Rozumiem że bez reklam byłoby cięzko, ale dlaczego te" goniące" po stronie reklamy nie dają się zamknąć coś tu nie jest w porządku , chodzenie po stronach WŻ stało się udręką dlatego coraz rzadziej tu zaglądam. Jedyne co mogę to marzę o dawnym WŻ sprzed paru lat.Pozdrawiam wszystkich którzy mają więcej cierpliwości.
Zainstaluj jeden z wielu programów(freeware) do blokowania reklam. Wpisz w wyszukiwarkę "program do blokowania reklam"-wyskoczy kilkanascie i załaduj.Będziesz miała spokój.
Użytkownik kot-behemot napisał w wiadomości: > Zainstaluj jeden z wielu programów(freeware) do blokowania reklam. > Wpisz w wyszukiwarkę "program do blokowania reklam"-wyskoczy kilkanascie i > załaduj.Będziesz miała spokój.
Oczywiscie , ściagajcie badziewia, jak chcecie zamulic kompa;D powodzenia;))
A tak prywatnie kocie-behemocie, to nie wypada na forum umieszczac takiej informacji;(
Reklamy są i będą i trzeba sie do tego przyzwyczaic.Osobiście klikanie w niektóre z nich, uwazam za maleńki wkład w istnienie mojej ulubionej stronki:)
Fakt że reklamy są dobijające i pewnie za jakiś czas będą i na papierze toaletowym ale czasami szukam przepisów na innych stronach i tam jest o wiele gorzej. reklamy między wyszukanymi przepisami i inne takie ale tak jak piszą poprzednicy wiele reklam może blokować. I nie miejmy nadziei że będzie ich mniej wręcz przeciwnie raczej więcej. No chyba że będzie strona płatna choć i tam są reklamy. Chyba czas się przyzwyczajać a nie narzekać nic już się nie obędzie bez niej i będzie już z nami do końca świata.
Nie że się mądrzę, ale mam takie głębokie przekonanie, ze Mniamtom chciał opylić inne krzyzyki ( jakos nie miały wielkiego brania ;) ) Bądź tez pytanie wynika z jeszcze głębszej refleksji. Takiej o podłozu ontologicznym... Po prostu Mniam proponuje modlitwę... zamiast nerwów na tle reklam, bądź też o intencji proszącej- Panie Boże spraw, by reklamy zniknęły... ( no :), jakoś tak)
( pewności nie mam, ale głebokie przekonanie, niemal z pewnościa graniczące :), że to bedzie to albo to ;)
"Nie że się mądrzę, ale mam takie głębokie przekonanie, ze Mniamtom chciał opylić inne krzyzyki ( jakos nie miały wielkiego brania ;) ) "
Odniosę się do kwestii brania , według mnie, masz jakieś bardzo nieprecyzyjne informacje. Z mojego, jako takiego, rozeznania w biznesie wynika , że była sytuacja odwrotna. Mogę z całą odpowiedzialnością napisać , ze na najcięższe popyt zdecydowanie przewyższył podaż . Ponieważ temat dotyka spraw tajemnicy wiary , nie podam w jakich regionach zanotowano tak wielki popyt. :)
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:> Możesz napisać, jaki
> krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :) Ten przy reklamie. ;))
Przy której reklamie? Nie pojawiają się żadne reklamy. :)
Pytałem , ponieważ Agik gorączkowo rozgląda się za biznesem ,a taki dobrze prosperujący i przy okazji działający na wszelkie bóle, wzbudziłby zapewne jej zainteresowanie :)
Czasami pojawiaja się takie reklamy, gdzie nie bardzo mogę znaleźć ten krzyżyk do zamknięcia jej :) Co w takiej sytuacji? Dla mnie zrozumiałe jest, że strona musi się z czegoś utrzymywać, więc że latają mi te reklamy po ekranie to nie sprawia mi to zbytniego kłopotu- Problem tkwi gdzie indziej... Mam bezprzewodowy internet z limitem transferu danych i te reklamy sprawiają, że suma przeznaczona na korzystanie z internetu przez miesiąc kończy się po ok. dwóch tygodniach...:(
To nie "pisz tego głośno", bo w ten sposób bardzo "grzecznie" dajesz nam do zrozumienia, że masz w nosie utrzymanie strony od strony kosztownego łącza i rozbudowy serwera.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > To nie "pisz tego głośno", bo w ten sposób bardzo "grzecznie" dajesz > nam do zrozumienia, że masz w nosie utrzymanie strony od strony kosztownego > łącza i rozbudowy serwera.
