smakosiu cudowne brak mi słów. :):) Nie będę pisac o Twoim nadzwyczainym talencie bo to już było tylko zapytam jak Ty zrobiłaś zdjęcie tego szpaczka w gnieździe ? Niesamawite
Gniazdo jest na takiej wysokości, że gdy uniosłam aparat nad głową, to miałam "młode" jak "na dłoni". Niestety widać tylko jednego. Samca można zobaczyć na innym zdjęciu (na kwitnącym drzewie).
Tineczko, nie mam pojęcia czemu otwierają się tylko niektóre zdjęcia Może mają zbyt dużą pojemność...? Wklejać umiem, bo przecież robiłam to wcześniej i wszystko było OK. Od kiedy zmieniłam aparat są problemy. Chyba muszę napisać do Pampasa, może On mi coś podpowie...?
Ale śliczna ta Twoja wiosna Bytomianko. Ten ślimak na tle czerwieni kwiatów wygląda wspaniale. A jaki uroczy jest ten bratek! Niesamowite, że zakwitł w dwóch kolorach. Po połowie w każdym a do tego jeszcze ta oblamówka. Natura jak widać jest najdoskonalszym "malarzem".
Smakosiu Twoje zdjęcia są jak najpiękniejsze pocztówki :) Tylko w album zebrać:) Wszystkie mi sie podobaja ale najbardziej kos na kwitnącym drzewie, to zdjecie obok z łąka z różowymi kwiatuszkami, biały dywan w lesie. Mi sie otwiera 7 fotek. Pozdrawiam i kiedy kolejne?
Smakosiu, ja oczywiście spóźniłam się na spacer, ale teraz chociaż Twoje zdjęcia pooglądałam ;-) Są piękne i jak zwykle z wielką przyjemnością do nich wracam i patrzę w wolnej chwili. No i czekam na jeszcze...
Ożesz, Smakosiu! Teraz dopiero zauważyłam Twój wiosenny wątek! Boże, jakie piękne! Dziękuję za tak cudowny wiosenny spacer, bo to, co się dzieje za moim oknem wiosny nie przypomina w niczym.
Dziękuję wszystkich za te miłe i mobilizujące do dalszej nauki opinie. Fotki były robione zaraz po deszczu w pochmurny dzień. Wróciłam w przemoczonych butach ale wiosna zawsze jest piękna nawet w takie dni, jak dzisiejszy
Ja mogę się też pochwalić wiosennym i zarazem śmiesznym zdjęciem.Zrobione telefonem komórkowym,więc nie jest najlepszej jakości,ale zaprzecza stwierdzeniu,że ślimaki są obojniakmi... Jak robiłam zdjęcie to pomyślałam o toffiku,który łapie ślimaki w ogródku...
Zapraszam na wiosenny spacer:
Piękne! Genialne! Cudowne! Trzema krótkim słowami: Smakosiu Chapeau bas!
smakosiu cudowne brak mi słów. :):) Nie będę pisac o Twoim nadzwyczainym talencie bo to już było tylko zapytam jak Ty zrobiłaś zdjęcie tego szpaczka w gnieździe ? Niesamawite
śliczne
Gniazdo jest na takiej wysokości, że gdy uniosłam aparat nad głową, to miałam "młode" jak "na dłoni". Niestety widać tylko jednego. Samca można zobaczyć na innym zdjęciu (na kwitnącym drzewie).
ja już myślałam że na drabinie stałaś :):):) Ja mam leki jak stoje na drabinie :)
Błagam... powiedz, że to nie u Ciebie za oknem...
:)
Smakosiu Twoje zdjęcia są niesamowite. Aż chce się żyć patrząc na nie :)
Jak ja kocham majową zieleń! Pozdrawiam !
Pieknie. U nas wiosna tez taka kolorowa.
Smakosiu, slicznie macie u nas jeszcze przedwiosnie:)
Szkoda, ze nie moge otworzyc niektorych zdjec, dlaczego?
