Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Powróciłem z ...

• Autor: Kazik45 Data: 2010-05-31 12:11:15

... i prawie pierwsza rzecz jaką zrobiłem: próba wejścia na WŻ, uwieńczona powodzeniem, za co dziekuję ... Temu komu należy.
    Bardzo brakowało mi Was, nawet jak mnie nie cierpicie za sarkazm(?!). Ja mimo wszystko lubię, ... chociażby tylko poczytać.
    Chociaż nikt ...

• Autor: as Data: 2010-05-31 12:13:46

Cieszę się że jesteś i tęskniłam za Tobą.

• Autor: marcia33 Data: 2010-05-31 12:17:34

witaj ponownie:)

• Autor: andi Data: 2010-05-31 12:35:29

Nie wiem o co chodzi ,Kaziu piłeś coś dzisiaj?

• Autor: Kazik45 Data: 2010-05-31 13:49:34

Użytkownik andi napisał w wiadomości:
    > Nie wiem o co chodzi ,Kaziu piłeś coś dzisiaj?
    Tak, razem piliśmy, zapomniałeś już?

• Autor: Scooby Data: 2010-05-31 15:23:49

To witaj Kaziku.

• Autor: Heniczka Data: 2010-05-31 20:40:49

Chciałam zapytać czy myślisz o powrocie na pewien portal (myślę, że wiesz jaki)? Bardzo lubiłam Twoje szczere i bezpośrednie wypowiedzi! Bardzo mi ich brakuje! Pozdrawiam serdecznie!

• Autor: Kazik45 Data: 2010-06-02 00:14:52

Użytkownik Heniczka napisał w wiadomości:
    > Chciałam zapytać czy myślisz o powrocie na pewien portal (myślę, że
    > wiesz jaki)? Bardzo lubiłam Twoje szczere i bezpośrednie wypowiedzi! Bardzo
    > mi ich brakuje! Pozdrawiam serdecznie!

Heniczko, jesli myślisz o Moje gotowanie, to być może powrócę tam ale tylko wówczas gdy użytkowników będzie się tam traktowac (przynajmniej!!) nieco poważniej, nie jak przedmioty.
     Nie lubię obiecanek na zasadzie "czeków bez pokrycia" , a tam to już normą stało się: obiecywanie zmian, polepszenia  i ...
    Napisałem o tym otwarcie lecz post moj wykasowano (przewidując to zrobiłem sobie kopię, aby nikt kiedyś nie zarzucił mi innego powodu "odejscia").  W rzeczywistości nie odszedłem, a tylko wykasowałem swoje przepisy ( chociaz sam jestem wrogiem takigo postepowania!!!) podając powod w tym właśnie poście.
    Jesli chodzi natomiast o Gotujmy, odszedłem bez żalu, wykasowano (chyba?) i tam mój post pożegnalny, dokonując po fakcie ... zbanowania(!) powtórnego zresztą ponieważ naraziłem się komus z rodziny właścicieli.
     W obu przypadkach jak się okazuje: szczerośc nie popłaca, ... jak zresztą wszędzie tak w wirtualu jak i realu. Tylko niektórym ciężko jest zrozumieć starą prawdę:
    "... tylko przyjaciele mowią prawdę, wrogowie nigdy ..." (to jest parafraza, nie wiem czyich słów ale są mądre- wg mnie!- w przekazie).
    Szczery za to pozostałem na GG, a i na P.W. również.
    Pychol

• Autor: Heniczka Data: 2010-06-02 02:26:18

Miałam na myśli Gotujmy.  Jeszcze niedawno Twój post pożegnalny jeszcze był. Nie podobała mi sie postawa kilku osóbw tej "rozgrywce" z Tobą. Ale może warto by wrócić dla wielu osób normalnie myślących? Brak równowagi sił, jeśli rozumiesz, co mam na myśli! Pozdrawiam! Henia

• Autor: Kazik45 Data: 2010-06-02 10:04:09

Heniulka, 
    byłem tam, na portalu, jako don Kichote
    niektórym bardziej odpowiadało milczenie
    inni przydupność uważali za cnotę
    ja sobie wyżej przemyślaną (!!)szczerość cenię

(... wykasowałem resztę była  zbyt szczera)

• Autor: Heniczka Data: 2010-06-04 01:56:05

Pamietam raczej końcówkę. Nieelegankie odzywki moderatorki i nie tylko jej pod Twoim adresem nie spodobały mi się.Ban?! Od ilu czasu walcze o zbanowanie osoby(pewnie wiesz o kim piszę), która ma ponad  1100 przepisów i z tego ok. 90% plagiatów! Nie, ona jest pod ochroną! A Ty nie,  zamieszczając swoje, dobre przepisy.  Wtedy jeszcze nie wchodziłam na forum, ale mi sie ta cała sytuacja nie podobała. Brak mi teraz tam takich bezposrednich ludzi jak Ty!  Są fajni ludzie, ale wszyscy chwalą tego co spokój wynalazł. Co by tylko poprawnie i grzecznie było! Można sobie na privie ponarzekać.Jest nadzieja, że i ja wylecę, bo zbyt bezpośrednio mówię co na pewne tematy myślę. Robię się niewygodna.  Zobaczymy co dalej będzie.
    Pozdrawiam Cię!
    Henia

• Autor: Kazik45 Data: 2010-06-04 18:59:21

A tak mówiąc szczerze (choć publicznie) ale między nami:
    lepiej walczyć z wiatrakami, niźli z ... (sama sobie dopisz),
    Wiatru może będzie więcej, co powietrze po ... oczyści,
    Niźli "tamtym mądrym" przybędzie zdrowych myśli ...

Jesli chcesz by zbanowano Cię tam to napomknij (pozytywnie!!) kilka razy o mnie ... skutek gwarantowany. Albo powiedz Tit co myślisz o jej "pracy".

• Autor: Heniczka Data: 2010-06-05 10:46:02

Nie chcę być zbanowana, ale doskonale wiem, jak  można do tego doprowadzić.Racja po Twojej stronie! Wpadnij na forum to sobie poczytasz moje gorzkie żale do ...Mam tę wadę, że zawsze mówię to co myślę. Ale poczekajmy  na rozwój sytuacji! Miłego weekendu! Henia

• Autor: skopolendra Data: 2010-05-31 20:55:55

O moj boze....nie moge sie juz polapac.niedawno razem z innymizegnalam Bahusa, potek go witalam.nie pamietam czy zegnalam Ciebie,pewnie nie bo od jakiegos czasu malo siedze przy komputerze (odwyk).Witaj Kaziu, ciesze sie, ze jestes.Lubie ludzi sarkastycznych, sama nie jestem swieta....

• Autor: Kazik45 Data: 2010-06-02 00:20:25

Faktycznie nie podałem skąd powróciłem, ... A właciwie prawie uciekłem jak już poczułem się dobrze i chyba dobrze zrobiłem, bo dzisiaj właśnie po kilkugodzinnych odwiedzinach działki jestem jak nowo narodzony, ... mimo zakazanego męczenia się.

Przejdź do pełnej wersji serwisu