Witam wszystkich serdecznie! Śledziłam z zainteresowaniem poprzedni wątek zakończony pomyślnie i zdecydowałam się też poprosić o pomoc. Proszę ruszcie dla mnie swoje pokłady niesamowitych pomysłów,potrzebuję nazwę dla salonu[galerii,studia] mody ślubnej,wieczorowej. Kombinuję już od dłuższego czasu. Pomożecie???? Dziękuję i podrawiam!!
bell....bell.... Jest taka piosenka Bajmu "Belle ami" <wł.piękna miłość>. Przyjemna i nastrojowa. Napis na szyldzie plus ta wpiosenka jaka "nośnik reklamowy" cichutko umilająca zakupy w Twoim salonie <uwaga na tantiemy itp...>
Masz piękną artystyczną duszę, Twoje pomysły bardzo mi się podobają,coś mi się powoli w głowie zaczyna klarować, ale jeszcze poczekam. Myslę też o jakimś znaku graficznym,jakimś ornamencie który będzie się pojawiał na ulotkach,wizytówkach,na ścianie w salonie czy na samochodzie. Spełniam swoje marzenie [trzyma mnie od 16 lat] i bardzo chcę wszystko dopracować. ZNAJDŻ PRACĘ JAKĄ LUBISZ A PRZEZ CAŁE ŻYCIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ PRACOWAĆ to powiedzenie Konfucjusza mam zamiar wprowadzić w życie. Pozdrawiam
"ZNAJDŻ PRACĘ JAKĄ LUBISZ A PRZEZ CAŁE ŻYCIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ PRACOWAĆ" , żeby ten gość wiedział, jak niektórzy poważnie wzięli sobie do seca drugą część sentencji , to pewnie zakończyłby ją na wyrazie "lubisz".:)
Witam wszystkich serdecznie!
Śledziłam z zainteresowaniem poprzedni wątek zakończony pomyślnie i zdecydowałam się też poprosić o pomoc.
Proszę ruszcie dla mnie swoje pokłady niesamowitych pomysłów,potrzebuję nazwę dla salonu[galerii,studia] mody ślubnej,wieczorowej.
Kombinuję już od dłuższego czasu.
Pomożecie????
Dziękuję i podrawiam!!
"Jolanta -Atelier"
moze Bella Vita ?
"Madame" , "Black or white"
Niesamowity .......pomysł ..... hmmm , proponuję " Ślubna Galera " :)
bell....bell.... Jest taka piosenka Bajmu "Belle ami" <wł.piękna miłość>. Przyjemna i nastrojowa. Napis na szyldzie plus ta wpiosenka jaka "nośnik reklamowy" cichutko umilająca zakupy w Twoim salonie <uwaga na tantiemy itp...>
Posłuchaj...może Cię zainspiruje
http://www.youtube.com/watch?v=05SWGmsFMl0
Masz piękną artystyczną duszę, Twoje pomysły bardzo mi się podobają,coś mi się powoli w głowie zaczyna klarować, ale jeszcze poczekam.
Myslę też o jakimś znaku graficznym,jakimś ornamencie który będzie się pojawiał na ulotkach,wizytówkach,na ścianie w salonie czy na samochodzie.
Spełniam swoje marzenie [trzyma mnie od 16 lat] i bardzo chcę wszystko dopracować.
ZNAJDŻ PRACĘ JAKĄ LUBISZ A PRZEZ CAŁE ŻYCIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ PRACOWAĆ to powiedzenie Konfucjusza mam zamiar wprowadzić w życie.
Pozdrawiam
"ZNAJDŻ PRACĘ JAKĄ LUBISZ A PRZEZ CAŁE ŻYCIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ PRACOWAĆ" , żeby ten gość wiedział, jak niektórzy poważnie wzięli sobie do seca drugą część sentencji , to pewnie zakończyłby ją na wyrazie "lubisz".:)