Ps. super zdolna fotografka jestes:)
Tineczko, nie mam pojęcia czemu otwierają się tylko niektóre zdjęcia Może mają zbyt dużą pojemność...? Wklejać umiem, bo przecież robiłam to wcześniej i wszystko było OK. Od kiedy zmieniłam aparat są problemy. Chyba muszę napisać do Pampasa, może On mi coś podpowie...?
Smakosiu, koniecznie zapytaj, bo zdjecia robisz przecudowne i po otworzeniu dopiero naprawde widac kunszt:)
Piękne smakosiu zdjęcia. Jeśli masz nowy aparat, to pewnie zdjęcia są w większej rozdzielczosci i dlatego się nie otwierają.
Smakosiu ale Ty masz talent. Piękne po prostu piękne. Mnie też nie wszystkie zdjęcia się otwierają. Czekam na następną sesję zdjęciową. Pozdrawiam
Też zapraszam do naszego wiosennego ogródka,
Cudne, musze pomyslec o cyfrówce"
I Twoja wiosna tez piękna, bytomianko :)
Ale śliczna ta Twoja wiosna Bytomianko. Ten ślimak na tle czerwieni kwiatów wygląda wspaniale. A jaki uroczy jest ten bratek! Niesamowite, że zakwitł w dwóch kolorach. Po połowie w każdym a do tego jeszcze ta oblamówka. Natura jak widać jest najdoskonalszym "malarzem".
Cieszę się, że podoba Wam się moja wiosna.;))
Świetne zdjecia, aż się "micha" śmieje do tej zieleni, a to gniazdko.. śliczniusie:))
smakosiu, dech mi zaparlo...
Jaka ta przyroda jest piekna, patrzac twoim okiem!:)
(Ja moge tylko 5 zdjec otworzyc )
Smakosiu Twoje zdjęcia są jak najpiękniejsze pocztówki :) Tylko w album zebrać:) Wszystkie mi sie podobaja ale najbardziej kos na kwitnącym drzewie, to zdjecie obok z łąka z różowymi kwiatuszkami, biały dywan w lesie. Mi sie otwiera 7 fotek. Pozdrawiam i kiedy kolejne?
Smakosiu, ja oczywiście spóźniłam się na spacer, ale teraz chociaż Twoje zdjęcia pooglądałam ;-)
Są piękne i jak zwykle z wielką przyjemnością do nich wracam i patrzę w wolnej chwili. No i czekam na jeszcze...
Ożesz, Smakosiu! Teraz dopiero zauważyłam Twój wiosenny wątek! Boże, jakie piękne! Dziękuję za tak cudowny wiosenny spacer, bo to, co się dzieje za moim oknem wiosny nie przypomina w niczym.
Dziękuję wszystkich za te miłe i mobilizujące do dalszej nauki opinie. Fotki były robione zaraz po deszczu w pochmurny dzień. Wróciłam w przemoczonych butach ale wiosna zawsze jest piękna nawet w takie dni, jak dzisiejszy
Ja mogę się też pochwalić wiosennym i zarazem śmiesznym zdjęciem.Zrobione telefonem komórkowym,więc nie jest najlepszej jakości,ale zaprzecza stwierdzeniu,że ślimaki są obojniakmi...
Jak robiłam zdjęcie to pomyślałam o toffiku,który łapie ślimaki w ogródku...
I ślimaczki się kochają :)))
A może to są ślimakowe zapasy ? W końcu one wszystko tak powoli robią, że nie wiadomo: biją sie czy kochają :)))
Jak je obserwowałam to wskazywało na to drugie
Na filmiku,który nagrałam widać dokładniej
śmiałam się sama do siebie:))))))
haha :) całe życie się człowiek uczy:)Ale trafiłaś moment:)Może nie moment, przecież to ślimaki:)
dlatego "moment" to pojęcie względne :))