Witajcie, nadszedł czas planowania wakacji, a właściwie, to już ostatni dzwonek na jakiekolwiek rezerwacje, dlatego mam wielką prośbę do Was. Poszukuję do wynajęcia kwatery prywatnej w Pałandze na Litwie na 8-10 osób w tym dzieci, jeśli jest wśród Was ktoś kto ma sprawdzone miejsca lub mógłby polecić niedrogą kwaterę w tej nadmorskiej okolicy, to będę bardzo wdzięczna za namiary lub pomoc w znalezieniu adresów.
Byłam w Pałandze - ale to już będzie 10 lat temu. Tzn do Pałangi dojeżdżaliśmy - mieszkaliśmy w starym młynie (młyn wilkena - tyle pamietam - ale nie wiem czy to tak się pisze - choć google pokazują "wilkena" w powiązaniu z Litwą, ale samego hotelu nie ) - a samo morze interesowało nas doraźnie - pojechać, zobaczyć i coś następnego. Zreszta bylismy na długi weekend.
Nic nie obiecuję - mogę zapytać się koleżanki przewodniczki z Wilna - ale nie gwarantuję, że da mi odpowiedź przed końcem sezonu...już mówiła, że oblężenie Ostrej Bramy spore..
Witajcie,
nadszedł czas planowania wakacji, a właściwie, to już ostatni dzwonek na jakiekolwiek rezerwacje, dlatego mam wielką prośbę do Was. Poszukuję do wynajęcia kwatery prywatnej w Pałandze na Litwie na 8-10 osób w tym dzieci, jeśli jest wśród Was ktoś kto ma sprawdzone miejsca lub mógłby polecić niedrogą kwaterę w tej nadmorskiej okolicy, to będę bardzo wdzięczna za namiary lub pomoc w znalezieniu adresów.
Byłam w Pałandze - ale to już będzie 10 lat temu.
Tzn do Pałangi dojeżdżaliśmy - mieszkaliśmy w starym młynie (młyn wilkena - tyle pamietam - ale nie wiem czy to tak się pisze - choć google pokazują "wilkena" w powiązaniu z Litwą, ale samego hotelu nie ) - a samo morze interesowało nas doraźnie - pojechać, zobaczyć i coś następnego. Zreszta bylismy na długi weekend.
Nic nie obiecuję - mogę zapytać się koleżanki przewodniczki z Wilna - ale nie gwarantuję, że da mi odpowiedź przed końcem sezonu...już mówiła, że oblężenie Ostrej Bramy spore..
Dzięki ekko, wysłałam Ci inf. na pw.
zerknij do poczty (skorzystałam z ustawień w profilu)- przesłałam wszystko co dostałam - może coś się nada