Czy w moich ulubionych przepisach można zrobić tak aby nie trzeba było otwierać każdego przepisu by się dowiedzieć czy mamy tam napisaną swoją notatkę. Myślę,że najeżdzająć myszką na nazwę potrawy kiedy wychodzą skrócone wiadomości /autor ,data dodania ,itd/ mogło by tam też być czy mamy w tym przepisie notatkę czy nie. Bardzo ułtwiło by to szukanie przepisu. W wielu przepisach mam notatki ,kiedy do zrobienia itd ale niestety ciężko mi je odszukać w tym gąszczu. Przepraszam jeśli opisałam niefachowo i może zawile . Pozdrawiam.
Pomysł nie jest zły, aczkolwiek wykonanie nie będzie trywialne, więc na pewno nie doczeka się realizacji na dniach. Być może w późniejszym terminie uda się coś takiego zrobić.
Super. Myślę tak sobie teraz ,że właściwie mogło by to być w górnym pasku tam gdzie jest pokazuj tylko oznaczone, nie oznaczone ,polecane. Może by wtedy było prościej. Pokazuj tylko z notatkami. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.
Czy w moich ulubionych przepisach można zrobić tak aby nie trzeba było otwierać każdego przepisu by się dowiedzieć
czy mamy tam napisaną swoją notatkę. Myślę,że najeżdzająć myszką na nazwę potrawy kiedy wychodzą skrócone wiadomości /autor ,data dodania ,itd/ mogło by tam też być czy mamy w tym przepisie notatkę czy nie. Bardzo ułtwiło by to szukanie przepisu. W wielu przepisach mam notatki ,kiedy do zrobienia itd ale niestety ciężko mi je odszukać w tym gąszczu.
Przepraszam jeśli opisałam niefachowo i może zawile . Pozdrawiam.
To pytanie jest raczej do administratorów:)
Przeepraszam ,ale nie wieedziałam. Nie znam się na tym a i w tytule teraz też nie umię zmienić. Zresztą chyba się już nie da.
Nic się nie stało:) Pampas już dostał tą wiadomość:)
Serdecznie dziękuję . :)
Pomysł nie jest zły, aczkolwiek wykonanie nie będzie trywialne, więc na pewno nie doczeka się realizacji na dniach. Być może w późniejszym terminie uda się coś takiego zrobić.
Super. Myślę tak sobie teraz ,że właściwie mogło by to być w górnym pasku tam gdzie jest pokazuj tylko oznaczone, nie oznaczone ,polecane.
Może by wtedy było prościej. Pokazuj tylko z notatkami. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.