Wkn, czy mogę mieć do Ciebie prośbę? :-) Spytaj proszę Pampasa, może będzie wiedział co ja robię nie tak, że nie wszystkie zdjęcia dają się otwierać. Ostatnio wklejałam stare, które dawniej się otwierały a teraz też tylko pierwsze czy ewentualnie czwarte.
Smakosiu, po efektach widać, że instrukcja już dokładnie przeczytana ;-) Śliczne zdjęcia, szkoda tylko, że mi się otwierają tylko pierwsze z każdego rzędu, a chętnie bym wszystkie w większym formacie zobaczyła.
Makusiu, długo się zastanawiałam nad aparatem, bo chciałam żeby był prosty w obsłudze a jednocześnie półprofesjonalny. Kupiliśmy Sony alfa 500 z dwoma obiektywami. Sprawdza się wspaniale. Ma doskonały stabilizator obrazu dzięki czemu nawet w miejscach zaciemnionych udaje się zrobić fotki nieporuszone bez użycia lampy błyskowej. Fotografowaliśmy uroczystość w kościele i nie mogliśmy włączać "błysku". Polecam jeśli macie ochotę kupić "lustrzankę".
Nie przesadzasz z zachwytem , fotografie są zwyczajnie ładne , poprawne i ciekawe , na miano cudu chyba jeszcze nie zasługują , wszak to dopiero pierwsze makra :)
A mnie zdjęcia makro po prostu "rozbrajają", bo uwielbiam takowe. Być może określenie "cudne" nie pasuje do rzeczy przyziemnych, ale jest na codzień używane do określenia czegoś, co nas zachwyca, więc mam prawo tak pisać I JUŻ !!!!!!!!!
Użytkownik 3majsiemaja napisał w wiadomości: > A mnie zdjęcia makro po prostu "rozbrajają", bo uwielbiam takowe.Być może > określenie "cudne" nie pasuje do rzeczy przyziemnych, ale jest na codzień > używane do określenia czegoś, co nas zachwyca, więc mam prawo tak pisać I
> JUŻ !!!!!!!!!
Nie odmawiam Ci przecież prawa do wyrażania zachwytu , ale nie pisz , że nie widziałaś jeszcze naprawdę cudnych obrazów :)
Mniamtom, chcę Cię zapewnić, że zrozumiałam intencje Majsiemaji i mam świadomość, iż jestem na etapie nauki fotografowania więc daleko mi do doskonałości. Mimo to jest mi bardzo miło czytać, że Komuś podobają się moje zdjęcia. Krytyka ze wskazówkami praktycznymi dla pogłębiania wiedzy też mile widziana.
Dziękuję wszystkim za te miłe słowa. Dla mnie są one motywacją do dalszego doskonalenia umiejętności. Nie da się ukryć, że wiele nauki przede mną ale też wiele przyjemności związanych z odrywaniem możliwości fotografii. Cieszę się, że mogę się dzielić z wami swoją pasją i tym jak postrzegam świat
oesu cudo
Są świetne, ale nie wiem, czy Pampas nie padnie blady z zazdrości, bo zbiera i zbiera na obiektyw do makro i uzbierać nie może :)
Wkn, czy mogę mieć do Ciebie prośbę? :-) Spytaj proszę Pampasa, może będzie wiedział co ja robię nie tak, że nie wszystkie zdjęcia dają się otwierać. Ostatnio wklejałam stare, które dawniej się otwierały a teraz też tylko pierwsze czy ewentualnie czwarte.
Smakosiu, po efektach widać, że instrukcja już dokładnie przeczytana ;-)
Śliczne zdjęcia, szkoda tylko, że mi się otwierają tylko pierwsze z każdego rzędu, a chętnie bym wszystkie w większym formacie zobaczyła.
Mnie też zawsze otwierają się te pierwsze z brzegu. Smakosiu cudne:)
Piękne i ciekawe tematy tak dalej. pozdrawiam.
Piękne!
Twoje zdjęcia są przecudne. Jestem zachwycona
Smakosiu piękne zdjęcia.
Wspaniałe!! Smakosiu jaki masz aparat? jestesmy na kupnie i się zastanawiamy:)
Makusiu, długo się zastanawiałam nad aparatem, bo chciałam żeby był prosty w obsłudze a jednocześnie półprofesjonalny. Kupiliśmy Sony alfa 500 z dwoma obiektywami. Sprawdza się wspaniale. Ma doskonały stabilizator obrazu dzięki czemu nawet w miejscach zaciemnionych udaje się zrobić fotki nieporuszone bez użycia lampy błyskowej. Fotografowaliśmy uroczystość w kościele i nie mogliśmy włączać "błysku". Polecam jeśli macie ochotę kupić "lustrzankę".
Własnie o lustrzance marzymy:)) Zaraz poczytam o tym modelu, dziekuje :)
Jestem pod wrazeniem. To jest piekne!
Piękne!!!
Piękne,pozdrawiam
cudne, cudne i jeszcze raz cudne !!!!
Gratuluję !!!
Nie przesadzasz z zachwytem , fotografie są zwyczajnie ładne , poprawne i ciekawe , na miano cudu chyba jeszcze nie zasługują , wszak to dopiero pierwsze makra :)
A mnie zdjęcia makro po prostu "rozbrajają", bo uwielbiam takowe.
Być może określenie "cudne" nie pasuje do rzeczy przyziemnych, ale jest na codzień używane do określenia czegoś, co nas zachwyca, więc mam prawo tak pisać I JUŻ !!!!!!!!!
Użytkownik 3majsiemaja napisał w wiadomości:
> A mnie zdjęcia makro po prostu "rozbrajają", bo uwielbiam takowe.Być może
> określenie "cudne" nie pasuje do rzeczy przyziemnych, ale jest na codzień
> używane do określenia czegoś, co nas zachwyca, więc mam prawo tak pisać I
> JUŻ !!!!!!!!!
Nie odmawiam Ci przecież prawa do wyrażania zachwytu , ale nie pisz , że nie widziałaś jeszcze naprawdę cudnych obrazów :)
Mniamtom, chcę Cię zapewnić, że zrozumiałam intencje Majsiemaji i mam świadomość, iż jestem na etapie nauki fotografowania więc daleko mi do doskonałości. Mimo to jest mi bardzo miło czytać, że Komuś podobają się moje zdjęcia. Krytyka ze wskazówkami praktycznymi dla pogłębiania wiedzy też mile widziana.
Smakosiu, Ty wiesz :) Piękne
Smakosiu, zdjecia superowe:)
przepiekne...Tez zazdroszcze aparatu...:(Gratuluje i czekam na wiecej
Piękne zdjęcia smakosiu :-)
zdjęcia sa super tak trzymaj
Przepiękne zdjęcia Ci wyszły. Mnie też sie marzy dobrej klasy aparat. Pozdrawiam cieplutko i życzę Ci wiele radości z fotografowania.
Dziękuję wszystkim za te miłe słowa. Dla mnie są one motywacją do dalszego doskonalenia umiejętności. Nie da się ukryć, że wiele nauki przede mną ale też wiele przyjemności związanych z odrywaniem możliwości fotografii. Cieszę się, że mogę się dzielić z wami swoją pasją i tym jak postrzegam świat