A u mnie reklamy kochanego WŻ ZAISTNIAŁY i cieszę się z tego, albowiem wiem, że są one konieczne i bardzo potrzebne. Mało tego...bardzo je lubię....cieszę się że dzięki nim moja wiedza o świecie bardzo się pogłębiła i poszerzyła. Skąd bym wiedzial np. że mogę za 3 złote wygrać w Lotto czasami nawet aż dziesiątki milonów złotych? No powiedzcie sami skąd? Albo np, że ser "x" jest o niebo (i to całe) lepszy od sera "y", którego nieświadomy spożywam od lat ?. Już dość dawno temu przekonałem się, że reklama na Wielkim Żarciu jest dobrodziejstwem....walczy o nasze dobro, uświadamia nas, że mamy źle...ale to tylko nasza wina bo nie lubimy reklam. A więc "viva la reklamy"....kochajmy je (tylko na WŻ) bo tylko one mogą spowodować , że poczytacie Bahusa jeszcze przez jakiś czas.... Bahus
Acha, bo ja mialam zamiar uczestniczyc w konkursie na koreczki, ale jak sobie pomyslalam jaki klopot bym zrobila wlascicielom strony, to zrezygnowalam.......
Mnie tam te reklamy nie przeszkadzaja, ale i tak nie rozumiem jak funkcjonuje utrzymywanie strony. Mysalam , ze kazda reklama/firma musi wam zaplacic, zeby moc sie wyswietlac...a u mnie sa tez niemieckie reklamy na WZ, skad one sie biora?
To tak niestety nie funkcjonuje - gdyby każda firma płaciła nam za wyświetlenie reklamy mielibyśmy kolekcję luksusowych aut i parę domów w Polsce i za granicą. Reklamy kosztują w obecnych czasach niemal 0 zł - są to mega kampanie idące równolegle na wielkiej ilości różnego rodzaju mediów - wówczas zniżki sięgają dziewięćdziesiąciu iluś procent, a do tego dołącza się mega kampanie darmowe. Rzadko zdarza się coś fajnego dedykowanego. Więc nie narzekajcie, że reklam jest za dużo, bo jest ich dużo dużo mniej niż na innych stronach, a właściciele na nich żadnych kokosów nie zbijają. Czego skąd inąd bardzo żałują :/ Co do pytania, dlaczego jednym wyświetlają się taki, a innym siakie - brokerzy reklamowi prowadzą różnego rodzaju badania i oszacowania - to tak zwany target, potencjalny odbiorca, do którego powinien trafić konkretny typ reklamy. Na przykład ja prawie nigdy nie widzę na stronie reklam piwa, a w kółko mi lata allegro - ciekawe dlaczego, hmm... :D
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Na przykład ja prawie nigdy nie widzę na stronie reklam piwa, a w > kółko mi lata allegro - ciekawe dlaczego, hmm... :D
...a u mnie buty (Zalando).... ruchomy pasek z butami, ktory sie przesowa i kazda para butow jest chwile powiekszona... i tak razi w oczy, ze serce zaczyna mi szybciej bic i musze! tam wejsc...juz sobie niejedne chcialam kupic, ale moj rozmiar (na szczescie) byl wykupiony...
Ps. Dziekuje za wyjasnienie, dla mnie to i tak czarna magia... Ja nie narzekam na reklamy i tez uwazam, ze na WZ jest ich bardzo malo.
Rozumiem że bez reklam byłoby cięzko, ale dlaczego te" goniące" po stronie reklamy nie dają się zamknąć coś tu nie jest w porządku , chodzenie po stronach WŻ stało się udręką dlatego coraz rzadziej tu zaglądam. Jedyne co mogę to marzę o dawnym WŻ sprzed paru lat.Pozdrawiam wszystkich którzy mają więcej cierpliwości.
Wyłącz sobie krzyżykiem;) u mnie się zamykają, może to zależy od przeglądarki.
Program beniamin ogranicza reklamy :-)
Myślałem, że ... nie odgrzewamy kotletów co jakiś czas, MY.... Żarłoki.
.
Wątków na ten temat jest chyba więcej niż awantur, ale to chyba, jesli chodzi o częstotliwosc lepiej, no nie
Zainstaluj jeden z wielu programów(freeware) do blokowania reklam. Wpisz w wyszukiwarkę "program do blokowania reklam"-wyskoczy kilkanascie i załaduj.Będziesz miała spokój.
Użytkownik kot-behemot napisał w wiadomości:
> Zainstaluj jeden z wielu programów(freeware) do blokowania reklam.
> Wpisz w wyszukiwarkę "program do blokowania reklam"-wyskoczy kilkanascie i
> załaduj.Będziesz miała spokój.
