenie jakie. Ja też jestem Aniołem ino , że chwilowo zdetronizowanym
Kochana chcę tobie podziękować za to, że jesteś z nami :)
tez cie sciskam mocno i goraco:))