Witam!Chciałam się pochwalić:) 3 tygodnie temu urodziłam 2 córki, Celinke i Dorotke. Razem miały ponad 6 kg i 1 metr wzrostu. Mamy teraz z mężem 4 córki:)
Zdrobnienia...eh..... Jestem w stanie 'mordowac' jak ktos do mnie mowi Dorotka. Mam jednak duzy prog tolerancji i tym, ktorzy o tym nie wiedza po prostu odpuszczam. Ale gdyby ktos kto zna mnie cale lata powiedzial do mnie Dorotka to bym chyba zagryzla ;) Wszystkie inne zdrobnienia jakos toleruje ale to jedno jakos mi nie pasuje;))))
Niech zdrowo rosną:))Nie mogę się napatrzec.. toż to cudeńka:))) Co do imion , to Celinke znam jedną i jest swietną babeczką, a Dorotek mam sporo i każda jest wspaniała;))
Waszym ślicznym maleńkim córeczkom życzę dużo zdrowia, beztroskiego dzieciństwa, cierpliwości i wyrozumiałości dla rodziców oraz wiele miłości i radosnych dni.
Ooooo Czesław, ale żeś mnie teraz zainteresował- pisze mama dwóch chłopaków:) Czy ta metoda ma coś wspólnego z dietą przyszłej mamy? Albo z jej wiekiem i miesiącem poczęcia?
Serdeczne gratulacje, są śliczne. Oj mąż ma przechlapane... sam babiniec w domu,ale to dobrze bo córki to sama pociecha, Ja mam dwie córki.Ale mam tez siostry bliźniaczki,są zupełnie rożne i charakterki maja inne.Pozdrawiam.
Gratuluję, dla slicznych dziewczynek dużo zdrowia, niech rosną szybko i będą dumą rodziców. Ja dziś właśnie otrzymałam zdjęcia z "obchodów 1 urodzin" dzieciaczków mojej bratanicy....ma parę - Sarę i Mikołaja.
Witam!Chciałam się pochwalić:) 3 tygodnie temu urodziłam 2 córki, Celinke i Dorotke. Razem miały ponad 6 kg i 1 metr wzrostu. Mamy teraz z mężem 4 córki:)
Moje szczere gratulacje też mam bliźniaki i wiele radości , jakie nie zawsze dają single.
jak na razie to karmie, karmie i karmie i przewijam i bez pomocy osób 3ch byłoby trudno, na szczęście ma mi kto pomóc
Gratuluję!Śliczne córeczki.
Najszczersze gratulacje!!!
Piękne dziewczynki!
Serdeczne gratulacje. Coreczki sliczne, imiona tez, zreszta jedno moje ...dorota;) myslalam, ze nikt juz go nie daje;)
dzieki, .długo sie zastanawialismy nad imionami i padło na Dorotke. lubie imiona ktore maja duzo zdrobnien :)
Zdrobnienia...eh..... Jestem w stanie 'mordowac' jak ktos do mnie mowi Dorotka. Mam jednak duzy prog tolerancji i tym, ktorzy o tym nie wiedza po prostu odpuszczam. Ale gdyby ktos kto zna mnie cale lata powiedzial do mnie Dorotka to bym chyba zagryzla ;) Wszystkie inne zdrobnienia jakos toleruje ale to jedno jakos mi nie pasuje;))))
Gratuluje i zeby chowaly sie zdrowo .Mozesz byc dumna ze masz 4 cörki. Ja mam 3 w tym 2 cörki i syna. Pozdrawiam
Gratulacje:))
Niech zdrowo rosną:))Nie mogę się napatrzec.. toż to cudeńka:)))
Co do imion , to Celinke znam jedną i jest swietną babeczką, a Dorotek mam sporo i każda jest wspaniała;))
dzieki, mamy jeszcze Marianne i Jadzie
Wielkie gratulacje!!!!!!!! Zawsze marzylam o blizniakach :)
A czym ta sliczna Dorotka (?) tak sie martwi?:)
Pozdrawiam.
tak to Dorotka:)
tak przypuszczalam:) juz martwi sie o caly swiat:)
życzę dużo zdrowia, beztroskiego
dzieciństwa, cierpliwości i
wyrozumiałości dla rodziców
oraz wiele miłości i radosnych dni.
dzieki
Wielkie GRATULACJE!!!