Oczywiscie , ściagajcie badziewia, jak chcecie zamulic kompa;D powodzenia;))
A tak prywatnie kocie-behemocie, to nie wypada na forum umieszczac takiej informacji;(
Reklamy są i będą i trzeba sie do tego przyzwyczaic.Osobiście klikanie w niektóre z nich, uwazam za maleńki wkład w istnienie mojej ulubionej stronki:)
Fakt że reklamy są dobijające i pewnie za jakiś czas będą i na papierze toaletowym ale czasami szukam przepisów na innych stronach i tam jest o wiele gorzej. reklamy między wyszukanymi przepisami i inne takie ale tak jak piszą poprzednicy wiele reklam może blokować. I nie miejmy nadziei że będzie ich mniej wręcz przeciwnie raczej więcej. No chyba że będzie strona płatna choć i tam są reklamy. Chyba czas się przyzwyczajać a nie narzekać nic już się nie obędzie bez niej i będzie już z nami do końca świata.
Niestety mnie też ale staram sie na nie nie zwracac uwagi zamknę je krzyżykiem i po bólu.
Możesz napisać, jaki krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :)
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:
> Możesz napisać, jaki krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :)
Ten przy reklamie. ;))
Nie że się mądrzę, ale mam takie głębokie przekonanie, ze Mniamtom chciał opylić inne krzyzyki ( jakos nie miały wielkiego brania ;) )
Bądź tez pytanie wynika z jeszcze głębszej refleksji. Takiej o podłozu ontologicznym... Po prostu Mniam proponuje modlitwę... zamiast nerwów na tle reklam, bądź też o intencji proszącej- Panie Boże spraw, by reklamy zniknęły... ( no :), jakoś tak)
( pewności nie mam, ale głebokie przekonanie, niemal z pewnościa graniczące :), że to bedzie to albo to ;)
Nie wiem ale z tego wynika
Nie mylę się chyba
Że chyba nowy biznes grzyba
Czyli znanego wszyskim cynika
"Nie że się mądrzę, ale mam takie głębokie przekonanie, ze Mniamtom chciał opylić inne krzyzyki ( jakos nie miały wielkiego brania ;) ) "
Odniosę się do kwestii brania , według mnie, masz jakieś bardzo nieprecyzyjne informacje. Z mojego, jako takiego, rozeznania w biznesie wynika , że była sytuacja odwrotna. Mogę z całą odpowiedzialnością napisać , ze na najcięższe popyt zdecydowanie przewyższył podaż . Ponieważ temat dotyka spraw tajemnicy wiary , nie podam w jakich regionach zanotowano tak wielki popyt. :)
Ojku, no ;)
A czy ja Cię proszę, żebys zdradzał jakieś tajemnice?
Przecież rozumiem :)
Jak ksiądz, księdza :)
hi
aż tak- to nie :D
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości:
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:> Możesz napisać, jaki
> krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :) Ten przy reklamie. ;))
Przy której reklamie? Nie pojawiają się żadne reklamy. :)
Pytałem , ponieważ Agik gorączkowo rozgląda się za biznesem ,a taki dobrze prosperujący i przy okazji działający na wszelkie bóle, wzbudziłby zapewne jej zainteresowanie :)
A kto Ci powiedział, że gorączkowo? ;)
Tak się ogólnie rozglądam :)
Poza tym- mam całkiem niezły biznes-plan na elfy :)
Lepiej uważaj by ten plan
Nie spalił na panewce
Jak dobrobyt pewnej Ewce
Gdy się wkurzył Pan
Spoko ;)
O tym w ogóle nie myślę ;)
Czasami pojawiaja się takie reklamy, gdzie nie bardzo mogę znaleźć ten krzyżyk do zamknięcia jej :) Co w takiej sytuacji? Dla mnie zrozumiałe jest, że strona musi się z czegoś utrzymywać, więc że latają mi te reklamy po ekranie to nie sprawia mi to zbytniego kłopotu- Problem tkwi gdzie indziej... Mam bezprzewodowy internet z limitem transferu danych i te reklamy sprawiają, że suma przeznaczona na korzystanie z internetu przez miesiąc kończy się po ok. dwóch tygodniach...:(
ale i tak odwiedzam stronkę:) Po prostu staram się zaglądać tu co drugi dzień
Młoda - program do blokowania reklam uratuje twój transfer ;)
dziękuję, spróbuję;)
A na WZ są jakieś reklamy? U mnie nie ma żadnej.
To nie "pisz tego głośno", bo w ten sposób bardzo "grzecznie" dajesz nam do zrozumienia, że masz w nosie utrzymanie strony od strony kosztownego łącza i rozbudowy serwera.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:

> To nie "pisz tego głośno", bo w ten sposób bardzo "grzecznie" dajesz
> nam do zrozumienia, że masz w nosie utrzymanie strony od strony kosztownego
> łącza i rozbudowy serwera.
