Zagłosowane,jest na drugim miejscu ...pozdrowienia dla Ewy:) Tineczko to jest prośba o głos a nie rozkaz i jeśli nie chcesz to nie głosuj.Ona nie udziela się na forum więc poprosiła koleżankę ,czy jest w tym cos złego?...po co od razu to dochodzenie.....przecież z Ciebie taka słodycz zawsze chętna do pomagania:)-pozdrawiam:)
Tineczko fantazja dawniej udzielała się więcej ale jak większośc "starej gwardii" stała się milcząca. Była na spotkaniu żarłoków w Krakowie. Fajna i wesoła z niej kobitka.
Ktoć coś kombinuje. A co do pisma to faktycznie Ewa napisała do nich maila ale bez echa to pozostało jak na razie. Może chwilowo pasowałoby nie oddawać głosów?
I zagłosujcie na kwitnąca wiśnie... Dziękuje....
http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/430278,konkurs-fotograficzny-magazynu-rodzinnego-kwitnaca-galaz,galeria,421256,id,t,tm,zid.html
Zrobione :)
Dzięki kochana.....buźak.....cmokkkk
Głos oddany.
Dziękuje......
zrobione, jutro powtorka:)
Dziękuje
Głos oddany.
Jeżeli jutro można to będzie powtórka:))
Zagłosowane.
Zrobione:)
pozdrowionka dla Ewuni:)
Głos oddany
Mój głosik również oddany :)
Dziękuje bardzo wszystkim za oddany głosik......
A kto to taki "fantazja24"??? Przez tyle lat na WZ-cie nie zauwazylam obecnosci tego nicka. Dlaczego mamy glosowac????
Zagłosowane,jest na drugim miejscu ...pozdrowienia dla Ewy:)
Tineczko to jest prośba o głos a nie rozkaz i jeśli nie chcesz to nie głosuj.Ona nie udziela się na forum więc poprosiła koleżankę ,czy jest w tym cos złego?...po co od razu to dochodzenie.....przecież z Ciebie taka słodycz zawsze chętna do pomagania:)-pozdrawiam:)
A dla Ciebie wielki buziak......
Tineczko fantazja dawniej udzielała się więcej ale jak większośc "starej gwardii" stała się milcząca. Była na spotkaniu żarłoków w Krakowie. Fajna i wesoła z niej kobitka.
zagłosowane
Dziękuje....
Głos oddany.
Trzymam kciuki!
Dziękuje bardzo....
zrobione:)
Dziwna sprawa wyszła w tym konkursie. Pod fotką Ewy po oddaniu głosu zamiast suma punktów rosnąc to malej.
Faktycznie jest mniej
Z tego co wiem to Ewa już napisała pismo do redakcji w tej właśnie sprawie......Zobaczymy co będzie dalej.....Ale prosze dalej głosować....
zrobione :-)
Dziękuje kochana.....:)))
Ja też zagłosowałam.
Zastanawia mnie tylko dlaczego rano było 130 głosów a teraz jest 116.
Przybywa tylko jabłoni - zresztą słusznie - bo zdjęcie cudne
Dzięki....
Ktoć coś kombinuje.
A co do pisma to faktycznie Ewa napisała do nich maila ale bez echa to pozostało jak na razie.
Może chwilowo pasowałoby nie oddawać głosów?
Ja myśle że trzeba by było zapytać Ewy.....Ona najlepiej będzie wiedzieć czy głosować czy nie......
To co Ewuniu.....co robić......???
Trafiony - zaglosowany:)))))
Głos oddany
Zagłosowałam
Liczba głosów rośnie ale jakoś dziwnie pomału
Poszło
Zrobione :)
poszło
Głosowanie zakończone? Nie mogę oddać głosu.