Teraz czas na syna :-)
Ha ha ha To samo mówi mój Mąż :)
Chopy z reguły nadają na tej samej fali ... Jest sposób na duże prawdopodobieństwo syna. Jak coś to na PW.
mam nadzieje, ze nie chodzi o skok z szafy
:)
Nie. Myśmy swoje dzieciaki (najpierw syn potem córa) "produkowali" :-) według tej metody.
Ooooo Czesław, ale żeś mnie teraz zainteresował- pisze mama dwóch chłopaków:) Czy ta metoda ma coś wspólnego z dietą przyszłej mamy? Albo z jej wiekiem i miesiącem poczęcia?
To może i ja bym skorzystała,ale chyba już za pózno:)
To ja poproszę o przepis na córkę
GRATULACJE!!! Śliczne :) Dużo zdrówka życzę!!!
dzieki
Cudne córeczki i sliczna mamusia :)))) Pozdrawiam cieplutko :))
Serdeczne gratulacje, są śliczne. Oj mąż ma przechlapane... sam babiniec w domu,ale to dobrze bo córki to sama pociecha, Ja mam dwie córki.Ale mam tez siostry bliźniaczki,są zupełnie rożne i charakterki maja inne.Pozdrawiam.
Szere gratulacje-dziewczynki są przepiękne.
Gratuluję z całego serca!
gratulacjie
Cudne jesteście dziewczyny!Wszystkie trzy!
Domyślam się,że ta mała złośnica to Dorotka?
Kochana teraz musicie postarać się o chłopaka!
Duuuuuużo zdrowia Wam życzę!
dzieki, 2 dziewczynka to Dorotka, 2 minuty młodsza i spokojniejsza
Chłopak dla Męża by się przydał, ale jak długo można próbować
Kuzynka mojego męża tak próbowała
bardzo chciała mieć córcię...ma 6 synów
Moje gratulacje :)))
Serdecznie gratuluję tego podwójnego szczęścia
Dziekuje wszystkim za gratulacje i miłe słowa!
Serdecznie gratulacje !
Śliczne maleństwa . Życzę córeczkom dużo zdrówka.
Gratuluję!!! Wspaniałe dzieciaczki! Życzę Wam dużo zdrowia!
Pozdrawiam
Śliczne cudeńka. Najserdeczniejsze gratulacje :))
Jejku jakie sliczniutkie! Gratuluje :)
Gratulacje!!! Są takie słodziutkie, aniołeczki! Życzę dużo zdrówka dla dziewczynek i rodziców, niech się zdrowo "chowają". Pozdrawiam
dziękuje
Piękne dziewczynki, GRATULACJE. Niech rosna zdrowe i szczesliwe, otoczone milościa rodziców i starszych siostrzyczek.
Super dziewczyny:) wielkie graulacje dla rodziców, usteczka z wycięciem jak z żurnalu:) Pozdrawiam całą szczęśliwą rodzinke.
Wielkie gratulacje!!Niech się zdrowo chowają na pociechę rodzicom i siostrzyczkom.!!
Gratulacje, Kolejne sliczne 2 dziewuszki. Niech sie zdrowo chowają. A teraz to pora bedzie chyba na parkę męską :)
No i widzisz? Wszystko szczesliwie sie skonczylo.Gratuluje slicznych dziewuszek i zycze wytrwalosci!
Gratuluję ślicznych córeczek :)
Gratuluje z calego serca i.... zazdroszcze po trosze ;-)
Gratuluję serdecznie ślicznych córeczek:)Również tych starszych:) Dużo zdrówka dla Was:)
Gratuluję, dla slicznych dziewczynek dużo zdrowia, niech rosną szybko i będą dumą rodziców.
Ja dziś właśnie otrzymałam zdjęcia z "obchodów 1 urodzin" dzieciaczków mojej bratanicy....ma parę - Sarę i Mikołaja.