Klikając na dany przepis pokazuje mi się czysta kartka. Myślałam że to tylko z moimi przepisami tak się dzieje ale klikając na przepisy innych uzytkowników tez jest podobna sytuacja. Czy u Was jest tak samo?
I ja tez nie widzę nic poza nazwą przepisu, a w związku z tym, jako że mam pytania od kilku osób tj. gabisia, leszek, basia19, odnośnie mojego przepisu nie mogę nikomu odpowiedzieć..na nie. Konkretnie pytania są do przepisu Biszkopt syrenka więc tu odpowiadam z ilości cukru 0,5 szkl do masy jajecznej aję 2-3 łyżki a pozostały dodaję do zalewy - nasączenia. Leszek pyta w jakio sposób , czym robię dziurki otórz nakłuwam szpikulcemm do szaszłyków, a później nasączam go małą łyżeczka do kawy po prostu zagłębiając łyżeczkę z płynem nasączającym w biszkopcie..
Sytuacja opanowana :) Natomiast pojawił się inny problem : Mam w skrzynce PW nieodebrane wiadomości. Po zalogowaniu, zjawia się od razu reklama konkursu Philipsa zamiast informacji o nieprzeczytanych wiadomościach w skrzynce.
Użytkownik Agulek74 napisał w wiadomości: > Klikając na dany przepis pokazuje mi się czysta kartka. Myślałam że to > tylko z moimi przepisami tak się dzieje ale klikając na przepisy innych > uzytkowników tez jest podobna sytuacja.Czy u Was jest tak samo?
Możesz być pewna, że jak będzie coś nie tak to doniesiemy. Wczoraj wieczorem to nie dało się wcale wejść na WZ. Miałam Pampasa na maila molestować ale poczekałam trochę i się po jakimś czasie udało.
Klikając na dany przepis pokazuje mi się czysta kartka.
Myślałam że to tylko z moimi przepisami tak się dzieje ale klikając na przepisy innych uzytkowników tez jest podobna sytuacja.
Czy u Was jest tak samo?
U mnie też .
Niestety tak. Mam nadzieję że to chwilowe bo muszę spisać przepis na tort który jutro miałam upiec ;(
U mnie to samo.
I ja tez nie widzę nic poza nazwą przepisu, a w związku z tym, jako że mam pytania od kilku osób tj. gabisia, leszek, basia19, odnośnie mojego przepisu nie mogę nikomu odpowiedzieć..na nie. Konkretnie pytania są do przepisu Biszkopt syrenka więc tu odpowiadam z ilości cukru 0,5 szkl do masy jajecznej aję 2-3 łyżki a pozostały dodaję do zalewy - nasączenia. Leszek pyta w jakio sposób , czym robię dziurki otórz nakłuwam szpikulcemm do szaszłyków, a później nasączam go małą łyżeczka do kawy po prostu zagłębiając łyżeczkę z płynem nasączającym w biszkopcie..
Melduje się FF, Opera, Safari i IE.
Na każdej przeglądarce to samo.
Tabula rasa.
Sytuacja opanowana :)
Natomiast pojawił się inny problem :
Mam w skrzynce PW nieodebrane wiadomości.
Po zalogowaniu, zjawia się od razu reklama konkursu Philipsa zamiast informacji o nieprzeczytanych wiadomościach w skrzynce.
Tu o tym pisałyśmy już: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=362546&post=362546&offset=0
as to nie to samo. Teraz wcale nie ma przepisów.
Pod koniec jest i o tym. Najpierw było co innego a to jest chyba kontynuacja
Najważniejsze żeby wszystko wróciło do normy :)
Teraz już doczytałam tamten wątek do końca. Ale rano była mowa o innym problemie .
Na IE goła kartka. Na Mozili pokazuje się tylko reklama... Porażka!!!
Artykuły wczytuje normalnie...
U mnie to samo.
Użytkownik Agulek74 napisał w wiadomości:
> Klikając na dany przepis pokazuje mi się czysta kartka. Myślałam że to
> tylko z moimi przepisami tak się dzieje ale klikając na przepisy innych
> uzytkowników tez jest podobna sytuacja.Czy u Was jest tak samo?
u mnie to samo
U mnie to samo i z wpisów widze że to cały dzień
u mnie też .
u mnie to samo . . .
U mnie też tak jest.
Melduję że przepisy są już widoczne :)
Wygląda na to że u mnie już działa wszystko poprawnie.
u mnie nie działa mało tego przeczytane wiadomości nie odznaczają się
a odświeżyłaś stronę? Ze dwa razy?
Bo jak tylko zameldowaliście, Pampas poprawiał.
A tak w ogóle, to dzięki, że szybko piszecie o problemie, przynajmiej można szybko próbować go rozwiązać.
już działa dziękuje :)
już działa dziękuje :)
Możesz być pewna, że jak będzie coś nie tak to doniesiemy. Wczoraj wieczorem to nie dało się wcale wejść na WZ. Miałam Pampasa na maila molestować ale poczekałam trochę i się po jakimś czasie udało.