A u mnie reklamy kochanego WŻ ZAISTNIAŁY i cieszę się z tego, albowiem wiem, że są one konieczne i bardzo potrzebne. Mało tego...bardzo je lubię....cieszę się że dzięki nim moja wiedza o świecie bardzo się pogłębiła i poszerzyła. Skąd bym wiedzial np. że mogę za 3 złote wygrać w Lotto czasami nawet aż dziesiątki milonów złotych? No powiedzcie sami skąd? Albo np, że ser "x" jest o niebo (i to całe) lepszy od sera "y", którego nieświadomy spożywam od lat ?. Już dość dawno temu przekonałem się, że reklama na Wielkim Żarciu jest dobrodziejstwem....walczy o nasze dobro, uświadamia nas, że mamy źle...ale to tylko nasza wina bo nie lubimy reklam. A więc "viva la reklamy"....kochajmy je (tylko na WŻ) bo tylko one mogą spowodować , że poczytacie Bahusa jeszcze przez jakiś czas....
Bahus
A ja mam dzieki reklamom na wż, wspaniałego robota firmy Kenwood
A ja nic nie wygram, bo nie wysla, chyba? :)))
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> A ja nic nie wygram, bo nie wysla, chyba? :)))
Nie wygrałam tineczko , kupiłam
Acha, bo ja mialam zamiar uczestniczyc w konkursie na koreczki, ale jak sobie pomyslalam jaki klopot bym zrobila wlascicielom strony, to zrezygnowalam.......
kłopot? nie rozumiem...
tineczka chyba nieskromnie, hihi, miala nadzieje na zwyciestwo i problem pojawilby sie przy wysylaniu nagrody za granice
hehe, oczywiscie, ze moje by wygraly :))))
Czy istnieje sposób na usunięcie blokady reklam TYLKO ze strony Wielkiego Żarcia?
Oczywiście , wystarczy ograniczyć się do korzystania z tej jednej strony internetowej :)
Mnie tam te reklamy nie przeszkadzaja, ale i tak nie rozumiem jak funkcjonuje utrzymywanie strony. Mysalam , ze kazda reklama/firma musi wam zaplacic, zeby moc sie wyswietlac...a u mnie sa tez niemieckie reklamy na WZ, skad one sie biora?
A u mnie szwedzkie....
To tak niestety nie funkcjonuje - gdyby każda firma płaciła nam za wyświetlenie reklamy mielibyśmy kolekcję luksusowych aut i parę domów w Polsce i za granicą. Reklamy kosztują w obecnych czasach niemal 0 zł - są to mega kampanie idące równolegle na wielkiej ilości różnego rodzaju mediów - wówczas zniżki sięgają dziewięćdziesiąciu iluś procent, a do tego dołącza się mega kampanie darmowe. Rzadko zdarza się coś fajnego dedykowanego.
Więc nie narzekajcie, że reklam jest za dużo, bo jest ich dużo dużo mniej niż na innych stronach, a właściciele na nich żadnych kokosów nie zbijają. Czego skąd inąd bardzo żałują :/
Co do pytania, dlaczego jednym wyświetlają się taki, a innym siakie - brokerzy reklamowi prowadzą różnego rodzaju badania i oszacowania - to tak zwany target, potencjalny odbiorca, do którego powinien trafić konkretny typ reklamy. Na przykład ja prawie nigdy nie widzę na stronie reklam piwa, a w kółko mi lata allegro - ciekawe dlaczego, hmm... :D
Ale po co od razu o autach , domach i kokosach ?
Przecież wiadomo , że WŻ to strona niekomercyjna , niekonsumpcyjna i postmodernistyczna ...;))))))
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
.... ruchomy pasek z butami, ktory sie przesowa i kazda para butow jest chwile powiekszona... i tak razi w oczy, ze serce zaczyna mi szybciej bic i musze! tam wejsc...juz sobie niejedne chcialam kupic, ale moj rozmiar (na szczescie) byl wykupiony
...
> Na przykład ja prawie nigdy nie widzę na stronie reklam piwa, a w
> kółko mi lata allegro - ciekawe dlaczego, hmm... :D
...a u mnie buty (Zalando)
Ps. Dziekuje za wyjasnienie, dla mnie to i tak czarna magia...
Ja nie narzekam na reklamy i tez uwazam, ze na WZ jest ich bardzo malo.
U mnie oczy. wszędzie patrzące oczy albo Netia albo okropne raki jako potrawa. Specjalnie weszłam na IE żeby zobaczyć jakie to reklamy.
U mnie owady , przysięgam ,że nic jeszcze nie piłem:)
Mniamtom winny się tłumaczy
A u mnie dziś reklama tesco ,nakłania mnie na kupno zabawek ileś tam procent taniej.
Nie widziałam ani butów ani owadów - masz na myśli Internet bzzzzprzewodowy z muchą w gipsie? :D
"Nie widziałam ani butów ani owadów ......"
Spróbuj zmienić trunek, ewentualnie zostań przy dotychczasowym i poeksperymentuj z dawkowaniem , powinno coś wskoczyć na wizję :) .