Nie pamiętam czy to była wiśniówka czy też nalewka wiśniowa. Pamiętam, że wiśnie zasypywało się cukrem, po kilku dniach dolewało się spirytus, a po jakimś czasie przecedzało się i dolewalo wódkę. Nie pamiętam czyj to był przepis. Było tam mnóstwo pozytywnych komentarzy.Pamiętam jeszcze, że Autorka tego przepisu polecała wykorzystanie tych wiśni do ciasta również Jej autorstwa. Wiśniówkę zrobiłam w ubiegłym roku i jest REWELACYJNA , Przepis mi zginął i nie pamiętam propoprcji i właśnie TU zaczyna się moja CZARNA ROZPACZ Może ktoś skojarzy przepis i utuli moje rozdarte serduszko Z góry dziękuję za pomoc.
Nie pamiętam czy to była wiśniówka czy też nalewka wiśniowa.
Pamiętam, że wiśnie zasypywało się cukrem, po kilku dniach dolewało się spirytus, a po jakimś czasie przecedzało się i dolewalo wódkę.
Nie pamiętam czyj to był przepis. Było tam mnóstwo pozytywnych komentarzy.Pamiętam jeszcze, że Autorka tego przepisu polecała wykorzystanie tych wiśni do ciasta również Jej autorstwa.
Wiśniówkę zrobiłam w ubiegłym roku i jest REWELACYJNA , Przepis mi zginął i nie pamiętam propoprcji i właśnie TU zaczyna się moja CZARNA ROZPACZ
Może ktoś skojarzy przepis i utuli moje rozdarte serduszko
Z góry dziękuję za pomoc.
wydaje mi się, że to był przepis Aleex, ale niestety już zabrała swoje przepisy
http://www.mojegotowanie.pl/layout/set/print/przepisy/napoje/wspaniala_nalewka_wisniowa_wg_a
coś mi poprzednio źle wkleiło może teraz /www.mojegotowanie.pl/layout/set/print/przepisy/napoje/wspaniala_nalewka_wisniowa_wg_aleex
Dziękuę Wam już moje srece jest uratowane :)))
To mój przepis na nalewkę wiśniową. Umieszczę go na moim blogu, jak rozpocznie się sezon na wiśnie. Pozdrawiam, Aleex.
Ja mam już dojrzałe wiśnie na drzewie.
Skoro tak, to jutro specjalnie dla tych, którzy zechcą z niego skorzystać, wstawię go na blog :)))
Dziękuję baaaardzo. Wiśniówka palce lizać
Przepis jes od dzisiaj na moim blogu. Dziękuję za miłe słowa pod adresem wiśniówki :)))