Witajcie żarłoczki Wiem ze na Was zawsze można liczyć . Więć odwazyłam sie poprosić o Wsze głosiki na reklamę którą zrobił chłopak mojej córki. Mają dużą szansę ....dostali się już do scisłej 15-stki.
A oto link do glosowania
MOZECIE GLOSOWAC NA ROMANA! niestety procedura ciut skomplikowana, ale coz, wchodzimy w link http://www.youtube.com/180tysiecy, klikamy 2 razy POMIN FILM i mozemy glosowac
na miniaturce sa budki (poki co jest pierwszy) codziennie mozna oddawac jeden glos
Makusiu :-) na tę chwilę to jest nr. 1 Ale ta numeracja zalezy od pozycjii jaką zajmą podczas głosowania ..jezeżeli będzie mniej głosów to spadną na nizsza pozycję(numer reklamy). Póki co są na 1 m-cu. Ale na miniaturce jest budka na autostradzie ...to jest ich reklama :-) Dziękuję ...cmok
Kochani :-)))) !!!! Dziękuje bardzo za dotychczasowe głosy. Głosowanie trwa do 20 czerwca codziennie (raz dziennie można z jednego komputera zagłosować ). Jezeli nie sprawi to Wam problemu to poproszę o dalsze głosy .
Widze ze walka jest tylko między dwoma reklamami ....kto wie ...moze przy Waszym wsparciu dojdą do celu :-) Z góry BARDZO dziękuję . pozdrawiam :-))))
Witajcie żarłoczki
Wiem ze na Was zawsze można liczyć .
Więć odwazyłam sie poprosić o Wsze głosiki na reklamę którą zrobił chłopak mojej córki. Mają dużą szansę ....dostali się już do scisłej 15-stki.
A oto link do glosowania
MOZECIE GLOSOWAC NA ROMANA! niestety procedura ciut skomplikowana, ale coz, wchodzimy w link
http://www.youtube.com/180tysiecy, klikamy 2 razy POMIN FILM i mozemy glosowac
na miniaturce sa budki (poki co jest pierwszy) codziennie mozna oddawac jeden glos
Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODDANIE KAŻDEGO GŁOSIKA :-))))
Krysiu, wstaw jeszcze raz link, bo się wyświetla "nie odnaleziono serwera"
No, wyświetliło się ;) Może znów mój net się zesrał...
Zagłosowane :)
Mnie sie wyświetla:) Zagłosowane:)
Głos oddany!
Krysiu, możesz podac numer tej reklamy, zagłosowałam ale chyba nie na tą co miałam.
Makusiu :-) na tę chwilę to jest nr. 1
Ale ta numeracja zalezy od pozycjii jaką zajmą podczas głosowania ..jezeżeli będzie mniej głosów to spadną na nizsza pozycję(numer reklamy).
Póki co są na 1 m-cu.
Ale na miniaturce jest budka na autostradzie ...to jest ich reklama :-)
Dziękuję ...cmok
Więc dobrze oddałam głos:)Życzę powodzenia, fajny pomysł na reklame :))
Zrobione głos oddany :)
Zrobione:)
Głos oddany.
bardzo prosze, glos oddany
Zrobione;-)
Zagłosowne :)
Zagłosowane.
Zagłosowane;)
mówisz i masz....głos oddany...pozdrawiam!
Glos oddany;)
I już :)
Krysiu, podoba mi sie ta reklama, zaglosowalam :)
Fajne. Glos oddany
Glos oddany!
głos oddany :)
Krysiu głosik już poleciał.Pozdrawiam
zaglosowalam i powiem ci szczerze ze ta jest chyba najlepsza z tych wszystkich
głosik poszedł
Załatwione.
Glos oddany :)
Zagłosowane.
Dzis znow macie ode mnie glosik;)
I jeszcze jeden:)
Ja również zagłosowałam:)
Bardzo mi się podoba, zagłosowałam.
Kochani :-)))) !!!!
Dziękuje bardzo za dotychczasowe głosy.
Głosowanie trwa do 20 czerwca codziennie (raz dziennie można z jednego komputera zagłosować ).
Jezeli nie sprawi to Wam problemu to poproszę o dalsze głosy .
Widze ze walka jest tylko między dwoma reklamami ....kto wie ...moze przy Waszym wsparciu dojdą do celu :-)
Z góry BARDZO dziękuję .
pozdrawiam :-))))
Koniecznie przypominaj kazdego dnia, dzisiaj nastepny glos oddany:)
Racja, lepiej bedzie jak przypomnisz kazdego dnia o glosowaniu :)
Dzisiaj tez glos oddany :)
roznica 100 glosow, ide do sasiadow wyslac nastepne:)
Zrobione
Głos oddany:)
oddany :)
Ooooo ranyyyyy nie było mnie cały dzień i spadli na 3 miejsce :-(
Ratujcie !!!!!!!!!!!
ratujemy kazdego dnia!
Są na trzecim , na pierwszym denna reklama:( ale tak to jest z tymi konkursami na necie..
Dzisiaj też zagłosowane.
Głos oddany