Kochane Żarłoczki potrzebne są dobre fluidy i trzymanie kciuków jutro o 7 rano.Ja wiem,ze to troszkę za wczesna pora,ale mam nadzieję,że nie dla wszystkich.Moja starsza zdaje jutro egzaminy na prawko tak,że każdy kciuk się sprzyda.Ja to z nerwów dostanę............a nie powiem ;-)
Oooooj mnie to czeka za około 3 miesiące ...! Rano o tej porze już nie śpię to na pewno kciuki potrzymam .I oby się udało ,życzę powodzenia dla córki i mniej nerwów dla wszystkich !!! Pozdrawiam !
Moja wnuczka zdawała egzamin na prawko 3 tygodnie temu. Strasznie to przeżywałam.Poszło dobrze. Twojej córce też się uda zdać.Oczywiście kciuki będę trzymać.
Kochane Żarłoczki potrzebne są dobre fluidy i trzymanie kciuków jutro o 7 rano.Ja wiem,ze to troszkę za wczesna pora,ale mam nadzieję,że nie dla wszystkich.Moja starsza zdaje jutro egzaminy na prawko tak,że każdy kciuk się sprzyda.Ja to z nerwów dostanę............a nie powiem ;-)
Powodzenia......i trzymam kciuki...
Oooooj mnie to czeka za około 3 miesiące ...! Rano o tej porze już nie śpię to na pewno kciuki potrzymam .I oby się udało ,życzę powodzenia dla córki i mniej nerwów dla wszystkich !!! Pozdrawiam !
Alusiu będe trzymała wszystkimi odnogami kciuki :) A to egzamin praktyczny?
Wiem dobrze co Twoja córka będzie jutro przeżywać. Całuje Was obie :)
Maszyna odkurzona i w pełnej gotowości "bojowej"...
Bahus
PS. Kciuki też potrzymam .....
Mocno beda trzymane:)
Moja wnuczka zdawała egzamin na prawko 3 tygodnie temu. Strasznie to przeżywałam.Poszło dobrze. Twojej córce też się uda zdać.Oczywiście kciuki będę trzymać.
Własnie wróciłyśmy z egzaminu i.....................hura!!! Zdane!!!!.Dziękuję wszystkim którzy trzymali kciuki lub tylko pomyśleli o nas.
Gratuluje :))
Gratuluje i ciesze się z Wami. Wierz mi, że jest to wielki sukces bo u nas jest nie pisany przepis że 1-2 osoby muszą zawsze oblać.
Suuuuper !!! Strasznie byłam ciekawa czy egzamin zdany...Powiem skromnie kciuki były trzymane !!! Gratulacje !
Bardzo dziękujemy
Nie ma za co...! też mnie to czeka ....! Pozdrawiam
Daj znać kiedy abym mogła się odwdzięczyć;-)
Czyli maszynę już mogę wyłączyć i ochłodzić?, bo nagrzała się do czerwoności.
Gratulacje
Bahus
Dzięki Bahus za użyczenia maszyny;-)
Gratulacje :)