Łubu dubu, łubu dubu niech żyją Żarłoczki z naszego klubu nieeeeech żyyyyją naaaam!!! To śpiewałam ja, Tusiaczek. Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce... I jeszcze jeden i jeszcze raz......
Aaaale mnie ubiegłaś,miałam ten sam pomysł z życzeniami,ale nie wierszowanymi.Skoro już się stało,dziękuję i życzę równiez-a te "kropelki"to mleka oczywiscie?-bo my,małolaty,jesteśmy grzeczni.
Dziękuję za życzenia. Pewnie to będą pierwsze i ostatnie dzisiejszego dnia. Chyba, że tatuś sobie przypomni o swojej córeczce:( Dlaczego ten czas tak szybko leci? chcę być małą dziewczynką. Jednak nie. nie chciała bym drugi raz to wszystko przeżywać co od tego czasu przeżywałam. Tyle trudu, problemów i wszystko od nowa. Jednak nie. Niech będzie tak jak jest.
Łubu dubu, łubu dubu
niech żyją Żarłoczki z naszego klubu
nieeeeech żyyyyją naaaam!!!
To śpiewałam ja, Tusiaczek.
Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce...
I jeszcze jeden i jeszcze raz......
dziękuję;))))))
Aaaale mnie ubiegłaś,miałam ten sam pomysł z życzeniami,ale nie wierszowanymi.Skoro już się stało,dziękuję i życzę równiez-a te "kropelki"to mleka oczywiscie?-bo my,małolaty,jesteśmy grzeczni.
Dzieki. Pieprwsze życzenia dziś
Dziękuję za życzenia. Pewnie to będą pierwsze i ostatnie dzisiejszego dnia. Chyba, że tatuś sobie przypomni o swojej córeczce:( Dlaczego ten czas tak szybko leci? chcę być małą dziewczynką. Jednak nie. nie chciała bym drugi raz to wszystko przeżywać co od tego czasu przeżywałam. Tyle trudu, problemów i wszystko od nowa. Jednak nie. Niech będzie tak jak jest.
dzięki za życzonka choć jestem już dużą dziewczynką przekażę te życzonka moim maluchom :) pozdrawiam
dziekuje za zycienia ::):) Moje już drugie dziś bo z rana nie zapomniała zadzwonić do mnie moja mama
Nie ma za co :)))
Ha ha ha