Chciałam dzisiaj nakarmić pieska i u mnie widać że Wszystkie psy zostały nakarmione. Czy to u mnie jest coś nie tak czy faktycznie psy dostaną swoje paczki. Jeżeli tak to bardzo się cieszę:)
Chciałam dzisiaj jak zwykle nakarmić wybranego psiaka, a tu niespodzianka już dostał dużą paczkę, więc chciałam wybrać innego, ale przy wszystkich pisało, że już nakarmione. Cz to już koniec akcji, czy jakiś błąd.
Czy wam ta strona działa normalnie? Mi wczytuje się bardzo długo po czym przestaje. Próbuję i próbuję odkąd link pojawił się na forum, ale jeszcze nie udalo mi się nakarmić żadnego pieska :(
Nie mogę nakarmić psów. Klikam we wszystkie po kolei i piesze, że został nakarmiony. ciekawe czy na prawdę czy strona się popsuła lub organizator nie spodziewał się, że tyle paczek będzie musiał wysłać i zablokował możliwość.
Dziękuję za przedłużenie wątku :) 14 czerwca wszystkie psy zostały nakarmione. Oto zapis z dziennika strony Szerlok 14 czerwiec
,,Nakarmiliście już wszystkie psy, dziękujemy ogromnie za Waszą pomoc! Ten sukces zawdzięczamy Waszemu zaangażowaniu: klikaliście i polecaliście karmienie wszystkim znajomym. Dzięki temu akcja, która miała trwać trzy tygodnie trwała niecały tydzień!
Jednak największym wygranym są nasze kochane psiaki - dostaną od nas aż 1,5 tony karmy! Wkrótce zaczniemy wysyłkę paczek, będziecie mogli śledzić nasze działania na naszej stronie w Facebooku." Sa propozycje aby wstawic następne zwierzaki do nakarmienia.
Hej! W tej chwili ze względów organizacyjnych nie jesteśmy w stanie przedłużyć akcji. Myślimy już jednak o następnej. Zostań z nami - będziemy zdawać relację z przekazywania karmy schroniskom. Ponadto dziękujemy za Twą pomoc przy dokarmianiu bezdomnych psiaków :)
Pozdrawiam :) Natalia Mielcarek, zespół Szerlok.pl.
Kochani, ponawiam wątek Kuni: http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_source=newsletter6&utm_medium=email&utm_campaign=nakarm%2Bpsa.
Klikasz, karmisz i dobry uczynek zrobiony
A tak na marginesie. Od kilku dni karmiłam seniora o imieniu Dziadzio. Dziś się okazało że psina uzbierała już paczkę:) Więc dziś nakarmiłam EMI...
karmie codzinnie :) super pomysl tylko szkoda ze piesków tak malo. ale chociaz kilka bedzie nakarmionych:)
Lala nakarmiona:)) Teraz karmię Mojrę:)
Mamy takie same gusta :-) Też ja karmię. Jeszcze 31 %
Zwirek nakarmiony.
Moja LORA dostała już paczkę więc dzisiaj nakarmiłam KUBIEGO
Już niedługo Zewirek będzie nakarmiony.
Karmilam Tine, teraz chce nastepnego psa karmic, ale nie moge ???
Fokusowi brakuje jeszcze 4%
udalo sie , karmie Szarlotke:)
Ja tez karmie Szarlotke..jeszcze tylko 3 % i dostanie jedzonko.:-)))
Chciałam dzisiaj nakarmić pieska i u mnie widać że Wszystkie psy zostały nakarmione. Czy to u mnie jest coś nie tak czy faktycznie psy dostaną swoje paczki. Jeżeli tak to bardzo się cieszę:)
Agulek, ja tez sie pogubilam, nalezy pojsc na zdjecie nowego pieska i nacisnac, wtedy mozna glosowac:)
Tineczko ale ja przeglądnełam wszystkie zdjęcia z pieskami.
A tu jest lista nakarmionych psów .
Psy, które zostały już nakarmione
Chciałam dzisiaj jak zwykle nakarmić wybranego psiaka, a tu niespodzianka już dostał dużą paczkę, więc chciałam wybrać innego, ale przy wszystkich pisało, że już nakarmione. Cz to już koniec akcji, czy jakiś błąd.
Wczoraj jeszcze nakarmiłam, dziś mam tą samą informację - wszystkie psy nakarmione;)
Czy wam ta strona działa normalnie? Mi wczytuje się bardzo długo po czym przestaje. Próbuję i próbuję odkąd link pojawił się na forum, ale jeszcze nie udalo mi się nakarmić żadnego pieska :(
Nie mogę nakarmić psów. Klikam we wszystkie po kolei i piesze, że został nakarmiony. ciekawe czy na prawdę czy strona się popsuła lub organizator nie spodziewał się, że tyle paczek będzie musiał wysłać i zablokował możliwość.
Dziękuję za przedłużenie wątku :) 14 czerwca wszystkie psy zostały nakarmione. Oto zapis z dziennika strony Szerlok
14 czerwiec
,,Nakarmiliście już wszystkie psy, dziękujemy ogromnie za Waszą pomoc! Ten sukces zawdzięczamy Waszemu zaangażowaniu: klikaliście i polecaliście karmienie wszystkim znajomym. Dzięki temu akcja, która miała trwać trzy tygodnie trwała niecały tydzień!
Jednak największym wygranym są nasze kochane psiaki - dostaną od nas aż 1,5 tony karmy! Wkrótce zaczniemy wysyłkę paczek, będziecie mogli śledzić nasze działania na naszej stronie w Facebooku."
Sa propozycje aby wstawic następne zwierzaki do nakarmienia.
Hej!
W tej chwili ze względów organizacyjnych nie jesteśmy w stanie przedłużyć akcji. Myślimy już jednak o następnej. Zostań z nami - będziemy zdawać relację z przekazywania karmy schroniskom.
Ponadto dziękujemy za Twą pomoc przy dokarmianiu bezdomnych psiaków :)
Pozdrawiam :)
Natalia Mielcarek,
zespół Szerlok.pl.