Wczoraj wieczorem (do późnej nocy trwała w Poznaniu na Starym rynku wielka feta z okazji zdobycia przez Lecha Poznań mistrzostwa kraju. Poniżej parę fotek z tej gorącej imprezy.
Powyżej zwycięska drużyna
Wybrałem tylko kilka zdjęć oddających atmosferę wydarzenia Bahus
Ja musiałam kibicować Lechowi, a to z tego powodu, że nie chciałam wiślakom. Razem z mężem cieszyliśmy się wczoraj wieczorem, a Jopa teraz, to już bardzo lubię , chociaż szkoda mi chłopaka...
Użytkownik lenka075 napisał w wiadomości: > Ja musiałam kibicować Lechowi, a to z tego powodu, że nie chciałam > wiślakom. Razem z mężem cieszyliśmy się wczoraj wieczorem, a Jopa teraz, > to już bardzo lubię , chociaż szkoda mi chłopaka...
Wczoraj w tv była relacja z Poznania,widziałam w tv transparent ,,Mariusz Jop Santo Subito,, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać .Ja krakuska jestem
Każdy o "swoich" myśli ;-) Ja kibicuję Górnikowi Zabrze (który teraz I-szej lidze) i Wsła zaczyna go gonić w ilości zdobytych mistrzów, dlatego wolałam Lecha . Z dwojga złego... Pozdrowionka :-)
Jak widac na zdjeciach, atmosfera goraca. Podobno jedna fontanne na Starym niezle uszkodzono. Ponadto jakis trefnis wdrapal sie na pregierz, z ktorego spadl, urywajac "bicz", czy jak toto zwal. Znajoma opowiadala, ze stala na Rynku w takim scisku, ze gdyby zemdlala, to jeszcze przez godzine by stala...
Jako rodowita poznaniana powinnam sie cieszyc. Ale mi to wszystko jedno bo na sporcie znam sie jak na spawaniu;))) Moj maz (szczesliwy z mistrzostwa) powiedzial ze jak nie cieszy mnie wygrana Lecha to chociaz niech mnie cieszy to, ze to Lech a nie legia;))))
Wczoraj wieczorem (do późnej nocy trwała w Poznaniu na Starym rynku wielka feta z okazji zdobycia przez Lecha Poznań mistrzostwa kraju. Poniżej parę fotek z tej gorącej imprezy.
Powyżej zwycięska drużyna
Wybrałem tylko kilka zdjęć oddających atmosferę wydarzenia
Bahus
Fartem zdobyliście to mistrzostwo.Gdyby nie pomyłka Jopa,nie mielibyście szans
Nacieszcie się tym bo za rok Wisła znowu będzie mistrzem :-)))
Ja musiałam kibicować Lechowi, a to z tego powodu, że nie chciałam wiślakom. Razem z mężem cieszyliśmy się wczoraj wieczorem, a Jopa teraz, to już bardzo lubię , chociaż szkoda mi chłopaka...
Użytkownik lenka075 napisał w wiadomości:
> Ja musiałam kibicować Lechowi, a to z tego powodu, że nie chciałam
> wiślakom. Razem z mężem cieszyliśmy się wczoraj wieczorem, a Jopa teraz,
> to już bardzo lubię , chociaż szkoda mi chłopaka...
Wczoraj w tv była relacja z Poznania,widziałam w tv transparent
,,Mariusz Jop Santo Subito,, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać .Ja krakuska jestem
Każdy o "swoich" myśli ;-) Ja kibicuję Górnikowi Zabrze (który teraz I-szej lidze) i Wsła zaczyna go gonić w ilości zdobytych mistrzów, dlatego wolałam Lecha . Z dwojga złego...
Pozdrowionka :-)
Atmosfera byla niewatpliwie "goraca " od rana telewizja pokazuje straty
ktore sa wynikiem braku kultury kibicow:)))
Mnie tam po drodze jest zarówno z Krakowem, jak i z Poznaniem :)
Gratulacje!
No i zdjęć więcej byś pokazał :)
Jak widac na zdjeciach, atmosfera goraca.
Podobno jedna fontanne na Starym niezle uszkodzono. Ponadto jakis trefnis wdrapal sie na pregierz, z ktorego spadl, urywajac "bicz", czy jak toto zwal.
Znajoma opowiadala, ze stala na Rynku w takim scisku, ze gdyby zemdlala, to jeszcze przez godzine by stala...
Jako rodowita poznaniana powinnam sie cieszyc. Ale mi to wszystko jedno bo na sporcie znam sie jak na spawaniu;))) Moj maz (szczesliwy z mistrzostwa) powiedzial ze jak nie cieszy mnie wygrana Lecha to chociaz niech mnie cieszy to, ze to Lech a nie legia;))))
Użytkownik Shanna napisał w wiadomości:
> to chociaz niech mnie cieszy
> to, ze to Lech a nie legia;))))
Szkoda, że nie Lechia ... :-(
Super zdjęcia. Widać w nich wielkie emocje. Ciekawe ujęcia. Jeśli się nie mylę, to autorem jest Twój syn, tak? Gratuluję.