Kochani , poprosiłam Was ponownie o oddanie głosów na reklamę . którą zrobił chłopak mojej córki. Mają dużą szansę ....dostali się już do scisłej 15-stki.Walka trwa na całego idą raz w górę ..raz w dół :-) Jezeli mozecie to proszę o głosik ,kazdego dnia do 20 czerwca :-) Wiem ze na Was mozna liczyc :-)
A oto link do glosowania
MOZECIE GLOSOWAC NA ROMANA! niestety procedura ciut skomplikowana, ale coz, wchodzimy w link http://www.youtube.com/180tysiecy, klikamy 2 razy POMIN FILM i mozemy glosowac
na miniaturce sa budki na autostradzie (na tę chwilę są na 2 pozycji) codziennie mozna oddawac jeden glos
Witajcie , no cóż ..znalezli się na 4 m-cu :-( Ale mozę coś się ruszy dalej , wszak jeszcze do 20-tego trochę czasu jest. :-) Ale póki co chciałam sie z Wami podzielić art. prasie gdzie pisali o tych dzielnych chłopakach :-)
Kochani !!!!! Chciałam bardzo ...ale to bardzo podziękować za kazdy głos oddany przez Was :-) Na dzień dzisiejszy są na 2 m-cu ..ale to nie jest ostateczny wynik , gdyż od kilku dni nie były na bierząco ponoć naliczane głosy. Zobaczymy jak to będzie z tym naliczaniem głosów. Jutro będzie wiadomo wszystko, jak tylko się dowiem pośpieszę Wam to zakomunikować :-)) Dziękuję jeszcze raz za pomoc w głosowaniu Mieliście DUZY udział w tym :-) pozdrawiam
Kochani , śpiesze donieść że ostatecznie zdobyli potwierdzone 2 m-ce. Noooo cóż , były zakusy na 1 m-ce ale trudno...dobre i to :-)...chyba jakiś dobry informatyk pomógł w tym głosowaniu na 1 m-ce ;-) Chłopcy tworzyli to w cztery osoby wieć nagroda do podziału ( zawsze to coś :-))))) Jeszcze raz.... WIELKIE OGROMNE DZIĘKUJĘ ZA KAZDY ODDANY GŁOS !!!!!! Dziękuję w imieniu swoim ,córki oraz jej chłopaka . Zawsze na Was można liczyć :-)))
Kochani , poprosiłam Was ponownie o oddanie głosów na reklamę . którą zrobił chłopak mojej córki.
Mają dużą szansę ....dostali się już do scisłej 15-stki.Walka trwa na całego idą raz w górę ..raz w dół :-)
Jezeli mozecie to proszę o głosik ,kazdego dnia do 20 czerwca :-)
Wiem ze na Was mozna liczyc :-)
A oto link do glosowania
MOZECIE GLOSOWAC NA ROMANA! niestety procedura ciut skomplikowana, ale coz, wchodzimy w link
http://www.youtube.com/180tysiecy, klikamy 2 razy POMIN FILM i mozemy glosowac
na miniaturce sa budki na autostradzie (na tę chwilę są na 2 pozycji) codziennie mozna oddawac jeden glos
Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODDANIE KAŻDEGO GŁOSIKA :-))))
Zagłosowane.
codziennie glosuje:)
Głosik poleciał:)
Głosnęłam , tylko ilość głosów się nie zmieniła 7760 .Pozdrawiam
Regularnie x2
...
zagłosowalam
Zrobione:)
Zagłosowane
Ejże, Wielko Żarłoczni reklamówka spadła na trzecie miejsce!!!!!!
.
Do booooooooooju, do boooooooojuuuuuuuuuuuu, ...
Pomóżcie Chłopakowi i Krysi Córce, bo jak nie to będą młodzi mieli ciiiiiiiiiińkie weselisko
Wyobraźmy sobie, po wygranej będziemy mogli powiedzieć: MY Wielko Żałoczni wyprawiliśmy PIERWSZE Wielkożarłoczne wesele.
Klikam codziennie Krysiu:)
Ja tez ;)
Zagłosowałam, ale są na 4 miejscu. Głosujcie !
Witajcie , no cóż ..znalezli się na 4 m-cu :-(
Ale mozę coś się ruszy dalej , wszak jeszcze do 20-tego trochę czasu jest. :-)
Ale póki co chciałam sie z Wami podzielić art. prasie gdzie pisali o tych dzielnych chłopakach :-)
http://www.romanbonczyk.com/file/gazeta.jpg
Dziękuję za głosy i proszę dalej o wsparcie :-))))))
Jak to jest, wszyscy głosujemy, a juz na 6 miejscu?
Głosuję i poprosiłam o głosy znajomych z NK
Głos oddany.
Szkoda że spadło na 6 miejsce.
Zagłosowane
No, juz lepiej, powrót na drugie miejsce ...ale dlaczego jeszvcze nie na pierwszym!!!!!!!!!!!!
Żarłoki, bądźcie ludziamy, pomóżcie Młodym.
Pomogłam.
Cieszę się że wskoczyli na drugie miejsce.
Głosuję codziennie.
8236 +1 moj głos .powodzenia
Zagłosowałam
Krysiu skoro prosisz o głos, to Ci go udzielam. Jeśli jednak prosisz o oddanie głosu to informuję, że uczyniłem to i to wielokrotnie
.....
Bahus
Ciekawy jestem wyników poweryfikacyjnych ...
Kochani !!!!!
Chciałam bardzo ...ale to bardzo podziękować za kazdy głos oddany przez Was :-)
Na dzień dzisiejszy są na 2 m-cu ..ale to nie jest ostateczny wynik , gdyż od kilku dni nie były na bierząco ponoć naliczane głosy.
Zobaczymy jak to będzie z tym naliczaniem głosów.
Jutro będzie wiadomo wszystko, jak tylko się dowiem pośpieszę Wam to zakomunikować :-))
Dziękuję jeszcze raz za pomoc w głosowaniu
Mieliście DUZY udział w tym :-)
pozdrawiam
Faktycznie zauważyłam ,ze po zagłosowaniu nie zmieniał się stan licznika. Dwa razy na pewno. Zobaczymy:)
Pewnie teraz robią przekręty z wynikiem
Trzecie miejsce, gratulacje!
Grazynko !!!!!
Zdobyli 2 m-ce ...Oj chyba słonko ......głosowałaś nie na tę reklamę co trzeba
pozdrawiam
Kochani , śpiesze donieść że ostatecznie zdobyli potwierdzone 2 m-ce.
Noooo cóż , były zakusy na 1 m-ce ale trudno...dobre i to :-)...chyba jakiś dobry informatyk pomógł w tym głosowaniu na 1 m-ce ;-)
Chłopcy tworzyli to w cztery osoby wieć nagroda do podziału ( zawsze to coś :-)))))
Jeszcze raz.... WIELKIE OGROMNE DZIĘKUJĘ ZA KAZDY ODDANY GŁOS !!!!!!
Dziękuję w imieniu swoim ,córki oraz jej chłopaka .
Zawsze na Was można liczyć :-)))
DZIĘKUJĘ :-)
Krysiu super wiadomość :)
Gratulacje dla Agi i jej chłopaka no i oczywiście tym którzy im pomagali :)