Czy ktoś chce przygarnąć Lajana na złe i dobre?
Lajanku czy to ogłoszenie matrymonialne? To ja pierwsza w kolejce.
Tak
Tak, że to oferta czy tak, że mam szanse u Ciebie.
Pewnie, że masz szansę ale jeszcze się rozejrzę i zobaczę czy jeszcze mnie ktoś przygarnie hahahahahaha
ja nie chce.........:)
Na dobre przygarne, a jak zasadzisz winogrona, to nawet na zle:)Kochany sciskam cieplutko:)
Czuję się uściskany.
Nie tylko winogrona zasadzi
przygarnę , miejsca mamy dużo:))
Makusia, masz dobrego obrońcę, miejsca raczej nie wywalczę hahahahahaha
Lajan ja zawsze moge przygarnac:)
Ciekawy jestem co na to Wasi mężowie???
Ja nie mam męża
Ja tez, nie mam :))))
ja też
lo matulu, to bedzie duza bitwa o serce Lajanka
Sprecyzuj kogo ewentualnie szukasz...Może mogłabym poznać Cię z moją mamą...Tymczasem pozdrawiam!
Bardzo Cie lubię. Niestety nie mogę Cię przygarnąć bo jestem zajęta ale gdybyś chciał porozmawiać to chętnie wysłucham i może coś podpowiem.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:> Czy ktoś chce przygarnąć Lajana na złe i dobre?Janie, to powtórka z rozrywki ... ...!? Powiedz lepiej na kogo kandydujesz w regionie. Chyba nie przegrasz i z domu nie wyrzucą Cię. ;)))
Kazik, sonduję czy mam jeszcze szansę.Serdecznie dziękuję zainteresowanym kochanym paniom. Bardzo się cieszę, mogę zawsze na Was liczyć a Wy na mnie.
A ja mam meza,ale lajanka tez bym przygarnela.....co mi tam...........moge miec 2 mezow w koncu dzis dzien dziecka..
Linka, dziękuję, będę pamiętał...
Użytkownik lajan napisał w wiadomości: > Czy ktoś chce przygarnąć Lajana na złe i dobre?Ja mogę przygarnąć lajanówkę....Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:> Użytkownik lajan napisał w wiadomości: > Czy ktoś chce przygarnąć> Lajana na złe i dobre?Ja mogę przygarnąć lajanówkę....BahusChmielówka Ci zbrzydła..??!.
Czy ktoś chce przygarnąć Lajana na złe i dobre?
Lajanku czy to ogłoszenie matrymonialne? To ja pierwsza w kolejce.
Tak
Tak, że to oferta czy tak, że mam szanse u Ciebie.
Pewnie, że masz szansę ale jeszcze się rozejrzę i zobaczę czy jeszcze mnie ktoś przygarnie hahahahahaha
ja nie chce.........:)
Na dobre przygarne, a jak zasadzisz winogrona, to nawet na zle:)
Kochany sciskam cieplutko:)
Czuję się uściskany.
Nie tylko winogrona zasadzi
Makusia, masz dobrego obrońcę, miejsca raczej nie wywalczę hahahahahaha
Lajan ja zawsze moge przygarnac:)
Ciekawy jestem co na to Wasi mężowie???
Ja nie mam męża
Ja tez, nie mam :))))
ja też
lo matulu, to bedzie duza bitwa o serce Lajanka
Sprecyzuj kogo ewentualnie szukasz...
Może mogłabym poznać Cię z moją mamą...
Tymczasem pozdrawiam!
Bardzo Cie lubię. Niestety nie mogę Cię przygarnąć bo jestem zajęta ale gdybyś chciał porozmawiać to chętnie wysłucham i może coś podpowiem.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
...!? Powiedz lepiej na kogo kandydujesz w regionie. Chyba nie przegrasz i z domu nie wyrzucą Cię. ;)))
> Czy ktoś chce przygarnąć Lajana na złe i dobre?
Janie, to powtórka z rozrywki ...
Kazik, sonduję czy mam jeszcze szansę.
Serdecznie dziękuję zainteresowanym kochanym paniom. Bardzo się cieszę, mogę zawsze na Was liczyć a Wy na mnie.
A ja mam meza,ale lajanka tez bym przygarnela.....co mi tam...........moge miec 2 mezow w koncu dzis dzien dziecka.
.
Linka, dziękuję, będę pamiętał...
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:

> Czy ktoś chce przygarnąć Lajana na złe i dobre?
Ja mogę przygarnąć lajanówkę....
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
..??!.
> Użytkownik lajan napisał w wiadomości: > Czy ktoś chce przygarnąć
> Lajana na złe i dobre?Ja mogę przygarnąć lajanówkę....Bahus
Chmielówka Ci zbrzydła