Witam chcielibyśmy parę dni spędzić na Mazurach moze macie jakieś sprawdzone miejsca noclegowe godne polecenia gdzie 12-letnia moja córa mile spędziła by czas bo takie panny już mają wymagania
Na mazurach byłam jak byłam w wieku twojej córki z rodzicami i wtedy jedyną atrakcją było to jak można było popływac kajakiem lub rowerem wodnym oczywiście z rodzicem.Teraz niewiem co by mogła robic twoja córka,napewno będzie też sporo młodzieży w jej wieku i nawiąże wiele znajomości i znajdą sobie same zajęcie.Teraz to niewiem jak jest na mazurach bo dawno nie byłam.Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
Użytkownik MYSZA99 napisał w wiadomości: > Witam chcielibyśmy parę dni spędzić na Mazurach moze macie jakieś > sprawdzone miejsca noclegowe godne polecenia gdzie 12-letnia moja córa
> mile spędziła by czas bo takie panny już mają wymagania
Dziękuję Wam to prawda drogie hotele mnie za bardzo nie interesują nie mamy tak wielkich funduszów na ten wyjazd. Może ktoś ma też jakieś sprawdzone noclegi na Kaszubach?
Witam chcielibyśmy parę dni spędzić na Mazurach moze macie jakieś sprawdzone miejsca noclegowe godne polecenia gdzie 12-letnia moja córa mile spędziła by czas bo takie panny już mają wymagania
Na mazurach byłam jak byłam w wieku twojej córki z rodzicami i wtedy jedyną atrakcją było to jak można było popływac kajakiem lub rowerem wodnym oczywiście z rodzicem.Teraz niewiem co by mogła robic twoja córka,napewno będzie też sporo młodzieży w jej wieku i nawiąże wiele znajomości i znajdą sobie same zajęcie.Teraz to niewiem jak jest na mazurach bo dawno nie byłam.Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
http://echopuszczy.pl/index_2.htm - polecam sprawdzone ,bardzo mili własciciele.
Okolica śliczna, mam wiele wspomnień z tym miejscem. Nie wiem tylko czy pod "16" jeszcze jest pensjonat czy juz go dawno nie ma.
Użytkownik MYSZA99 napisał w wiadomości:
> Witam chcielibyśmy parę dni spędzić na Mazurach moze macie jakieś
> sprawdzone miejsca noclegowe godne polecenia gdzie 12-letnia moja córa
> mile spędziła by czas bo takie panny już mają wymagania
Wobec powyzszego wybór jest tylko jeden http://www.golebiewski.pl/hg_mikolajki/
Dlaczego proponujesz zawsze tak drogie noclegi? Pytam z czystej ciekawosci :)
Mniamtom to nadziany gość i dlatego takie hotele proponuje
:)
Tylko tych hoteli wydaje mi sie ze nie trzeba polecac, wiadomo ze jest tam super :)
Dziękuję Wam to prawda drogie hotele mnie za bardzo nie interesują nie mamy tak wielkich funduszów na ten wyjazd. Może ktoś ma też jakieś sprawdzone noclegi na Kaszubach?
Może macie też jakieś sprawdzone miejsca na Kaszubach?