Nakarmiłam Mannę z Krakowa. I przy okazji się popłakałam, jakie one są biedne. Mam w domu psinkę i serce by mi pękło, gdyby ją spotkał taki smutny los. Będę klikała codziennie.
Moim podopiecznym został Dziadzio. Te pieski są rzeczywiscie takie biedne, smutne i bezbronne... Nieraz ludzie obgadują mnie że mieszkam w bloku i trzymam kundelka ale nikt się nie zastanowił co by było gdybym nie przygarnęła Szłepsa. Może też patrzałbył teraz na świat przez kraty. A tak, może mieszka w bloku, na 40 metrach kwadratowych ale jest kochany, rozpieszczany, karmiony i ... szczęśliwy!!!
Codziennie karmię razem z mamą 2 pieski z Palucha :) Znam to schronisko, moja babcia adoptowała z tego schroniska suczkę, która jest bardzo szczęśliwa u babci. Vikuniu dziękuję za link i pozdrowionka::)
Żarloczki klikajcie prosze :) http://szerlok.pl/szukaj/?search%5Bcreator%5D=6457464e51774a554d673d3d
Tu jest strona głowna http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_source=newsletter6&utm_medium=email&utm_campaign=nakarm%2Bpsa
http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_source=newsletter6&utm_medium=email&utm_campaign=nakarm%2Bpsa
Dzięki Bożenko. No to nakarmiłam...
Popieram z całego serca i zachęcam do klikania codziennie! Kto im pomoże,jeśli nie my??
Dziękuję za linka :) Kama (właśnie ją wybrałam) będzie karmiona codziennie. Jest cudna.
Nakarmiłam.
Nakarmiłam śnieżkę i mój głos był ostatni! Powędruje do niej paczka jedzenia :)
Super :)
Fajnie że podałaś linka, karmię Lalę:))
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
> karmię Lalę:))
ja też :-)
wybrałam tego z listy najmniej dokarmianych psów
Dokonałam wyboru tą samą drogą - padło na Kikę z Poznania;)
Ja dokładnie tak samo:)
Ja tez nakarmilam i jutro znowu az do konca tej akcji
Nakarmiłam
Kliknęłam i klikac będę. Bardzo Ci dziekuje za ten link:)))
Ja nakarmiłam psa Bimber
super stronka! ktos mial ekstra pomysl! dzieki za link bede codziennie "karmic pieska"
Dzieki za link do strony..nakarmilam Szarlotke:-)))
Nakarmilam Szarlotke,jutro tez nakarmie,kocham psiaki:)
Nakarmiony :) Jejku jakie te wszystkie psy sa smutne.
Nakarmiłam dbajmy aby ta strona nie zginęła na forum ja ją mam w ulubionych i bede zaglądac codziennie
Dzięki, jako że w domu mam psa, wybrałam do karmienia Tinę - Aksel i Tina fajnie brzmi.....
Nakarmiony piesek
Kama, którą karmiłam wczoraj dostanie paczkę !!! Nie sądziłam, że tak mnie to ucieszy :) Teraz karmię Tolę :))
Nakarmiłam Mannę z Krakowa. I przy okazji się popłakałam, jakie one są biedne. Mam w domu psinkę i serce by mi pękło, gdyby ją spotkał taki smutny los. Będę klikała codziennie.
Moim podopiecznym został Dziadzio. Te pieski są rzeczywiscie takie biedne, smutne i bezbronne...
Nieraz ludzie obgadują mnie że mieszkam w bloku i trzymam kundelka ale nikt się nie zastanowił co by było gdybym nie przygarnęła Szłepsa. Może też patrzałbył teraz na świat przez kraty. A tak, może mieszka w bloku, na 40 metrach kwadratowych ale jest kochany, rozpieszczany, karmiony i ... szczęśliwy!!!
Mój faworyt dostał paczkę więc dziś nakarmiłam Żwirek
Lala nakarmiona, jeszcze 68%:)
Jeszcze 66%. Najbardziej przypomina moją psicę, zresztą też ze schroniska.
Nakarmiony
Lali brakuje jeszcze 32% :-)
Głos oddany ....towarzystwo nakarmione :-))))
Już od wczoraj karmię i karmić będę do końca akcji.
Nakarmiłam mało karmionego psa.
Też karmie codziennie te najmniej dożywione.
Jak długo trwa ta akcja?
A mnie kto nakarmi ,jestem taki niedożywiony???
Podaj link to kliknę. Co mi tam
Codziennie karmię razem z mamą 2 pieski z Palucha :) Znam to schronisko, moja babcia adoptowała z tego schroniska suczkę, która jest bardzo szczęśliwa u babci.
Vikuniu dziękuję za link i pozdrowionka::)
Nakarmiłam LORĘ.
Jeszcze 32% i Lala dostanie paczke:))
Vikunia, wielkie dzięki za stronę. Kocham psy, dziś już nakarmiłam Mojrę... Jest śliczna. Pozdrawiam.
Na moją prośbę ukazała się żeńska wersja ... Można sobie zciągnąć albo z facebuka albo ....