tak !! wlasnie wam Wiedzmy i Wiedzmini !!! gratuluje Wszystkim, iz zostaniecie wujkami i ciociami WZtowymi !!!! teraz ja sie napije piwka a i Wam zycze zbierania kasy na prezenty jak sie ukaze na swiecie moje malenstwo :) pozdrawiam i SIUP!!!!!!!
myśli układają się w słowa które same wyciskają palce na klawiaturze z dedykacją dla Was a radość w sercu dzwoni delikatnymi dzwoneczkami konwalii białej które daj Izie w podzięce za to drugie bijące w Niej Wasze wspólne SERCE
Póki co to przyjmijcie moje "przedgratulacje" Właściwe złożę gdy już zostaniesz ojcem...Jak już wytrzeźwiejesz to odezwij się na gg. Umówimy się na "przedyskutowanie" tej Twojej wielkiej radości Bahus
No to ja zycze Tobie Tatusiu nocnego latania po truskawki, albo ogorki kiszone, albo ostrygi, albo co sobie Iza zazyczy........ kazdej nocy do rozwiazania :)))) Gratulacje Wam!!!! :)
tak !!
wlasnie wam Wiedzmy i Wiedzmini !!!
gratuluje Wszystkim, iz zostaniecie wujkami i ciociami WZtowymi !!!!
teraz ja sie napije piwka a i Wam zycze zbierania kasy na prezenty jak sie ukaze na swiecie moje malenstwo :)
pozdrawiam i SIUP!!!!!!!
to bylem ja Bodek
GRATULACJE BODEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudowna wiadomość. Szczerze gratuluję:) Naprawdę sie cieszę z kolejnego bejbisia na Wż:) Ale super:) Siup!!!!!!
I jeszcze raz Siup!!!
Gratulacje
Wielkie gratulacje!!
To siup!
Ja Tobie również Gratuluję dziecko to prawdziwy skarb. Teraz idę to opić :)
NO ;))))))
Siup!
Koniecznie SIUP! Super wiadomość!!! Uściskaj Izę.
BODEKWielkie gratulacje
No to masz racje trzeba za to wypic
Now to mamy wiadomość D N I A !!! Gratuluję !!!
Gratulacje!!!
Ciotka Beata.
Bodku - super wiadomosc. Gratulujemy i czekamy na malenstwo.
Gratulacje :))
Dziękuje za gratulacje. Bardzo się cieszę Waszą radością i serdecznie pozdrawiam przyszłych Rodziców !
No Bodek, dobra robota:)) Moje najszczersze gratulacje
No to my też sobie gratulujemy
no to SIUP !!
Bodek - wielkie gratulacje dla Ciebie i oczywiście dla Izy !!!!
Zdradź jeszcze ile mamy czasu ..... na zbieranie kasy i na kiedy mamy szykować .....te "prezenta" :)
Cieszę się razem z Wami z TEJ nowiny :) Pozdrawiam :)
Gratuluję z całego serca:)) siup!!!
Bodek bardzo Ci dziękuję za gratulacje z takiej pięknej okazji. Czuję, że na gratulacje jako przyszła ciocia słusznie zasłużyłam. :)
Ja się już odezwałam na gadulcu, więc teraz będę cierpliwie czekać :)
Ja tam jestem przesądny. Jak się narodzi będę gratulował. Narazie wolę nie zapeszać. A jeszcze pić? Żeby utopić dziecię? Nie ze mną takie numery ...
Hi.Tu wiedzmia-ciocia Marysia.
Bodek gratuluje ,prezent napewno przysle dla malenstwa.A teraz SIUP.
Gratuluje Bodek!!! Będziesz świetnym tatą!
Gratuluję z całego serca:))
No to i ja gratuluje ale siupnąć nie mogę.
Gratulacje!!!
Jaka dobra wiadomość:) Gratulacje:) Prezent dostarczę jak będziecie w Mielcu. Mam bliżej jak do Londynu:)))
O ja cieeeeee :)))))
GRATULACJE!!! Sorry, za krzyk, ale chciałam, zeby było głośno :)
Dziekuję za gratulacje, ciesze się razem z WAMI.
ciocia Teresa
Czuje się zaszczycona, ze bede mogła zostac wirtualną ciocią.Pozdrawiam Jadzia.
Bodek - GRATULACJE WIELKIE!!
Bodek!!!!!!!!! Serdeczne gratulacje
No nareszcie ;) Już kiedyś się miałam Ciebie pytać czy zasiałeś coś czy jeszcze nie. A tu taka wspaniała wiadomość.
Gratulujemy Wam z całego serca :)
Fantastycznie! Gratuluję! :)
gratulacje :)
Dziekuje za gratulacje:)) I wzajemnie!!
Gratulacje od WielkoŻarciowej Cioci:D
Bodku, zamiast gratulacji ...
myśli układają się
Kazik
w słowa
które same wyciskają
palce na klawiaturze
z dedykacją
dla Was
a radość w sercu dzwoni
delikatnymi dzwoneczkami
konwalii białej
które daj
Izie w podzięce
za
to drugie
bijące w Niej
Wasze wspólne
SERCE
Ale Kaziu pięknie to napisałeś
Gratulacje !!!!!
To i ja siupne za Wasze szczescie :)
Serdeczne gratulacje....:))))
Póki co to przyjmijcie moje "przedgratulacje" Właściwe złożę gdy już zostaniesz ojcem...Jak już wytrzeźwiejesz to odezwij się na gg. Umówimy się na "przedyskutowanie" tej Twojej wielkiej radości
Bahus
Wspaniała wiadomość -WIELKIE gratulacje:)Ściskam Was wszystkich:)
Serdecznie gratuluję.
No ale co to będzie jak wszystkie ciotki naraz będzą chciały pobawić maleństwo?????
No to ja zycze Tobie Tatusiu nocnego latania po truskawki, albo ogorki kiszone, albo ostrygi, albo co sobie Iza zazyczy........ kazdej nocy do rozwiazania :))))
Gratulacje Wam!!!! :)