Drodzy UŻYTKOWNICY mam do Was pytanko. Chciałam ozdobić tort z boku takimi rurkami w środku bez nadzienia, czy jak ozdobię go dzisiaj to do jutra te rurki mi nie zmiekną albo nie zjadą z niego, czy ktos może już to robił,bardzo proszę o radę zależy mi na czasie, magda.
Tam byla masa z zelatyna wiec po zastygnieciu nie bylo mowy aby rurki nasiakly Jednak mysle ze tu tez nie powinno stac sie nic zlego jesli tort bedzie schlodzony
Drodzy UŻYTKOWNICY mam do Was pytanko. Chciałam ozdobić tort z boku takimi rurkami w środku bez nadzienia, czy jak ozdobię go dzisiaj to do jutra te rurki mi nie zmiekną albo nie zjadą z niego, czy ktos może już to robił,bardzo proszę o radę zależy mi na czasie, magda.
Moim zdaniem mozesz smialo robic i nic sie nie stanie
Ja z tymi rurkami robilam tort ajekoniakowy i bylo w porzatku nawet dwa
dni po zrobieniu
No tak, ale czy Twój tort był posmarowany bitą śmietaną czy kremem, bo przy smietanie to może bardziej zmiekną, hmm?
Tam byla masa z zelatyna wiec po zastygnieciu nie bylo
mowy aby rurki nasiakly
Jednak mysle ze tu tez nie powinno stac sie nic zlego
jesli tort bedzie schlodzony
Ja robiłam 2 razy taki tort rurki stały na bacznośc i nie zmiękly :)
:)))
Ok dzięki wielkie ;)))))
Żeby rurki nie odpadły,mozesz je owinąć tasiemką.W ten sposób wzmocnisz ,,konstrukcję,,
Mogą trochę zmięknąć do jutra