Jestem bez slow!!! Zaakceptowalam:) Biore cie jako personalna nianke, musisz mnie od czasu do czasu porzadnie w leb trzasnac, zebym byla przymulona, bo ja sie baaardzo boje latac...samolotami:)
Podpowiedz mi jeszcze po cichu, co my bedziemy reklamowac?
A co to za różnica? ;) Coś się znajdzie ;) a to mule mogą być nie z tego rejonu świata, a to szampan zbytnio schłodzony, kawior nie tego koloru, odcień serwetek może nie byc idealnie dobrany do koloru płatków kwiatów. monoram na serwetce moze być delikatnie przetarty- coś się znajdzie na pewno :)
Wszystkie resztki ze stolu i z podlogi zjada kojonkosky!
Czeslaw, jak twoja maszyneria jeszcze w porzadku i na chodzie, to mozemy cie zabrac jako naszego bodyguard. Wiesz, jak sie takie pieknosci w swiat wybiora, a droga dluga, daleka i uciazliwa...,to rozne niebezpieczenstwa moga na nas czychac, np. lew na pustyni!:))
A jak myślicie co na takiej kolacji można zamówić i zjęść za takie pieniąze to musi być coś wystawnego i bardzo drogiego. Co byście chcieli zjeść na takiej kolacji???
Ja bym chciała na pewno owoce morza muszę się przyznać że tak na prawdę nie jadłam. A na deser owoce ale takich, których nie można kupić w Polsce.
Ciekawostka
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8008048,Lunch_z_Warrenem_Buffettem___za_2_63_mln_dol__Nowy.html
htmlhttp://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8008048,Lunch_z_Warrenem_Buffettem___za_2_63_mln_dol__No aktywne Hmm nie nie aktywne ne wiem dlaczego ??
Link aktywny http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8008048,Lunch_z_Warrenem_Buffettem___za_2_63_mln_dol__Nowy.html
nie chce mi postów wysyłać.. wrrr.. a chciałam uaktywnić...
Kto stawia?
jareksz:)
:)
kurcze, az sie wystraszylam, ze zdradzili kto to wygral...obiecali, ze bedzie anonimowo:))
Będzie jadł w kominarce?
Kto, Buffet??? Nie, w skarpetkach:)
To dlaczego jeszcze nie mam zaproszenia ???? ;)))
Przecież mogłaś zaprosić siedmioro znajowych !!!!
Wlasnie selekcjonuje moich znajomych...narazie jestes w pierwszej dziesiatce:)...powiedz mi trzy powody, dlaczego mam ciebie zabrac:))
Powód jest jeden :
potrafię baaardzo dużo zjeść ;))))
Na pewno nic by się nie zmarnowało :)
Aaaa , i jeszcze w reklamacjach jestem bardzo dobra :)
Zapewniam , że wyszłybyśmy na plus ;)))
Jestem bez slow!!! Zaakceptowalam:)
Biore cie jako personalna nianke, musisz mnie od czasu do czasu porzadnie w leb trzasnac, zebym byla przymulona, bo ja sie baaardzo boje latac...samolotami:)
Podpowiedz mi jeszcze po cichu, co my bedziemy reklamowac?
A co to za różnica? ;)
Coś się znajdzie ;) a to mule mogą być nie z tego rejonu świata, a to szampan zbytnio schłodzony, kawior nie tego koloru, odcień serwetek może nie byc idealnie dobrany do koloru płatków kwiatów. monoram na serwetce moze być delikatnie przetarty- coś się znajdzie na pewno :)
Jadę? ;)
agik, ty to sie znasz!!!
Jedziesz jako ekspert:))!!!
W sumie to ja sie zastanawiam caly czas nad czyms innym. Ten mily pan ma juz 80 lat i jest bogaty..............
Oj Agik , będę walczyć !!
a ja mysle bardziej pokojowo do sprawy podejsc...
Hehe !!
Najpierw zaproszenie , a wtedy Ci powiem ( z grubsza , bo zdaję się na improwizację ) , co będziemy reklamować :))
Lojalnie uprzedzam , że niańka ze mnie średnia , ale w łeb mogę trzasnąć ;))))
P .S . Właściwie , to możnaby też zareklamować miejsce kolacji przecież :)
Reszta szczegółów po zaproszeniu ...
no przerz juz cie zaprosilam, oficjalnie! na forum z ktorego korzysta miliony osob...
Aaaa , myślałam , że casting trwa :))
To dobrze , bo się spakowałam ...
Oooo, ja tez już spakowana :)
Właśnie skońćzyłam prasowanie :)
Łomatko !!
A ja tylko peeling , maseczka i serum ...
To może bardziej się przygotuję :))))
Oooo, widzisz :)
A ja o serum, maseczce i peelingu zapomniałam ;), za to szampon do włosów wzięłam i pastę do zębów :)
W co mam się ubrać?
Co Ty, Kojonkosky ubierasz?
Myślałam o Issey-u Miyake , ale może bardziej w techno i Pacco Rabane pójdę ...
Jeszcze nie wiem :)
A Ty ?
Ja myślałam o stroju elfa ;))))
Ale tez jeszcze nie wiem
Myślę , że rozwiałyśmy ewentualne ( choć mało prawdopodobne :) wątpliwości Sanelli :))
Bo elfa i techno - stwora na najdroższej kolacji świata nie może zabraknąć !
A techno-stwór to jak wygląda? Jak Doda?
Brawo dziewczyny!
Ja dzisiaj tez spalam z ogorkiem...
juz sie pod pachami umylam i wlosy z nosa powyrywalam!:))
Ja się pisze na resztki niedojedzone ze stołu :-)
Wszystkie resztki ze stolu i z podlogi zjada kojonkosky!
Czeslaw, jak twoja maszyneria jeszcze w porzadku i na chodzie, to mozemy cie zabrac jako naszego bodyguard.
Wiesz, jak sie takie pieknosci w swiat wybiora, a droga dluga, daleka i uciazliwa...,to rozne niebezpieczenstwa moga na nas czychac, np. lew na pustyni!:))
To ja się piszę :-) Lew to pikuś :-)
A jak myślicie co na takiej kolacji można zamówić i zjęść za takie pieniąze to musi być coś wystawnego i bardzo drogiego. Co byście chcieli zjeść na takiej kolacji???
Ja bym chciała na pewno owoce morza muszę się przyznać że tak na prawdę nie jadłam. A na deser owoce ale takich, których nie można kupić w Polsce.