Forum

Rozmowy wolne i frywolne

sprzęt kuchenny do zabudowy

• Autor: alman Data: 2010-05-20 07:11:43

Kochani, proszę o Wasze spostrzeżenia i radę.
    Chodzi o sprzęt do zabudowy w kuchni - płyta /ceramiczna czy indukcyjna czy może ceramiczno-indukcyjna ?/, lodówko-zamrażarka, zmywarka, piekarnik i kuchenka mikrofalowa. Wiem, że macie doświadczenia w tym względzie.....jakiego producenta polecilibyście?
    Co sądzicie o produktach Electroluxa, bo wizualnie ten się podoba, ale czy się sprawdza w użytkowaniu? a może coś innego?
    Będę wdzięczna za każdy głos i sugestię. Pozdrawiam!

• Autor: agacia3323 Data: 2010-05-20 07:19:48

Jeśli chodzi o Electroluxa to Ci powiem ,że moja ciocia robiła remont kuchni w zeszłym roku,wszystki sprzęt pod zabudowę ma własnie tejże firmy i jest bardzo zadowolona ,zwłaszcza z piekarnika ,bardzo sobie go chwali,tylko nie pamietam jaką ma płytę ale chyba ceramiczną.Pczytaj sobie w necie też opinie o tej firmie ,niekiedy są przydatne.Ja jak wymieniałam  lodówkę to cały dzień spędzilam w necie.Polecam lodówkę no frost znaczy bez rozmrażania naprawdę fajne rozwiązanie.
    Życzę powodzenia w trafionym wyborze:)

• Autor: hanah30 Data: 2010-05-20 09:02:49

Syn ma kuchenke ceramiczno-indukcyjną gotują tylko na indukcji bo ceramiczna żre więcej prądu.

• Autor: statekmarzen Data: 2010-05-20 10:14:50

Polecam Boscha sprzęt jest super osobiście posiadam płytę indukcyjną i naprawdę jestem z niej zadowolona. Mam ponad 2 lata i nie mogę złego słowa powiedzieć. Odradzam electrolux moja lodówka wytrzymała 3 lata i nie warto było jej szykować. Zresztą  nie tylko ja mam złe zdanie na temat tej firmy..  Pozdrawiam   

• Autor: alman Data: 2010-05-21 07:05:42

Dzięki za te wypowiedzi, ale jak widać, głosy się rozłożyły 1:1 i nadal nie wiem, jakiej firmy sprzęt wybrać.
    Może jeszcze ktoś się wypowie, doradzi.....proszę!!!

• Autor: sanella* Data: 2010-05-21 08:47:24

Juz kiedys w jakims watku pisalam, ze to nie wiele znaczy co pisze na sprzecie. Jezeli na lodowce pisze np. Bosch to nie znaczy, ze w srodku tez jest Bosch...
    Dawne dobre marki stracily u nas juz swoja renome. Czesci sa produkowane tanio na calym swiecie i pozniej tylko "obudowane" odpowiednia firma.
    Wazne jest gdzie sie taki sprzet kupuje. Wyspecjalizowane sklepy (nie mylic z Media Markt) z serwisem, prowadza sprzedaz sprzetu bardzo dobrej jakosci, dla nich wazne jest co "siedzi" w srodku...

• Autor: jannaj Data: 2010-05-21 17:32:42

http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=356994&post=356994&offset=0

Myślę, że te wątki są często poruszane. Spróbuj wpisać w zaawansowaną wyszukiwarkę WŻ jakieś słowa klucze i napewno skarbnica porad stanie przed Tobą otworem.

Przejdź do pełnej wersji serwisu