Witam u mnie to samo nawet F5 nie pomaga :( co dalej ?? troche to z du... bo musze zawsze zawsze otworzyć wersje do druku by cokolwiek zobaczyc Jak z tym sobie poradzic???
właśnie się złościłam , że nie widzę składników , a już o tym na forum piszecie , NIE WIDZĘ SKŁADNIKÓW , co się dzieje ?? w każdym kolejnym przepisie tak samo ...
Bardzo proszę o odkrycie w przepisach składników. Biała kartka (dodaj notkę) przykrywa część przepisów. Czy Wy też tak macie?
U mnie jest to samo. Część składników do danego przepisu jest zakryta białą karteczką.
Potwierdzam u mnie to samo
U mnie niestety też Mam Opere
U mnie tak się nie dzieje. Napiszcie na PW do Pampasa, on będzie wiedział jak to poprawić.
potwierdzam,u mnie podobnie biala karteczka
Mam to samo, napisałam do Pampasa na pw.
Przy małej ilości składników, w ogóle nic nie widać.
Kurcze, zapomniałam dopisać, że mam IE
ja tez napisalam do Pampasa,ale tez zapomnialam dodac jaka mam przegladarke,czy to jest wazne?ja mam opere
Chyba ważne, bo Pampas zawsze o to pyta. Dopisałam.
Spróbujcie nacisnąc F5, jeśli nie pomoze to już tylko Pampas:)
To chyba nie chodzi o odświeżenie strony, bo f5 na to nie działa. Mnie się to pojawiło odkąd jest reklama z kucharzem knorra.
Witam u mnie to samo nawet F5 nie pomaga :( co dalej ?? troche to z du... bo musze zawsze zawsze otworzyć wersje do druku by cokolwiek zobaczyc
Jak z tym sobie poradzic???
A u mnie (mam Mozille) jest wszystko OK.
Mam Operę i też notatka zasłania składniki
U mnie tak samo nic nie widać. Dobrze że chociaż w wersji do druku jest wszystko widoczne , sama na to bym nie wpadła, a muszę zrobić tort.
Mam Mozillę, u mnie wszystko w porządku.
właśnie się złościłam , że nie widzę składników , a już o tym na forum piszecie , NIE WIDZĘ SKŁADNIKÓW , co się dzieje ?? w każdym kolejnym przepisie tak samo ...
a u mnie wszystko jest widoczne (Mozilla)
U mnie na FF i Galeonie jest OK.
U mnie tez nic nie widac ale wpadlam na pomysl i zeby przeczytac wciskam opcje 'do wydruku' ;)
ja mam google chrome i tez zasłania
Mam IE i tez mam to samo-biała kartka przy skladnikach.
U mnie na operze właśnie się gdzieś ulotniła karteczka i wszystko jest ok.
kartka gdzieś znikła,hurra normalnie się już czyta
Teraz w operze nie mam wcale przepisów. Wchodzę w przepis a tam tylko tło. Żadnych napisów ani obrazków. Nie wiem co to było. Już działa poprawnie.
a ja wchodzę w przepis a tam tylko tło, żadnych napisów ani obrazków w Mozilla jak i Explorer :(
Tylko chwilę było dobrze. Teraz jak wchodzę w przepisy to jest pusto tylko tło widać.
teraz w mozilli nie mam nie tylko składników, nie mam nic po prostu
nie ma przepisow ani w IE ani w Mozilla
IE, Mozilla, zdjecia zrobione minute temu.
U mnie całość jest na biało:(
Nawet nie ma dostępu do drukuj :(
O godz ok 18 nie mogłam wcale wejść na WZ ani przez IE ani przez Operę. Pisały że jakiś błąd. Niestety nie skopiowałam. Pisało tam coś 22.
No tak .. Najpierw była część zakryta ,póżniej się odkryła, a ...teraz rzeczywiście przepisy znikły na dobre.....
Mam nadzieję, że to chwilowe a nie powtórka z przed lat i utrata przepisów.
U mnie w tej chwili przepisy znów są widoczne/ na operze/ sprawdzałam na mozilli i tam też sie wyświetlają
Też sobie o tamtej awarii pomyślałam. Dobrze że już po wszystkim
Już widac przepisy:)